Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

Sveikos!!

Matau, kad visu vaikuciai auga kaip reikiant wink.gif
Norejau paklausti, jums gydytojai liepia jau primaitinti? Nes skaicius esu ir pediatre yra sakiusi, jog rekomenduojama vien MP iki 6 menesiu. Aisku, dirbancioms tai bevrik neimanoma vien MP maitinti..
As esu davus paragauti vaisiu/duonos, bet nezadu primaitint, kol bent 6 menesiai nesueis, del to ir smalsauju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debajo: 14 vasario 2015 - 02:28
QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 13, 21:33)
Labas  mirksiukas.gif  papasakok apie mergytę, kokia gimė, kokua dabar, dydžiu ir charakteriu, kaip auga smile.gif o turėjo gimt spalio mėn?
Maniškė šiandien 5 mėn  wub.gif kol kas bedantė ir valgo tik mano pienuką, nesėdi, kaip čia iš pažįstamų kažkas paklausė  biggrin.gif

Musu pagranduke gime 3565 g 54 cm. Man tai buvo 3as CP. Data turejo buti spalio 4 d, bet leido rinktis, tai sakiau kuo greiciau... Jau labai buvo prailges nestumas i gala sad.gif. Auga gerai. Vakar buvo 4men 2sav sveria 7850g Gana rami, lyginant su vyresnele. Vyresne buvo neisnesiota, tai labai rankine buvo.
Kada galvojat primaitinti?
As ryt isvykstu i pietus 2men, tai galvoju nuo 5,5men pradeti primaitinti. Taip lengviau bus smile.gif
Mano irgi bedante, rieciasi, bet neseda ir net nesivarto dar sad.gif
Papildyta:
QUOTE(A2te @ 2015 02 13, 21:49)
Sveika  4u.gif 
dantuku neturim, uztat turim diiideli seileteki  doh.gif
Mes nuo 5 men.valgom bulve, po savaites ivesim morka, dar po savaites kopusta. Kol kas  3 bulves ragavimo diena iveikiam puse bulves  thumbup.gif .

As irgi galvoju nuo bulves pradeti. O kodel pradejot nuo 5 men ivedineti? Svoris mazai augo ar gyd rekomendavo?

Atsakyti
QUOTE(Astinukas @ 2015 02 14, 11:33)
As ryt isvykstu i pietus 2men, tai galvoju nuo 5,5men pradeti primaitinti. Taip lengviau bus smile.gif
Mano irgi bedante, rieciasi, bet neseda ir net nesivarto dar sad.gif

Aš norėčiau trijų, tik kažin ar ryšiuos ax.gif
Primaitint galvoju gal nuo 5,5 ar tik 6, dar nežinau.. žiūrėsim ir ką gydytoja patars. Šiandien daviau pačiulpt obuolio. Raukėsi, bet į burna kišo ir kišo biggrin.gif

Aš sakau, kad mano irgi dar nesivarto. Man vartymasis - tai kai non stop pilvas nugara pilvas nugara.. bet manoji verčias ant šonuko, juda, kruta, nuo pilvo kartais ant nugaros atsiverčia, bet retai dar..
Atsakyti
QUOTE(Astinukas @ 2015 02 14, 12:33)
As irgi galvoju nuo bulves pradeti. O kodel pradejot nuo 5 men ivedineti? Svoris mazai augo ar gyd rekomendavo?

Sveikos,
Primaitinu, nes gyd.rekomendavo del to, kad per paskutini men.priaugo tik 300 gr. Tai kaip 5 men.vyrui mazoka. Sveria tik 7.5 kg.
Siandien aplankem maziuko pusbroli ir pastebejau, kad vaikis pas svetimus buna ant ranku, leidziasi nesiojamas, neverkia, bet nieko "nekalba", visiskai tyli. Cia tik mano vaikas taip reaguoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 02 14, 21:37)
Siandien aplankem maziuko pusbroli ir pastebejau, kad vaikis pas svetimus buna ant ranku, leidziasi nesiojamas, neverkia, bet nieko "nekalba", visiskai tyli. Cia tik mano vaikas taip reaguoja?  g.gif

Manau, normalu ir suprantama - leidžia nešiot, bet atidžiai tiria, kas čia jį paėmė, o nečiauška, nes neatsipalaiduoja smile.gif maniškė kalba tik su manim, tėčiu ir močiute. Diedukui šypsos, noriai pas jį eina ant rankų, bet nečiauška.. o visiems kitiems daugų daugiausiai šypsnį iš tolo duoda, ir vis dar tabu, kad kas svetimas paimtų nešiot.
Atsakyti
Sveikos, mes visokias šventes švenčiam, vyras namie, tai daug veiksmo smile.gif o ir orai geri, lauke tūnom ant saulytės - kaip driežai biggrin.gif bet va nauja savaitė prasideda, orai bjursta, vyras darban - ir vėl mes dviese namučiuos sėdėsim.

Gyvenam gerai, verčiasi pati, bet tik kai primemu kad taip galima. Šiaip guli ant nugaros ir pati nesugalvoja kad galėtų apsiversti. Šneka daug, dainuoja kažką, rankytėm pradėjo "muštis" biggrin.gif "gu" nebesako, bet "ababa" pavyksta pasakyti. Viską nori paliesti, tiesia rankytes, ką gauna paimt - iškart burnon. Seilės bėga upeliais, seilinukus pradėjom naudoti. Barškutį jei pačiumpa tai tiek krato į šonus, net prisimerkus smile.gif tai va tokie pasiekimai.
Naktį miega puikiai, tik pastarosiomis dienomis sunkiau užmiega vakare. Ilgai blaškosi kol įminga.

Šį mėn matau mažai priaugs mergina, nujaučiu kad gydytoja lieps primaitinti. Bet manau dar neskubėsiu, nes gerai priaugo per pirmuosius 3 mėnesius.

Svetimų prisibijo, ypač jei labai lenda į akis, kalbina. Jei po biškį prisipratina tai jau draugė būna smile.gif

Tokios naujienos smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ziurekit, koki straipsniuka radau apie kudikio mokyma sliauzti http://mamosraso.blo...iauzti-4-7.html (tikiuosi, kad straipsniu autores nesupyks, kad dalinuosi 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 02 17, 19:34)
Sveikos,
ziurekit, koki straipsniuka radau apie kudikio mokyma sliauzti

Įdomu man tokius paskaityti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos su Justuku buvom pas gyditoja tai va penkių mėnesiu virukas sveria 8500g (+500g) ir 72cm(+3cm) nu svorio norėtus kad būtų daugiau priauges bet gyditoja sakė kad normaliai
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2015 02 18, 16:59)
Sveikos su Justuku buvom pas gyditoja tai va penkių mėnesiu virukas sveria 8500g (+500g) ir 72cm(+3cm) nu svorio norėtus kad būtų daugiau priauges bet gyditoja sakė kad normaliai

Dėl ko norėtųsi daugiau to svorio? g.gif
Mano mergiščia 8 kg (irgi + 500g) ir 69 cm.. ir galvoju, kad to svorio tikrai sočiai, net ir nemažai.
Šiand gydytoja sakė, kad jau reiks pradėt primaitinimą, nelaukiant 6 mėn..

Tema pasmerkta išnykimui biggrin.gif didžioji dalis į facebooką išsikraustė, likusios mažiau reiškiamės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukste.rima: 18 vasario 2015 - 23:04
QUOTE(butke @ 2015 02 18, 17:59)

Man irgi atrodo, kad pas jus labai normaliai su svoriu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kažkaip buvau papratus kad mano vidurinysis daug priaugdavo nu bet ne visi vaikai vienodi smile.gif
Gyditoja apžiūrėjo dantenas Justuko sako procesas vyksta tai lauksim dantukų thumbup.gif
Dar sakė kraujo tyrima reikia padaryti šešių mėnesiu bet aš tikriausiai anksčiau darysiu nes šešių mėnesių dar ir skiepija bus per daug durimų o jums ar siūlė padidaryti? g.gif
O dėl primaitinimo tai mano mažius pradėjo po šaukštą bulvių ir morkų tyrelės sumaišytų su mano pienu valgyti kitą savaite žadu dar moliūgo dadėti žiūrėsim ar patiks nes dabar tai labai skaniai kerta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butke: 19 vasario 2015 - 09:49