Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

Sveikos, viska calgau, kopustus, o buolius, sokolada, mandarinus, jokios reakcijos smile.gif
Atsakyti
butke, sveika pagaliau prisijungus bendradiene 4u.gif

Tindirindiriuška, Kashmir, Simonaa19, _no name,
su puikiom TA 4u.gif ir už skiepus 4u.gif

QUOTE(Padangele @ 2015 01 27, 17:57)
vyras desine ranka susilauze 

Ojej... Kantrybės ir, kad vienu vaiku sumažėtų greičiau (kad pasveiktų, ne dingtų kur biggrin.gif) 4u.gif

paukste.rima,
su rengimosi problemų neturi, nebent šiaip pikta, tai tada viskas netinka biggrin.gif Po skiepo nerekomenduojama maudyti tą pačią dieną, o kita jau galima smile.gif

Se7en
, už pažįstamos ne taktiškumą 4u.gif
Dėl ligų, tai tepam padukus ir nugarytės apačia eukalipto tepalu smile.gif Galima pagarinti kambaryje dar. NUo temperatūros parecitamolio žvakutės. O toliau traukiam nosytę, su jūros vandeniu. Ir tiek.

_no name, mmm gali būti nereguliarios. Pas mane jos ir tokios, maitinu pilnu tempu.

Kiek daug sergančių... Laikykitės ir sveikit greičiau 4u.gif

_____
Labukas, mes gyvenam neblogai smile.gif
Praeita savaite Mantei kraujo tyrimą padarėm, tai geležies papildus tenka duoti, nes hemoglobinas per žemas. Bet nieko skaniai geria, tai sugirdom be problemų smile.gif Tik reikia po to pusvalandį bent ant rankų laikyti, nes kai išmoko vartytis, apsiverčia ir atpila viską, nes skranduką užspaudžia.
O vartosi visaip nuo pirmos dienos ir į vieną ir į kitą pusę biggrin.gif žodžiu siaučia. Buvau įsitikinu, kad vėliau už sūnų apsivertė. Tai net paskaityti ėjau biggrin.gif bet mano nuostabai skirtumas viena diena biggrin.gif Nustebus labai buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-onely @ 2015 02 02, 23:33)

_no name, mmm gali būti nereguliarios. Pas mane jos ir tokios, maitinu pilnu tempu.

Kiek daug sergančių... Laikykitės ir sveikit greičiau  4u.gif

_____
Praeita savaite Mantei kraujo tyrimą padarėm, tai geležies papildus tenka duoti, nes hemoglobinas per žemas. Bet nieko skaniai geria, tai sugirdom be problemų smile.gif Tik reikia po to pusvalandį bent ant rankų laikyti, nes kai išmoko vartytis, apsiverčia ir atpila viską, nes skranduką užspaudžia.
O vartosi visaip nuo pirmos dienos ir į vieną ir į kitą pusę biggrin.gif žodžiu siaučia. Buvau įsitikinu, kad vėliau už sūnų apsivertė. Tai net paskaityti ėjau biggrin.gif bet mano nuostabai skirtumas viena diena biggrin.gif Nustebus labai buvau smile.gif

Smagu kad jau vartotės, o maniškis dar nesivarto. Tikiuos pradės greitai, nes eisim į mankštas ir masažus smile.gif
Nu vakar jau pasidariau NT, tai nieko nėra. Labai apsidžiaugiau, reiškias tikrai bus nereguliarios.
Atsakyti
QUOTE(l-onely @ 2015 02 03, 00:33)
_____

Kaip smagu, kad vartotes. Maniskis tai niekaip nesugalvoja, kaip ant nugaros persiversti, bet nepergyvenu, dar anksti musu maziukams. Tegul dar tinginiauja smile.gif
Beje, mamytes, o kur jus zymites, rasote vaikuciu pasiekimus? Gal kuri turi kokiu originaliu ideju kartais mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveiko 4u.gif mes laikomes neblogai tik retkarčiais dar pilvukas pakamuoja o del vartimosi mano tik kokius du kartus yra apsivertęs daugiau tingi gyditojos psklausiau sako normalu ir jokių mankštų nesiųlė

I-onely - 4u.gif šaunuolis tavo vaikas 4u.gif
no -name šaunuolė kad išdrįsai pasidaryti testą reiks ir man pasidaryt dėl šventos ramynės
Atsakyti
Sveikos, mes vis dar sergam, abi, man truputį blogiau, tai stengiuosi kiek galiu labiau vaiko neužkrėsti. Akys taip ašaroja, kad nespėju šluostyt, krūtinė šlapia biggrin.gif

Mitų daug girdėjau, daug nepasitvirtino, nei dėl lyties, nei dėl gimdymo laiko, nei dėl sąrėmių. Kas liečia žindymą tai irgi viskas vyksta kaip iš vadovėlio, be netikėtumų.

Albumą pasiekimams darau pati. Nusipirkau tuščią albumą ir pildau kaip išmanau.

Viskas, nebegaliu žiūrėti į ekraną, akys peršti!
Atsakyti
Se7en, sveikatos jums 4u.gif
O pas mus bedele verysad.gif buvom klubu echo siandien. Ir ka, nesimato kaulejancios klubo sanario galvutes, gavom menesiui freiko pagalvele. Graudu i vaika ziuret verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 02 03, 20:54)
Se7en, sveikatos jums  4u.gif
O pas mus bedele  verysad.gif buvom klubu echo siandien. Ir ka, nesimato kaulejancios klubo sanario galvutes, gavom menesiui freiko pagalvele. Graudu i vaika ziuret  verysad.gif

Na, aš neišmanau, kas tai tiksliai yra, bet skamba nemaloniai, tai užjaučiu sad.gif mes kitoj savaitėj važiuosim pas ortopedus konsultacijai, truputį baugu, kad irgi ko nors nerastų.. tai tikiuos, kad viskas bus gerai, tfu tfu tfu sad.gif

Prisiminiau dar dėl ligų - kai su vyru abu sirgom, gydytoja liepė duot mažiukei BioGaia bakterijų, sakė, padės jai apsisaugot. Davėm, tebeduodam, nežinau, ar jos padėjo, bet lyg ir apsaugojom.. bent tuo momentu..

Mano tinginukė tai kartais apsiverčia nuo pilvuko ant nugaros, bet tik retai, kai ūpo turi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
as dar gyva biggrin.gif didysis jau i darza buna istisintas, vyrui ranka jau maziau skauda, o mazasis kaip kanarele visa diena spygauja..
Skambino jau is darbo... klausia ar nenoriu jau grizt blink.gif nu sakau pagalvoooooosiu, nes tada imtu nauja zmogu.
O dar kursai, nespeju namu darbu vis padaryt, nezinau ar bus naudos, viskas i kruva supuole doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangele: 03 vasario 2015 - 22:06
QUOTE(A2te @ 2015 02 03, 21:54)
Se7en, sveikatos jums  4u.gif
O pas mus bedele  verysad.gif buvom klubu echo siandien. Ir ka, nesimato kaulejancios klubo sanario galvutes, gavom menesiui freiko pagalvele. Graudu i vaika ziuret  verysad.gif

Sveikos 4u.gif linkiu kad vaiskas ko greičiau susitvarkytų 4u.gif
o aš norėjau palausti ar jus gyditoja siuntė pas ortopedą ar pati pamatėt kas ne taip nes pas mus tai niekas nežiūri pasvere pamatuoja.ir viskas gal ir man reiktų paprašyti siuntimo
Atsakyti
Paukste.rima linkiu, kad viskas butu gerai ir nieko nerastu 4u.gif
Butke, mes turim labai skrupulinga pediatre ir ji siuncia reikia nereikia pasitikrinti. Vaikui nieko nesimato, net ortopede apziurejus pasake, kad viskas gerai, bet del visa ko padarom echo, nes buna 1 is 1000, kad tik per echo matosi, jei kazkas ne taip. Padarem po men., nes tokios eiles buvo ir rado, kad leciau kauleja tas kauliukas. Dabar profilaktiskai vaikas su freiko pagalvele. Nepatogu tai juodai ir kaip reiks vaika i autokedute sodinti neisivaizduoju, nes netelpa su isskestom kojom doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 02 04, 14:40)
Paukste.rima linkiu, kad viskas butu gerai ir nieko nerastu  4u.gif
Butke, mes turim labai skrupulinga pediatre ir ji siuncia reikia nereikia pasitikrinti. Vaikui nieko nesimato, net ortopede apziurejus  pasake, kad viskas gerai, bet del visa ko padarom echo, nes buna 1 is 1000, kad tik per echo matosi, jei kazkas ne taip. Padarem po men., nes tokios eiles buvo ir rado, kad leciau kauleja tas kauliukas. Dabar profilaktiskai vaikas su freiko pagalvele. Nepatogu tai juodai ir kaip reiks vaika i autokedute sodinti neisivaizduoju, nes netelpa su isskestom kojom  doh.gif .

Mūsų niekur nesiunčia palankstė kojytės ir viskas
ar čia tik mano vaiko nesiuntė ?
ar yra dar kurių vaikų kurių nesiuntė pas ortopedą?
Atsakyti