Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

QUOTE(Se7en @ 2015 02 09, 22:45)
Na  aš šį metodą jau mėnesį sėkmingai taikau ir džiaugiuosi, nes mano diena turi rėžimą, aš žinau ką kada veiksiu, galiu planuoti. O pelėda ir aš buvau, bet džiaugiuosi "persiorientavusi", žymiai geriau pailsiu negu iki šiol smile.gif  thumbup.gif

Primink, pati maitini ar mišinuku? g.gif
Na aš tai nenorėčiau, kad labai ilgai išmiegotų - reikia pieniuką išgert, mano krūtinė paskui guzuotis gali doh.gif bet maniškė ir taip gerai miega, tfu tfu tfu, bent iki šiol miegojo.. Režimo neturim, bet aš kažkaip nesuku dėl to sau galvos. Mums visiems gerai, vadinas, ir gerai.
Tiesa, tą staipsnį perskaičius mąsčiau, kad jeigu aš kažkokiu būdu mažutę vakarais 19 val guldyčiau miegot, tėtis neturėtų jokių galimybių su ja pabendraut. jis net ne visad tokiu laiku po darbo grįžta.. ir dar pagalvojau apie pavasario-vasaros vakarus.. nu neįsivaizduoju tokio ankstyvo gulimo.. ax.gif
Atsakyti
Maitinu pati, žinoma prabunda naktį pavalgyti, bet toks ir prabudimas - net neatsimerkia, praktiškai miegodama pavalgo. Valgo naktį 3 kartus. O ir pakoregavus esu šiek tiek šitą dienotvarkę - eina miegoti 21h ir keliasi 9h, bet visa kita pagal planelį. Ypatingai pasiteisino pietų miegeliui migdyti 12h - dievaži išmiega žymiai ilgiau nei anksčiau smile.gif Šiaip esu patenkinta kad įsivedėm šitą rėžimą, lengviau užmiega ir nebesikankinam kai būna laikas miegoti.
Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2015 02 10, 21:50)
Maitinu pati, žinoma prabunda naktį pavalgyti, bet toks ir prabudimas - net neatsimerkia, praktiškai miegodama pavalgo. Valgo naktį 3 kartus. O ir pakoregavus esu šiek tiek šitą dienotvarkę - eina miegoti 21h ir keliasi 9h, bet visa kita pagal planelį. Ypatingai pasiteisino pietų miegeliui migdyti 12h - dievaži išmiega žymiai ilgiau nei anksčiau smile.gif Šiaip esu patenkinta kad įsivedėm šitą rėžimą, lengviau užmiega ir nebesikankinam kai būna laikas miegoti.

Va va, 21 val tai čia jau logiškiau.. maniškė neina anksčiau nei 22.30. Per šitus beveik 5 mėn gal tik vieną kartą užmigo 21 val, ir tik kartą 22. Niekaip kitaip neužmigdom, kad ir kada besikeltų, kad ir kaip dieną miegotų g.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Kažkaip nieko nespėju biggrin.gif toks laikas matyt wink.gif

Su puikiom TA ir sėkmingo pritaitinimo įvedimo wink.gif
Mūsų zosė tik MP dar. Bet kažkada jau teks duoti ragauti biggrin.gif Ot tinginė aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2015 02 10, 22:50)

Sveikos,
neisivaizduoju, kad mano vaikis ismiegotu 12 val. Dabar uzmiega 22 - 22.30, ne anksciau, ir 8.30 kaip laikrodukas keliasi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o aš savo be vienuoliktos neužlaužiu.Nu bet jis išmiega net iki puse vienuoliktos ryto tai nesiskundžiu ir vakarais ramesnis pasidarė auga mano vaikis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butke: 11 vasario 2015 - 18:05
Labas mamytes! Jungiuosi prie Jusu. Mano mazoji gime paskut rugsejo diena, tai buvau spalinukuose, bet pas Jus aktualesniu temu radau.
Matau, kad jau pradedat primaitinti. Nuo kada ir ka ivedinejat? Ar dantuku leliai jau turi? Maniske dar ne ir valgo tik MP.
Atsakyti
QUOTE(Astinukas @ 2015 02 13, 12:14)
Labas mamytes! Jungiuosi prie Jusu. Mano mazoji gime paskut rugsejo diena, tai buvau spalinukuose, bet pas Jus aktualesniu temu radau.
Matau, kad jau pradedat primaitinti. Nuo kada ir ka ivedinejat? Ar dantuku leliai jau turi? Maniske dar ne ir valgo tik MP.

Sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astinukas @ 2015 02 13, 11:14)

Labas mirksiukas.gif papasakok apie mergytę, kokia gimė, kokua dabar, dydžiu ir charakteriu, kaip auga smile.gif o turėjo gimt spalio mėn?
Maniškė šiandien 5 mėn wub.gif kol kas bedantė ir valgo tik mano pienuką, nesėdi, kaip čia iš pažįstamų kažkas paklausė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astinukas @ 2015 02 13, 12:14)

Sveika 4u.gif
dantuku neturim, uztat turim diiideli seileteki doh.gif
Mes nuo 5 men.valgom bulve, po savaites ivesim morka, dar po savaites kopusta. Kol kas 3 bulves ragavimo diena iveikiam puse bulves thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A2te: 13 vasario 2015 - 20:50
QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 13, 21:33)

Maniškė šiandien 5 mėn  wub.gif kol kas bedantė ir valgo tik mano pienuką, nesėdi, kaip čia iš pažįstamų kažkas paklausė  biggrin.gif

Su penkiais mėnesiais 4u.gif

Dantukų ir mes neturime bet seilėtakis tai didelisir nedgi labai
Šiandien ragavom bulvės tai nelabai sužavėtas o obuolys ir bananas jam labai patiko
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2015 02 13, 22:50)
Šiandien ragavom bulvės tai nelabai sužavėtas o obuolys ir bananas jam labai patiko

Nelabai skani ta bulve tiesa sakant, bet pripras. Maniskis nuo bulves pirma kart ziaugciot pradejo biggrin.gif o dabar jau valgo, ypac jei duodu buteliuka su vandeniu. Nelabai supranta, kad gerti reiketu ji tai isikisa buteliuka i burna ir kramto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A2te: 13 vasario 2015 - 22:44