Sveiki ir aš noriu prisijungti skaitau jus jau seniai tai mano trečias vaikutis kaip sakoma netyčiukas augam gerai dabar jis sveria 8kg ir yra 69cm ūgio
QUOTE(butke @ 2015 01 27, 12:47)
Sveiki ir aš noriu prisijungti skaitau jus jau seniai tai mano trečias vaikutis kaip sakoma netyčiukas augam gerai dabar jis sveria 8kg ir yra 69cm ūgio
Sveika
Dickis tavo vaikas. Kada gimet?
ooo yra ir naujai prisijugusių
Mes vakar po 5 men TA tai sveriam 9 kg ir 68 cm turim....nu sunkus man jis nešiot....bet niekur nedingsi
saulutė išlindo reik lėkt kieman
Mes vakar po 5 men TA tai sveriam 9 kg ir 68 cm turim....nu sunkus man jis nešiot....bet niekur nedingsi
QUOTE(A2te @ 2015 01 27, 13:38)
Gimėm rugsėjo 18
labukas,
na ir as dabar daugiavaike mama.. vyras desine ranka susilauze tai kaip sakant du mazi sergantys ir vienas didelis traumuotas ant galvos tai tik dabar prisedau nuo ryto...
na ir as dabar daugiavaike mama.. vyras desine ranka susilauze tai kaip sakant du mazi sergantys ir vienas didelis traumuotas ant galvos tai tik dabar prisedau nuo ryto...
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2015 01 27, 14:01)
ooo yra ir naujai prisijugusių
Aš ir vėl apie aplinkinių replikas ir "pamokymus" - maniškė sulaukus 4 mėn ir 8 dienų svėrė 7,5 kg, ūgis 65 cm, tai visi aikčioja "oi kokia storuuuuuulė"... anyta bulve išvadino priimu kaip asmeninius įžeidimus Nei ji storulė, nei ką, labai gražus kūdikutis didžiuliais žūūndais
Mano dar nesivarto.. nu, aš vartymusi nelaikau kelių atsitiktinių apsivertimų nuo nugaros ant pilvuko.. pora kartų tik buvo
Tik ateinančioj savaitėj važiuosim pas ortopedus.. turbūt mes čia jau vienos tokios vėluojančios likom.. bet mažiukė dar ir skiepų negavus (kur 3 mėn priklauso)..
Vis dar intensyviai šventei ruošiuos.. labai sunku su apranga- perku internetu suknelę, labai bijau, kad tiktų.. po parduotuves lakstyt tikrai jokių galimybių neturiu, nemažai laiko tam reik.. Iš dalies suprantu tas, kurios savo noru nežindo kūdikio dėl to, jog nepatogu ir nuolat esi pririšta.. aišku, aš pati tai tą "pririšimą" mielai priimu kaip duotybę ir tai, kas laikina.. tik vat nepatogumų irgi sukelia
Papildyta:
QUOTE(butke @ 2015 01 27, 11:47)
Aš irgi norėčiau trijų kad man tų kitų dviejų pačiai gimdyt nereiktų, išvis gerai būtų
QUOTE(Padangele @ 2015 01 27, 18:57)
labukas,
Užjaučiu linkiu kad greičiau pasveiktu nes sunku būti daugevaike mama
Ai, dar ko norėjau paklaust - kaip sekas jūsiškiams rengtis? su manąja tragedija.. ypač - ruošiantis į lauką. Kepurė, kišimas į kombinezoną, megztinis - košmaras, verkiančią visuomet nešu kai reikia apsirengt namuos, viršutinei kūno daliai - irgi baisu. Nesuprantu, ar jai tas rankas skauda, ar kas, bet juodai nepatinka, kai noriu kažkur aš jas įkišt. Bodžiai susagstomi dar dar, bet jeigu per galvą kažkas maunamo, tai šakės o su kojom gali daryt ką nori ir kiek nori..
QUOTE(paukste.rima @ 2015 01 27, 18:59)
Aš ir vėl apie aplinkinių replikas ir "pamokymus" - maniškė sulaukus 4 mėn ir 8 dienų svėrė 7,5 kg, ūgis 65 cm, tai visi aikčioja "oi kokia storuuuuuulė"... anyta bulve išvadino priimu kaip asmeninius įžeidimus Nei ji storulė, nei ką, labai gražus kūdikutis didžiuliais žūūndais
Mano dar nesivarto.. nu, aš vartymusi nelaikau kelių atsitiktinių apsivertimų nuo nugaros ant pilvuko.. pora kartų t
Papildyta:
Aš irgi norėčiau trijų kad man tų kitų dviejų pačiai gimdyt nereiktų, išvis gerai būtų
Mano dar nesivarto.. nu, aš vartymusi nelaikau kelių atsitiktinių apsivertimų nuo nugaros ant pilvuko.. pora kartų t
Papildyta:
Man irgi gražu kūdikiai su žandukais ir manasis dar nesivarto tinginiukas o mes planavom du tik dievas pasijokė iš mūsų planų aš gimdyčiau dar nebuvo taip sunku nes Justukas gimė per tris valandas nuo vandenų nuleidimo tik kad man išnešioti nes spaudimas aukštas ir visas neštumas ant vaistų o dar buvo prigasdine kad neišnešiosiu nes rado mijoma o paskui pasirodė kad jos nera ai dar aštuntą savaitė nematė širdutės plakimo ir jau norėjo guldyt išvalimą daryt bet šiauliuose kai su geresne aparatūra pasižiūrėjo tai pasirodo kad viskas gerai tai va nu ačiū dievui kad jau viskas praeitį
Papildyta:
QUOTE(paukste.rima @ 2015 01 27, 19:07)
Ai, dar ko norėjau paklaust - kaip sekas jūsiškiams rengtis? su manąja tragedija.. ypač - ruošiantis į lauką. Kepurė, kišimas į kombinezoną, megztinis - košmaras, verkiančią visuomet nešu kai reikia apsirengt namuos, viršutinei kūno daliai - irgi baisu. Nesuprantu, ar jai tas rankas skauda, ar kas, bet juodai nepatinka, kai noriu kažkur aš jas įkišt. Bodžiai susagstomi dar dar, bet jeigu per galvą kažkas maunamo, tai šakės o su kojom gali daryt ką nori ir kiek nori..
Maniškis irgi nemėgsta rengtis kai važiuojam sesės su broliu pasiimt po pamokų nežinau pakeičiau kombindzona į laisvesnį tai šiandien buvo tylu o del bodžių tai labai neprieštarauja nebent kai išmaudau ir bandau aprengti tai tada tragedija
QUOTE(Padangele @ 2015 01 27, 18:57)
na ir as dabar daugiavaike mama..
sveikatos
QUOTE(paukste.rima @ 2015 01 27, 18:59)
Tik ateinančioj savaitėj važiuosim pas ortopedus.. turbūt mes čia jau vienos tokios vėluojančios likom.. bet mažiukė dar ir skiepų negavus (kur 3 mėn priklauso)..
Mes irgi veluojantys. Ortopedas jau apziurejo, bet echoskopas tik kita sav. laukia, o skiepa (3 men.) irgi gavom tik praeita sav. Zodziu atsiliekam nuo grafiko, bet pasivysim
QUOTE(paukste.rima @ 2015 01 27, 19:07)
Ai, dar ko norėjau paklaust - kaip sekas jūsiškiams rengtis?
Maniskis rengiasi normaliai, bet mes dabar turim bedu su valgymu, nes vaikis toks uzsiemes ir tiek dairosi aplinkui, kad (*) krenta is burnos, nera vaikui laiko net pavalgyti
QUOTE(A2te @ 2015 01 27, 19:43)
Mes irgi veluojantys. Ortopedas jau apziurejo, bet echoskopas tik kita sav. laukia, o skiepa (3 men.) irgi gavom tik praeita sav. Zodziu atsiliekam nuo grafiko, bet pasivysim
o norejau paklausti koks čia skiepas trijų menesiu nes mano gavo dvejų o paskui tik keturių
QUOTE(A2te @ 2015 01 27, 18:43)
Maniskis rengiasi normaliai, bet mes dabar turim bedu su valgymu, nes vaikis toks uzsiemes ir tiek dairosi aplinkui, kad (*) krenta is burnos, nera vaikui laiko net pavalgyti
aha, pas mus irgi pasitaiko tokių atvejų, tik ne itin dažnai.. bet va jei kas maitinant užeina į kambarį, viskas