sveikos, šimtas metų
gyvenam neblogai. Iš einamų reikalų. mergytė smulkutė - 5 men. 5700gr, 64, apatinėj kreivėj, net pas neonatologę dėl to buvom, nes per paskutinį mėn jau išvis tik 100 gramų priaugus buvo. Apžiūrėjom, padarėm kontrolinį maitinimą, nu viskas ok - toks sudėjimas vaiko. plius išjuda labai daug, nes pagal raidą tai aukščiausioj kreivėj - vartosi ir šliaužia senokai pilnu tempu, sukasi aplink savo ašį, stovi ant keturių ir linguoja, namie jau retkarčiais pamatom ir kaip atsisėda iš gulimos padėties
Džiaugiuosi, kad klinika mūsų tokia prijaučianti sveikai gyvensenai ir panašiai, kad gydytoja visai neparino dėl mišinukų ar dar ko, nors ir nedaug per paskutinius mėn priaugdavo. Anyway, nuspręsta pradėti ankščiau primaitint, kž su trečiu laisviau, be streso, dar gydytoja paragino - aj, ką čia vienas produktas visą savaitę ar kelias dienas, duokit daržovienių, kruopienių, kas patiks, tą ir duokit, jau laikas išeiti iš to gyvenimo chaoso ir pratintis prie ritmingo maitinimosi - pusryčiai, pietūs, vakarienė
turiu gražių nuotraukų, nors kai kurios, kaip sakau, galėtų būt naudojamos socialinei reklamai "Saugokitės pamečiukų"
kažkuriam anam Mamos žurnale savo mano parašymas apie tandeminį žindymą, nespėjau pasigirti
fb nesu, ir būti neketinu
[/URL]
Visoms linkėjimai, sveikatos. Kažkas čia pergyveno dėl draugės pastabų apie vaiko auginimą. Aš tai neraginu visai nekreipti dėmesio,jei į kažką jautriai reaguojat, matyt, pačios nesat iki galo apsisprendusios, abejojat. mes pvz, turbūt daug ką darom kitaip nei dauguma žmonių - neskiepyjam, nežiūrim namie Tv ir pan., bet kai žinau, kodėl taip darau, tai kitų nuomonė iš vėžių neišmuša. protingus argumentus visada stengiuosi išklausyt, kartais jie priverčia pakeisti nuomonę ar elgesį, bet jei jie nenusveria mano argumentų, ramiausiai lieku prie savo nuomonės
Nebūkim aklos ir kurčios, bet būkim tvirtos
kartais ir daugiau ką norisi parašyt atsakant į kilusias diskusias, bet nespėju..