Sveikos
Gaziulka gražios nuotraukos mačiau tą straipsnį ir skaičiau
Išmoko mano mažius rėkti tai taip juokingai atrodo kai sesė pasymaivo tai tas juokias juokias ir rėkti pradeda paskui nutyla lyg nesuprastu iš kur tas balsas
Gaziulka, labai grazu
Butke, Maniskis irgi rekauja ir toks patenkintas savim buna
Paskaiciau se7en imesta straipsni ir mastau gal pabandyti taikyti ta metoda aprasyta, nes kazko naktim pradejo keltis kazkur kas dvi val. O anksciau per visa nakti du kartus tik pabusdavo. Bet dvejoju, nes as pati diiidele peleda tai, jei man reiks keltis 7 ryto tai bet gal issimiegotu vaikis
Butke, Maniskis irgi rekauja ir toks patenkintas savim buna
Paskaiciau se7en imesta straipsni ir mastau gal pabandyti taikyti ta metoda aprasyta, nes kazko naktim pradejo keltis kazkur kas dvi val. O anksciau per visa nakti du kartus tik pabusdavo. Bet dvejoju, nes as pati diiidele peleda tai, jei man reiks keltis 7 ryto tai bet gal issimiegotu vaikis
Mano vaikas sugalvojo katiną suvalgyti vos išpliešiau iš rankų o kad tas katinas čiuožtų toliau nuo jo tai ne guli patenkintas ir murkia
QUOTE(butke @ 2015 02 08, 23:37)
Mano vaikas sugalvojo katiną suvalgyti vos išpliešiau iš rankų o kad tas katinas čiuožtų toliau nuo jo tai ne guli patenkintas ir murkia
Labas rytas
Labas rytas man kažko gerklė nori pradėti skaudėti nu gal nesusirgsiu
Labas rytas
Graziulka labai gražios nuotraukos
Oi su tais valgymais, tai maniškis irgi kas po ranką tik papuola iškarto į burną Mes jau paragavom obuoliuką čia kažkurią dieną, daug nedaviau, tik vos vos pagramdžiau. Tai labai patenkintas buvo, nes man jau vaiko gaila, kai mes valgom jis taip žiūri į mus ir kasnius skaičiuoja.
Graziulka labai gražios nuotraukos
Oi su tais valgymais, tai maniškis irgi kas po ranką tik papuola iškarto į burną Mes jau paragavom obuoliuką čia kažkurią dieną, daug nedaviau, tik vos vos pagramdžiau. Tai labai patenkintas buvo, nes man jau vaiko gaila, kai mes valgom jis taip žiūri į mus ir kasnius skaičiuoja.
Gryzom is 5 men. TA. Turim 7.5 kg.ir 67 cm. Jau sake isivesti darzoviene, o po triju sav.ir grudine kose. Mes gera sav.jau banana ragaujam ir patenkintas vaikis, tik duok mama greiciau ziuresim, kaip seksis draugauti su darzovem.
QUOTE(A2te @ 2015 02 09, 17:23)
Gryzom is 5 men. TA. Turim 7.5 kg.ir 67 cm. Jau sake isivesti darzoviene, o po triju sav.ir grudine kose. Mes gera sav.jau banana ragaujam ir patenkintas vaikis, tik duok mama greiciau ziuresim, kaip seksis draugauti su darzovem.
Su šaunia TA mes irgi ragaujam banano ir obuolio nuo penkių mėnesiu žadu duoti daržovių košes irgi žiūrėsim kaip reguos
Gaziulka - kokia šaunuolė Tavo mergina, ir visa šeimyna graži ir nuotraukos gražios gražios.. ir, beje, pritariu Tau - jei yra kokių abejonių, aplinkiniai tada gali išmušt iš vėžių..
Aš šiek tiek nusiminus.. mūsų šventė artėja, ir vis daugėja atsisakančių dalyvaut.. visų priežastys suprantamos, bet vis tiek.. apmaudu šiek tiek..
Dar atšaukė man vieną užsakymą, tai reikės kitur ieškotis..
Na ir prie viso to - ne tik mažiukė serga. Aš irgi. Vėl..
Mmm, kodėl pasirinkot vieną iš pirmų ragavimų - skanėstą? Bananą? kažin nieko, paskui košes, nesaldžias, gerai valgys? kažkaip aš galvojau, kad reiks pradėt nuo ne tokių skanių reikalų, kaip bulvė, kopūstas, morka Ai, tos rekomendacijos.. vienur randu parašyta taip, kitur kitaip..
Aš šiek tiek nusiminus.. mūsų šventė artėja, ir vis daugėja atsisakančių dalyvaut.. visų priežastys suprantamos, bet vis tiek.. apmaudu šiek tiek..
Dar atšaukė man vieną užsakymą, tai reikės kitur ieškotis..
Mmm, kodėl pasirinkot vieną iš pirmų ragavimų - skanėstą? Bananą? kažin nieko, paskui košes, nesaldžias, gerai valgys? kažkaip aš galvojau, kad reiks pradėt nuo ne tokių skanių reikalų, kaip bulvė, kopūstas, morka Ai, tos rekomendacijos.. vienur randu parašyta taip, kitur kitaip..
QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 09, 21:39)
Nesmagu, kai planai griuva, bet tikiu, kad vis tiek bus pati graziausia svente
Uz ligas laikykites ir sveikit
o del banano tai per daug nesureiksminom. Na MP irgi saldus siaip ragavom obuoli tai labai raukesi mazius, morka gyd.sake, kad kietina vidurius, su kopustais mes ir patys nelabai draugaujam, tai pasirinkom banana. Ir siaip ne baisiai daug jis ten suvalgo
QUOTE(A2te @ 2015 02 08, 22:12)
Paskaiciau se7en imesta straipsni <...> Bet dvejoju, nes as pati diiidele peleda tai, jei man reiks keltis 7 ryto tai bet gal issimiegotu vaikis
Na aš šį metodą jau mėnesį sėkmingai taikau ir džiaugiuosi, nes mano diena turi rėžimą, aš žinau ką kada veiksiu, galiu planuoti. O pelėda ir aš buvau, bet džiaugiuosi "persiorientavusi", žymiai geriau pailsiu negu iki šiol
QUOTE(Se7en @ 2015 02 09, 23:45)
Na aš šį metodą jau mėnesį sėkmingai taikau
Ir ismiega vaikas visa nakti?