Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

Sveiki 4u.gif visoms stiprybės ir dar kartą stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mes be interneto gyvenam kol kas, tai trumpai prisiduodam- 4 men TA 6.6 kg ir 66 cm. Maitinu pati, primaitint iki 6 men neplanuoju. Nuolat kelia galva ir rieciasi, bando sestis, bet dar neleidziam. Turejom 4 men skiepa, tai po jo jau 4 diena trydalioja visa diena po biski verysad.gif
Atsakyti
Mes ir po 4 men TA 62, ir svoris 5800 g wink.gif skiepas mus ir kankina kelias dienas labai nerami mergina mano.
Atsakyti
QUOTE(Simonaa19 @ 2015 02 01, 08:19)
Mes ir po 4 men TA 62, ir svoris 5800 g wink.gif skiepas mus ir kankina kelias dienas labai nerami mergina mano.

Jetau kiek nedaug sveriat.. smile.gif manoji jau visais 2 kg sunkesnė.. nors ir aukštesnė 3 cm, ir jau 4,5 mėn..

Praeitą savaitę paskiepinom pagaliau tais dviem skiepais, kur 2 mėn priklauso.. buvo kiek pakilus temp., vieną vakarą itin nerami buvo, tai gavo žvakutę.. dabar kaip ir viskas neblogai. Po kiek laiko nuo skiepo galima maudyt? g.gif

Nervina, praeitą savaitę vyras tik po ligos išėjo darban, ir ką manot - va vėl kelios dienos šnarpščia! doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Mes irgi prisiduodam po TA 6200 g ir 63 cm. Gavom du skiepus, bet pas mus vyras labai ramus tampa po skiepų, daug miega smile.gif

Beje, man iškilo klausymas, sirgau mm ir šį mėn nesulaukiu jų, nedrystu daryti dar NT, bijau. Ar gali būti nereguliarios? Maitinu pilnu tempu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 01, 18:34)
Jetau kiek nedaug sveriat..  smile.gif manoji jau visais 2 kg sunkesnė.. nors ir aukštesnė 3 cm, ir jau 4,5 mėn..

Praeitą savaitę paskiepinom pagaliau tais dviem skiepais, kur 2 mėn priklauso.. buvo kiek pakilus temp., vieną vakarą itin nerami buvo, tai gavo žvakutę.. dabar kaip ir viskas neblogai. Po kiek laiko nuo skiepo galima maudyt?  g.gif

Nervina, praeitą savaitę vyras tik po ligos išėjo darban, ir ką manot - va vėl kelios dienos šnarpščia!  doh.gif

Laikykitės! 4u.gif
Mes irgi su vyru sergam, o aš dar ir su temperatūra. Mažiukas kol kas nieko, bet bijau kad irgi gali susirgti. Stengiuosi nebučiuoti, nesiglaustyti labai, bet juk maitinu, tai tas artumas neišvengiamas.
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 01, 19:34)
Praeitą savaitę paskiepinom pagaliau tais dviem skiepais, kur 2 mėn priklauso.. buvo kiek pakilus temp., vieną vakarą itin nerami buvo, tai gavo žvakutę.. dabar kaip ir viskas neblogai. Po kiek laiko nuo skiepo galima maudyt?  g.gif

Sveikos,
O kokias zvakutes naudojat? Viburcol? Maniskiui jokios reakcijos nuo jos nebuna g.gif
man tai sake, kad tik ta diena, kai skiepyta neslapinti, nedeti jokiu kompresu, o daugiau galima maudyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mano abu viresnieji sloguoja tai irgi bijau kad mažiuko neužkrėstu unsure.gif o del menesinių aš dar nesirgau bet irgi testą bijau darytis bet man atrodo kad gali būti neregulerios kai maitini
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 02 01, 19:50)
Sveikos,
O kokias zvakutes naudojat? Viburcol? Maniskiui jokios reakcijos nuo jos nebuna  g.gif
man tai sake, kad tik ta diena, kai skiepyta neslapinti, nedeti jokiu kompresu, o daugiau galima maudyt  smile.gif

Mes paracetamolio zvakuciu turim, liepe gyd isigyti po skiepo smile.gif
Atsakyti
Mes irgi paracetamolines žvakutes turim, lyg ir Eferalgan vadinasi.. g.gif Man gydytoja liepė vieną duot, jei labai nerami bus, jei matysis, kad jai blogai, nepaisant to, kad temperat nėra.

Jau išmaudžiau merginą, o kad patiko! Visa vonia aptaškyta biggrin.gif

Aš mažutę nuo užsikrėtimo saugojau taip: nebučiuot; nesiglaustyt; pačiai rankas plaut n+k kartų; jai rankutes bent kelis kartus dienoj plaut; labai dažnai plaut žaisliukus; jei mane labai ima kosulys ar varva nosis, naudot kaukes vienkartines; šnarpiantį vyrą prileist tik per kelis metrus ir jokio kontakto nei su ja, nei su jos daikčiukais. Aišku, čia realiai juokinga apsauga - vis tiek neišeina griežto karantino padaryt, juk vaikutį prižiūrėt ne kam kitam, o tik pačiai tenka. Paguoda, kad žindančios per pieną tų antikūnų duodam. Gal..

Aš mm dar nesergu, maitinu, o ir pasimatymų su vyru beveik nebūna blush2.gif tai sirgom pakaitom, tai taip man nulis noro, tai jei netyčia jau kas galėtų būt, pas mus nuolat žmonių pilna lotuliukas.gif

Vat dar man smalsu pasidarė - niu, ypač pirmakartės - gal jau aišku, kokie mitai apie nėštumą/gimdymą/žindymą griuvo? smile.gif Man vienas iš ryškesnių - "valgyk ką nori, kūdikiui įtakos neturi, maistas į kraują nepatenka, tai ir į pieną nepatenka" - tfu, net pikta, kad kažkuriuo momentu tuo patikėjus buvau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 01, 23:27)
Vat dar man smalsu pasidarė - niu, ypač pirmakartės - gal jau aišku, kokie mitai apie nėštumą/gimdymą/žindymą griuvo? smile.gif Man vienas iš ryškesnių - "valgyk ką nori, kūdikiui įtakos neturi, maistas į kraują nepatenka, tai ir į pieną nepatenka" - tfu, net pikta, kad kažkuriuo momentu tuo patikėjus buvau  schmoll.gif

Na as tikrai valgau, ka noriu (tik alkoholio negeriu, o taaaip sampes noreciau blush2.gif ) ir vaikui jokios reakcijos nuo to. Bet cia gal ir nuo vaiko priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 02 02, 14:50)
Na as tikrai valgau, ka noriu (tik alkoholio negeriu, o taaaip sampes noreciau  blush2.gif  ) ir vaikui jokios reakcijos nuo to. Bet cia gal ir nuo vaiko priklauso  g.gif

aš ir vaikas nereaguoja į jokį maistą mano suvalgytą ax.gif

seni tarybiniai paistalai kad pienas liesas, nes dažnai valgo......nu ką aš žinau mes 5 mėn 9kg sveriam...bet pienas tikriausiai " liesas" nes dažai valgydavo naktį,. ir dieną vos ne kas 1,5 valandos smile.gif
Atsakyti
Aš kaip tik ir mąsčiau, kad šiaip labai daug nuo vaiko priklauso. Vieniem viskas tinka, kitam žiūrėk ir nuo oro blogai.. Bet man absurdiškai skamba vien pats pasakymas, kad maistas pienui jokios įtakos neturi. Tai kodėl tada negalima ar saikingai reik valgyt medų, šokoladą, citrusinius vaisius, nieko aštraus ir pan.? Kodėl nuo kažkokių produktų gali sumažėt pieno, jei tie patys apie tai kalbantys autoriai sako, kad maistas pienui įtakos neturi?.. retoriniai klausimai.. pvz., aš irgi valgau viską, tik labai puikiai pamatau, kaip sureaguoja mažiukė. Nuo šokolado ją išberia, nuo bulvinių blynų ar obuolių smarkiai pučia pilvuką, daugiau valgant daržovių taip pat. Žodžiu, kaip ir dažnai - teorija nelygu praktika schmoll.gif
Atsakyti