As galiu pasidziaugti kad po savaite baisiu istetiju jau prasikale dvieju astriu dantuku virsuneles
))

QUOTE(A2te @ 2015 01 20, 13:26)
Mes lankom mankstas. Tai mano vaikiui patinka, kad ten su zaidzia, varto, kalbina
beto manau, kad del mankstu jis ismoko apsiversti ant pilvo, nors kineziterapeute sake, kad iki 5 men.nepriklauso verstis.
Mes jau gryzom is oftalmologo. Nuosprendis ir toliau masazuoti akyte

Mes jau gryzom is oftalmologo. Nuosprendis ir toliau masazuoti akyte
Labas mes iki nauju metu baigem 13 mankstu kursa. Patiko
QUOTE(Simonaa19 @ 2015 01 22, 15:48)
As galiu pasidziaugti kad po savaite baisiu istetiju jau prasikale dvieju astriu dantuku virsuneles
))

Sveikinimai

QUOTE(Simonaa19 @ 2015 01 22, 16:21)
))

va kaip

Sveikos mamytes
Vat grižtu pas jus
mes pagaliau persikraustem i savus namus
nors vis dar bardakas didelis, be interneto savo ir MB dirba 7dienas per savaite bet kokia aš laiminga ir vaikams vietos i valias.
Tai va prisiduodam po TA: Emilija sveria 7750gr ir 66cm gerai MP valgo, bet nešiot jau sunku darosi
Pilvuka kartais vis dar paskauda ir rankytes gyvena burnoj tai buna nervuojasi vakarais/nakti
neatrodo kad dantukai dygtu, bet labai graužia viska kas po ranka papuola. O taip tai viskas gerai, tfu tfu tfu nesergam nei aš nei mažoji. Šiuo menesio didžiausias pasiekimas tai galvytes laikymas
pagaliau merginai daejo kad reikia rankytem pasiremt, tuo pačiu ir apsivert pavyko. Gan stipri ji bet entuziazmo judet nerodo
vat kalbet tai labai megsta, nei vienas toks plepus nebuvo
Na dabar tai dažniau vaidensios

Vat grižtu pas jus

Tai va prisiduodam po TA: Emilija sveria 7750gr ir 66cm gerai MP valgo, bet nešiot jau sunku darosi

Pilvuka kartais vis dar paskauda ir rankytes gyvena burnoj tai buna nervuojasi vakarais/nakti

Na dabar tai dažniau vaidensios

QUOTE(zvaigzdute_as @ 2015 01 23, 16:29)
Sveikos mamytes
Vat grižtu pas jus
nors vis dar bardakas didelis, be interneto savo ir MB dirba 7dienas per savaite bet kokia aš laiminga ir vaikams vietos i valias.

Vat grižtu pas jus

Sveikinimai

QUOTE(Little_Miss @ 2015 01 19, 13:16)
Dėkui už gražius žodžius

QUOTE(A2te @ 2015 01 19, 14:28)
Sveikos, mamytes. Ar dar priimat naujus narius?
Sveika prisijungus

su puikia TA

Sveikatos daug sergantiems

QUOTE(Se7en @ 2015 01 19, 18:13)
neseniai grįžau kardinaliai pakeitus įvaizdį, ir ilgį pusiau nurėžiau ir spalvą visiškai pakeičiau
Nu va kaip smagu, kardinalus pokyčiai manu visoms į naudą

[quote=Padangele,2015 01 19, 23:09]
_________
Labukas

Šia savaite visai kažkur laikas ištirpo, niekam laiko nebeliko, tarp tų dalykų ir sm

dama kažkokia pikta paskutiniu metu, bet lyg dantys kalti

Papildyta:
QUOTE(_no name @ 2015 01 21, 12:58)
Salt aš dar galvoju dėl FB
Na mes gyvenam gerai, buvom vakar pas ortopedą, viskas gerai. Augam, gudrėjam, daug šnekam.
Na mes gyvenam gerai, buvom vakar pas ortopedą, viskas gerai. Augam, gudrėjam, daug šnekam.
Nėra čia, ką tiek galvoti

Super žinios

QUOTE(Simonaa19 @ 2015 01 22, 14:48)
Sveikinimai su perliukais

QUOTE(zvaigzdute_as @ 2015 01 23, 15:29)
Kokios puikios žinios čia, PAGALIAU

Sveikos. Siandien turejau streso. Parveze man masina is uzsienio tai teko abiems su vyru papluseti, kol sutvarkem dokumentus, o maziuka pirma karta palikau su mociute. Siaip maitinu MP, bet zinau, kad vaikis valgo misinuka, nes teko duoti pora dienu, kad gelta praeitu (tiesa, jam tada buvo tik 1 men.), taigi palikau misinuko, susakiau kas kaip ir islekem 7 ryto pamaitine ir palike mieganti vaika. Tai ka, su nauja registravimo tvarka uztrukom iki 14 val.
gryztam, o vaikis pasirodo atsisake valgyti misini ir lauke (*). Tai isbuvo nevalges nuo 7 val. Iki 14
2

Sveikos
Vaikutis puikiai auga, gerai jaučiasi
Tik kad jau taip intensyviai ir smagiai vyksta bendravimas FB, tai galvoju ten galutinai ir persikraustyti
Kas dar neprisijungėt, tai drąsiau
Ir foto pažiūrėt galima ir daug diskusijų visokių

Gryztam, o vaikis pasirodo atsisake valgyti misini ir lauke (*). Tai isbuvo nevalges nuo 7 val. Iki 14
2
[/quote]
Ir kaip jam pats laukimas? Ramiai taip ir laukė, ar verkė?
Aš tai va daug skaitau apie vaikus, ne tik mokslinę literat, bet ir žurnalus, ir facebook diskusijas, ir forumus... o dar pacios patirtis.. susidariau galutinį įspūdį, jog kiekviena turim savo viziją, kaip auginsim, savo norus, savo supratimą ir norą suprasti. Kartais bjauru skaityt, kai žmonės rėkte rėkia savo nuomonę kaip vienintelę ir neginčijamą aksiomą...
Jau buvau parašius atsisveikinimo žodžius, ketindama išeit iš temos... et.. bet gal dar pabūsiu, gal dar kuri ką parašysit, per savaitę kitą

[/quote]

Aš tai va daug skaitau apie vaikus, ne tik mokslinę literat, bet ir žurnalus, ir facebook diskusijas, ir forumus... o dar pacios patirtis.. susidariau galutinį įspūdį, jog kiekviena turim savo viziją, kaip auginsim, savo norus, savo supratimą ir norą suprasti. Kartais bjauru skaityt, kai žmonės rėkte rėkia savo nuomonę kaip vienintelę ir neginčijamą aksiomą...

Jau buvau parašius atsisveikinimo žodžius, ketindama išeit iš temos... et.. bet gal dar pabūsiu, gal dar kuri ką parašysit, per savaitę kitą

[QUOTE]
quote=paukste.rima,2015 01 27, 00:28]
Gryztam, o vaikis pasirodo atsisake valgyti misini ir lauke (*). Tai isbuvo nevalges nuo 7 val. Iki 14
2
[/quote]
[/QUOTE]
Aha, man irgi idomu kaip sekesi laukimas... mano mama jaučiu man net irgi nepraneštų, kad vaikas nevalgo. Buvę jau taip, kad manęs nėra, vaikas rėkia o ji man neskambina, nes "galvojau kad tuoj nustos"
Ji įsivaizduoja, kad puikiai mokėtų susitvarkyt ir be manęs 
_ _ _ _ _ _ _
Mes po TA, 800g priaugo
Žiaaaauriai daug sergančių poliklinikoj, nepagalvojau kai registravausi pas gydytoją. Tikiuosi nesusirgs mažė. Beje, staigmeną padarė man - apsivertė ant pilvo pirmą kartą 
Čia matau apie FB kalbat, aš dar nepretenduoju į ten, nes gi dar naujokė
Nebėkit mamos iš čia, su kuo gi bendrausim??
Visos turi skirtingas nuomones, tam ir dalyvaujam tokiose temose kaip ši, kad padiskutuoti, sužinoti kitokią nuomonę nei sava
quote=paukste.rima,2015 01 27, 00:28]

[/quote]

[/QUOTE]
Aha, man irgi idomu kaip sekesi laukimas... mano mama jaučiu man net irgi nepraneštų, kad vaikas nevalgo. Buvę jau taip, kad manęs nėra, vaikas rėkia o ji man neskambina, nes "galvojau kad tuoj nustos"

_ _ _ _ _ _ _
Mes po TA, 800g priaugo

Čia matau apie FB kalbat, aš dar nepretenduoju į ten, nes gi dar naujokė

Nebėkit mamos iš čia, su kuo gi bendrausim??

QUOTE(Se7en @ 2015 01 27, 11:17)
Aha, man irgi idomu
Sveikos.
Valio, kad as cia ne viena likau, nes jau zadejau viena pasikalbet su savim

Vaikis tai nesiojamas buvo ant ranku tai neverke, paskui isvaziavo i lauka su vezimu tai ten miegojo visa laika. Zodziu istempe beveik neverkes, bet as jau bijosiu palikti ji

Del serganciu tai taip, baisu ir veztis vaika kur, ne tik i poliklinikas, bet ir prekybcentriai ir bet kur kur zmoniu daugiau. Dabar jau prasideda gripai