Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

QUOTE(butke @ 2015 02 04, 15:02)
Mūsų niekur nesiunčia palankstė kojytės ir viskas 
ar čia tik mano  vaiko nesiuntė  ?
ar yra dar kurių vaikų kurių nesiuntė pas ortopedą?

Siaip kiek žinau yra privaloma parodyti ortopedams, tikrai neužtenka vien pediatro apžiūros. Mes turim labai faina Daktaryte, ir pati išmano ir siuntimų negaili smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2015 02 04, 14:02)
Mūsų niekur nesiunčia palankstė kojytės ir viskas 
ar čia tik mano  vaiko nesiuntė  ?
ar yra dar kurių vaikų kurių nesiuntė pas ortopedą?

Kiek esu girdėjus, kad siunčia visus kūdikius pas ortopedus. O kodėl jūsų nesiunčia, tai nežinau... Pasiklauskit gydytojos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_no name @ 2015 02 04, 19:46)
Kiek esu girdėjus, kad siunčia visus kūdikius pas ortopedus. O kodėl jūsų nesiunčia, tai nežinau... Pasiklauskit gydytojos. smile.gif

mes ir nebuvę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_no name @ 2015 02 03, 09:11)
Smagu kad jau vartotės, o maniškis dar nesivarto. Tikiuos pradės greitai, nes eisim į mankštas ir masažus smile.gif
Nu vakar jau pasidariau NT, tai nieko nėra. Labai apsidžiaugiau, reiškias tikrai bus nereguliarios.

Aišku, kad greit pradės wink.gif
Tikrai nereguliarios. čia manau dar visko bus, kol susireguliuos. pas mane ir belenkas ir keistos kažkokios. Na bet ginė sakė normalu čia.
QUOTE(A2te @ 2015 02 03, 10:27)
o kur jus zymites, rasote vaikuciu pasiekimus? Gal kuri turi kokiu originaliu ideju kartais 

Viską pildau word failiuke nuo žinios, kad laukiausi pirmagimio. Iki galo dar niekas nesudeliota, bet turėtų viskas sukristi į foto knygą, su visom foto ir pasakojimais smile.gif mums atsiminti ir vaikams, kad būtų, ką parodyti wink.gif
QUOTE(butke @ 2015 02 03, 10:30)
 L-onely - šaunuolis tavo vaikas 

4u.gif
QUOTE(A2te @ 2015 02 03, 20:54)
buvom klubu echo siandien. Ir ka, nesimato kaulejancios klubo sanario galvutes, gavom menesiui freiko pagalvele. Graudu i vaika ziuret 

4u.gif 4u.gif Už freiką
Mes jau antrą mėn baiginėjam nešioti tą daiktą. Tai jau lengviau ant širdies. Nes šiaip jau atsibodo ta pagalvė, ir Mantei nesmagu ir mums labai daug nepatogumo sukelia, laukiu nesulaukiu apsilankymo pas ortopedą. ax.gif na bet laikas labai greitai bėga, nespėsit pastebėti, kai jau būsit be jos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A2te: 05 vasario 2015 - 10:43
Mes einam į mankštas, išminko vaiką visaip, tai tikiuosi nereiks jokių pagalvėlių dėt.
Man jau sveikata geresnė, mažiukė neužsikrėtė, bent jau kol kas pfu pfu pfu.

Nežinau, kas vyksta, užeina žviegimo priepuoliai kažkokie, suirzta dėl kokios smulkmenos ir viskas - į dūdas iki drebėjimo, iki raudonų dėmių, kokią valandą... niekaip nuraminti nepavyksta, viskas išbandyta. Ir taip stabiliai, ne kasdien, bet tris-keturis kartus per savaitę. Nesuprantu ar čia kažkokie charakterio jautrumai ar fiziniai negalavimai, kurių neišsiaiškinu dar...
Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2015 02 05, 17:44)
Nežinau, kas vyksta, užeina žviegimo priepuoliai kažkokie, suirzta dėl kokios smulkmenos ir viskas - į dūdas iki drebėjimo, iki raudonų dėmių, kokią valandą... niekaip nuraminti nepavyksta, viskas išbandyta. Ir taip stabiliai, ne kasdien, bet tris-keturis kartus per savaitę. Nesuprantu ar čia kažkokie charakterio jautrumai ar fiziniai negalavimai, kurių neišsiaiškinu dar...

Kokio amžiaus mergytė, savaitėm? Maniškei buvo toks etapas, tiesa, gal pora kartų į savaitę.. dabar kaip ir praėję, tfu tfu tfu..

Viskas, mažiukė užsikrėtė nuo vyro.. serga.. sad.gif vėl visos gydymo procedūros.. tai kokios dar mankštos galėtų būt, net į lauką šią žiemą nedažnai išeinam.. išvis niekur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukste.rima: 06 vasario 2015 - 17:40
Sveikos 4u.gif kas serga visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif mano vaikuų isterija vakarais prasideda ant visko pyksta tai gerai kad dvi aukles turiu tai moka nuramint thumbup.gif maivosi bet kaip kritinėja specialiai o jis tada pradeda juoktis
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 06, 17:38)
Kokio amžiaus mergytė, savaitėm? Maniškei buvo toks etapas, tiesa, gal pora kartų į savaitę.. dabar kaip ir praėję, tfu tfu tfu..

Viskas, mažiukė užsikrėtė nuo vyro.. serga.. sad.gif  vėl visos gydymo procedūros.. tai kokios dar mankštos galėtų būt, net į lauką šią žiemą nedažnai išeinam.. išvis niekur  doh.gif

20 sav. Na tikiuosi čia toks etapas, o ne kokie negalavimai, nes paprastai tai būna linksma, guvi.

Kuo greičiau pasveikti linkiu, be galo gaila kai mažiukai serga, bile ką padarytum kad tik gerai jaustųsi. Mes jau pagaliau išbridom iš ligų, tikiuosi šiam sezonui nebepakibsim daugiau.

mano vaikuų isterija vakarais prasideda ant visko pyksta

Dėl vakarinių isterijų įtarčiau miego trūkumą. Buvo toks metas kad kokias tris savaites mazgė eidavo miegoti 19h. Nakčiai. Tai jei susivėlindavau tai ooj piktumas būdavo. Dabar eina 21h, bet jei užtempiu iki 21.30 tai jau vos užmiega per piktumus.

http://www.vaistai.l...blema-2216.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Se7en: 06 vasario 2015 - 23:52
QUOTE(A2te @ 2015 02 05, 10:42)
I-onely, o jus taip saziningai visa para ir laikot ja? Man taip norisi nuimt bent trumpam, vaikas tada net sypsotis pradeda, makaluoja tik kojom ir rankom, visas laimingas toks  smile.gif

Sąžiningai visą mėnesį laikėm. Nuimdavom tik keičiant pampį ir maudant. O dabar taip laisviau aju, bet ji pati įprato plačiai kojas laikyti ir t.t. 4u.gif Tai dedu naktį, kada jai mažiausiai trugdo ir diena per miega ilga, kartais ir daugiau jei nepyksta laiko. Aišku gal ir negerai darom, bet kad jai nuspaudžia, nes vartosi ir t.t. Žodžiu blogai darau, nedaryk taip, laikyk sąžiningai, sakiau nuo pirmadienio vėl laikysiu sąžiningai.

QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 06, 17:38)
Viskas, mažiukė užsikrėtė nuo vyro.. serga..

Sveikatos 4u.gif

________
Labukas wink.gif
Atsakyti
sveikos, šimtas metų 4u.gif

gyvenam neblogai. Iš einamų reikalų. mergytė smulkutė - 5 men. 5700gr, 64, apatinėj kreivėj, net pas neonatologę dėl to buvom, nes per paskutinį mėn jau išvis tik 100 gramų priaugus buvo. Apžiūrėjom, padarėm kontrolinį maitinimą, nu viskas ok - toks sudėjimas vaiko. plius išjuda labai daug, nes pagal raidą tai aukščiausioj kreivėj - vartosi ir šliaužia senokai pilnu tempu, sukasi aplink savo ašį, stovi ant keturių ir linguoja, namie jau retkarčiais pamatom ir kaip atsisėda iš gulimos padėties bigsmile.gif Džiaugiuosi, kad klinika mūsų tokia prijaučianti sveikai gyvensenai ir panašiai, kad gydytoja visai neparino dėl mišinukų ar dar ko, nors ir nedaug per paskutinius mėn priaugdavo. Anyway, nuspręsta pradėti ankščiau primaitint, kž su trečiu laisviau, be streso, dar gydytoja paragino - aj, ką čia vienas produktas visą savaitę ar kelias dienas, duokit daržovienių, kruopienių, kas patiks, tą ir duokit, jau laikas išeiti iš to gyvenimo chaoso ir pratintis prie ritmingo maitinimosi - pusryčiai, pietūs, vakarienė biggrin.gif

turiu gražių nuotraukų, nors kai kurios, kaip sakau, galėtų būt naudojamos socialinei reklamai "Saugokitės pamečiukų":)

kažkuriam anam Mamos žurnale savo mano parašymas apie tandeminį žindymą, nespėjau pasigirti smile.gif

fb nesu, ir būti neketinu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image[/URL]

Visoms linkėjimai, sveikatos. Kažkas čia pergyveno dėl draugės pastabų apie vaiko auginimą. Aš tai neraginu visai nekreipti dėmesio,jei į kažką jautriai reaguojat, matyt, pačios nesat iki galo apsisprendusios, abejojat. mes pvz, turbūt daug ką darom kitaip nei dauguma žmonių - neskiepyjam, nežiūrim namie Tv ir pan., bet kai žinau, kodėl taip darau, tai kitų nuomonė iš vėžių neišmuša. protingus argumentus visada stengiuosi išklausyt, kartais jie priverčia pakeisti nuomonę ar elgesį, bet jei jie nenusveria mano argumentų, ramiausiai lieku prie savo nuomonės mirksiukas.gif Nebūkim aklos ir kurčios, bet būkim tvirtos mirksiukas.gif

kartais ir daugiau ką norisi parašyt atsakant į kilusias diskusias, bet nespėju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 08 vasario 2015 - 12:43
Gaziulka kaip fainai smile.gif gražios foto wink.gif aukit sveiki smile.gif
Atsakyti