Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

Sveikos 4u.gif
Gaziulka gražios nuotraukos 4u.gif mačiau tą straipsnį ir skaičiau thumbup.gif
Išmoko mano mažius rėkti tai taip juokingai atrodo kai sesė pasymaivo tai tas juokias juokias ir rėkti pradeda biggrin.gif paskui nutyla lyg nesuprastu iš kur tas balsas biggrin.gif
Atsakyti
Gaziulka, labai grazu 4u.gif 4u.gif
Butke, Maniskis irgi rekauja ir toks patenkintas savim buna biggrin.gif
Paskaiciau se7en imesta straipsni ir mastau gal pabandyti taikyti ta metoda aprasyta, nes kazko naktim pradejo keltis kazkur kas dvi val. O anksciau per visa nakti du kartus tik pabusdavo. Bet dvejoju, nes as pati diiidele peleda tai, jei man reiks keltis 7 ryto tai doh.gif bet gal issimiegotu vaikis g.gif
Atsakyti
Mano vaikas sugalvojo katiną suvalgyti vos išpliešiau iš rankų o kad tas katinas čiuožtų toliau nuo jo tai ne guli patenkintas ir murkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2015 02 08, 23:37)
Mano vaikas sugalvojo katiną suvalgyti vos išpliešiau iš rankų o  kad tas katinas čiuožtų toliau nuo jo tai ne guli patenkintas ir murkia doh.gif

biggrin.gif
Labas rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A2te: 09 vasario 2015 - 10:56
Labas rytas man kažko gerklė nori pradėti skaudėti g.gif nu gal nesusirgsiu

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Graziulka labai gražios nuotraukos 4u.gif

Oi su tais valgymais, tai maniškis irgi kas po ranką tik papuola iškarto į burną biggrin.gif Mes jau paragavom obuoliuką čia kažkurią dieną, daug nedaviau, tik vos vos pagramdžiau. Tai labai patenkintas buvo, nes man jau vaiko gaila, kai mes valgom jis taip žiūri į mus ir kasnius skaičiuoja.

Atsakyti
Gryzom is 5 men. TA. Turim 7.5 kg.ir 67 cm. Jau sake isivesti darzoviene, o po triju sav.ir grudine kose. Mes gera sav.jau banana ragaujam ir patenkintas vaikis, tik duok mama greiciau biggrin.gif ziuresim, kaip seksis draugauti su darzovem.
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 02 09, 17:23)
Gryzom is 5 men. TA. Turim 7.5 kg.ir 67 cm. Jau sake isivesti darzoviene, o po triju sav.ir grudine kose. Mes gera sav.jau banana ragaujam ir patenkintas vaikis, tik duok mama greiciau  biggrin.gif ziuresim, kaip seksis draugauti su darzovem.

Su šaunia TA mes irgi ragaujam banano ir obuolio nuo penkių mėnesiu žadu duoti daržovių košes irgi žiūrėsim kaip reguos
Atsakyti
Gaziulka - kokia šaunuolė Tavo mergina, ir visa šeimyna graži wub.gif ir nuotraukos gražios gražios.. ir, beje, pritariu Tau - jei yra kokių abejonių, aplinkiniai tada gali išmušt iš vėžių..

Aš šiek tiek nusiminus.. mūsų šventė artėja, ir vis daugėja atsisakančių dalyvaut.. visų priežastys suprantamos, bet vis tiek.. apmaudu šiek tiek..
Dar atšaukė man vieną užsakymą, tai reikės kitur ieškotis..

Na ir prie viso to - ne tik mažiukė serga. Aš irgi. Vėl.. verysad.gif

Mmm, kodėl pasirinkot vieną iš pirmų ragavimų - skanėstą? Bananą? g.gif kažin nieko, paskui košes, nesaldžias, gerai valgys? g.gif kažkaip aš galvojau, kad reiks pradėt nuo ne tokių skanių reikalų, kaip bulvė, kopūstas, morka g.gif Ai, tos rekomendacijos.. vienur randu parašyta taip, kitur kitaip.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 09, 21:39)
Na ir prie viso to - ne tik mažiukė serga. Aš irgi. Vėl..  verysad.gif

Mmm, kodėl pasirinkot vieną iš pirmų ragavimų - skanėstą? Bananą?  g.gif kažin nieko, paskui košes, nesaldžias, gerai valgys?  g.gif kažkaip aš galvojau, kad reiks pradėt nuo ne tokių skanių reikalų, kaip bulvė, kopūstas, morka  g.gif  Ai, tos rekomendacijos.. vienur randu parašyta taip, kitur kitaip..  doh.gif

Nesmagu, kai planai griuva, bet tikiu, kad vis tiek bus pati graziausia svente
Uz ligas 4u.gif laikykites ir sveikit

o del banano tai per daug nesureiksminom. Na MP irgi saldus smile.gif siaip ragavom obuoli tai labai raukesi mazius, morka gyd.sake, kad kietina vidurius, su kopustais mes ir patys nelabai draugaujam, tai pasirinkom banana. Ir siaip ne baisiai daug jis ten suvalgo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 02 08, 22:12)
Paskaiciau se7en imesta straipsni <...> Bet dvejoju, nes as pati diiidele peleda tai, jei man reiks keltis 7 ryto tai  doh.gif  bet gal issimiegotu vaikis  g.gif

Na aš šį metodą jau mėnesį sėkmingai taikau ir džiaugiuosi, nes mano diena turi rėžimą, aš žinau ką kada veiksiu, galiu planuoti. O pelėda ir aš buvau, bet džiaugiuosi "persiorientavusi", žymiai geriau pailsiu negu iki šiol smile.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2015 02 09, 23:45)
Na  aš šį metodą jau mėnesį sėkmingai taikau

Ir ismiega vaikas visa nakti?
Atsakyti