Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

QUOTE(paukste.rima @ 2015 01 27, 19:07)
Ai, dar ko norėjau paklaust - kaip sekas jūsiškiams rengtis?  g.gif su manąja tragedija.. ypač - ruošiantis į lauką. Kepurė, kišimas į kombinezoną, megztinis - košmaras, verkiančią visuomet nešu sad.gif kai reikia apsirengt namuos, viršutinei kūno daliai - irgi baisu. Nesuprantu, ar jai tas rankas skauda, ar kas, bet juodai nepatinka, kai noriu kažkur aš jas įkišt. Bodžiai susagstomi dar dar, bet jeigu per galvą kažkas maunamo, tai šakės  doh.gif o su kojom gali daryt ką nori ir kiek nori..  unsure.gif

Oj maniskis irgi i dudas kai tik reikia rengtis doh.gif jau taip stengiuos viska susidet, susiruost is anksto, kad tik kuo greiciau, bet visada taip pat gaunas biggrin.gif

QUOTE(Se7en @ 2015 01 28, 12:35)
Ačiū už gražius žodžius,  viską šitą aš suprantu ir stengiuosi nekreipti dėmesio, bet jau pasėta abejonė, nors atrodo viskas gerai tam vaikui. Privengsim tokių draugių, nes tik nervus gadina

Tikrai stenkis nepriimt taip giliai, kazin kaip ji augina ar augins savo vaikus biggrin.gif svarbu vaikelis laimingas, tuo ir dziaukis 4u.gif

Maniski auga gerai smile.gif va miegot maziau pradejo, diena du kartus pamiega, seniau dazniau miegodavo. Vartosi ant pilvo jau, sikniuka kelia, greit gal ismoks ir ropot smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif šiandien Justukas taip prastai miegojo , o ryte taip verkti pradėjo tarsi jam ka nors būtų pradėja skaudėti paskui nurimo ir dar valandą išmiegojo . Nežinau kas jam čia galėjo būti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2015 01 29, 13:59)
Sveikos visos  4u.gif  šiandien Justukas taip  prastai miegojo , o ryte taip verkti pradėjo tarsi jam ka nors būtų pradėja skaudėti paskui nurimo ir dar valandą išmiegojo . Nežinau kas jam čia galėjo būti unsure.gif

Mano vaikis irgi jau kelinta naktis kas val.keliasi ir (*) reikalauja. Tai nei jis, nei as neismiegojom doh.gif tikiuosi cia ne ilgam ir vel grys prie normalaus miego, kai keliasi tik karta arba du.
Egleelge, maniskis irgi kelia sikniuka i virsu, tik nezino, ka su rankom daryt tai vis bum ant nosies lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 01 29, 15:28)
Mano vaikis irgi jau kelinta naktis kas val.keliasi ir (*) reikalauja. Tai nei jis, nei as neismiegojom  doh.gif  tikiuosi cia ne ilgam ir vel grys prie normalaus miego, kai keliasi tik karta arba du.
Egleelge, maniskis irgi kelia sikniuka i virsu, tik nezino, ka su rankom daryt tai vis bum ant nosies  lotuliukas.gif

Aš irgi tikiuos kad neilgai 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. Mes gyvenam neblogai, tik kad ligos nesibaigia,susirgo maziukas,tada dukra,na ir as prisijungiau. Nu kaip nors,pasweiksiu. O sunelis tinginukas gal pas mane,pasivercia tik ant soniuko, sliauzt nori,kelia sikniuka.sestis labai nori,bet dar anksti truputi. Auga gerai,didelis,ismoko juokingai stenet kai pykt pradeda biggrin.gif o siaip laukiam pawasario smile.gif
Atsakyti
Saidutea už ligas 4u.gif 4u.gif 4u.gif greičiau sveikit o kaip ir aš laukiu pavasario drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sergam ir mes visa šeima, visi turim temperatūros, kostim ir sloguojam. Tėtis iš darbo virusą parnešė. Pirma liga mažiukei, tai truputį baisiai atrodo. Kokius vaistus naudojat, o gal tiksliau - kokiais būdais gydot? Aš nosytę jūros vandeniu ir siurbtuku tvarkau, nakčiai Viburcolį, kambaryje padėjau vatos tamponėlį su lašiuku pušų eterinio aliejaus. Temperatūros dar nemušu, neaukšta... ką dar galima būtų?
Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2015 01 29, 19:53)
Sergam ir mes visa šeima, visi turim temperatūros, kostim ir sloguojam. Tėtis iš darbo virusą parnešė. Pirma liga mažiukei, tai truputį baisiai atrodo. Kokius vaistus naudojat, o gal tiksliau - kokiais būdais gydot? Aš nosytę jūros vandeniu ir siurbtuku tvarkau, nakčiai Viburcolį, kambaryje padėjau vatos tamponėlį su lašiuku pušų eterinio aliejaus. Temperatūros dar nemušu, neaukšta... ką dar galima būtų?

Sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš dar padukus ir krutinę mentolio tepaliuku patepu seniau man yra gyditoja sakius padukus jodu tepti ir vilnones koinytes apmauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butke: 29 sausio 2015 - 19:23
QUOTE(Se7en @ 2015 01 29, 18:53)

Aš ankstesniame kažkuriame puslapyje rašiau, kaip gydžiau ax.gif
Atsakyti
laba nakti,
tik tokiu metu galiu prie PC prisesti. Didysis i darza neina dabar tik 24 val nulauziam, neissiduksta tai ir nemiega... blink.gif
Oskaras tai kaip sirse paskutinem dienom, jau tuoj tuoj ir mes turesim dantu. Ryt einam visi pas gydytoja, idomu kaip cia baigsis tie musu kosuliai.
MB tai sugipsuota ranka namie eisma reguliuoja, tik sukis moterie doh.gif
einu ir as miegot, bet kai tokia itempta dienotvarke ir atsigulus neina uzmigt..
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 01 30, 01:24)
laba nakti,
tik tokiu metu galiu prie PC prisesti. Didysis i darza neina dabar tik 24 val nulauziam, neissiduksta tai ir nemiega...  blink.gif
Oskaras tai kaip sirse paskutinem dienom, jau tuoj tuoj ir mes turesim dantu. Ryt einam visi pas gydytoja, idomu kaip cia baigsis tie musu kosuliai.
MB tai  sugipsuota ranka namie eisma reguliuoja, tik sukis moterie  doh.gif
einu ir as miegot, bet kai tokia itempta dienotvarke ir atsigulus neina uzmigt..

Užjaučiu unsure.gif man užteko, kai pati sirgau, o reikėjo ir vyrą sergantį slaugyt, ir mažiuke rūpintis, ir dar saugotis neužkrėst, o Tau tai visai sunku.. nu ką dabar, svarbu blogiau nebūtų, kažkaip išsikapanosit. Kažkada ir vasara ateis wink.gif
Atsakyti
Visom kam reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti