Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

As galiu pasidziaugti kad po savaite baisiu istetiju jau prasikale dvieju astriu dantuku virsuneles wink.gif))
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 01 20, 13:26)
Mes lankom  mankstas. Tai mano vaikiui patinka, kad ten su zaidzia, varto, kalbina  thumbup.gif beto manau, kad del mankstu jis ismoko apsiversti ant pilvo, nors kineziterapeute sake, kad iki 5 men.nepriklauso verstis.
Mes jau gryzom is oftalmologo. Nuosprendis ir toliau masazuoti akyte

Labas mes iki nauju metu baigem 13 mankstu kursa. Patiko
Atsakyti
QUOTE(Simonaa19 @ 2015 01 22, 15:48)
As galiu pasidziaugti kad po savaite baisiu istetiju jau prasikale dvieju astriu dantuku virsuneles wink.gif))

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonaa19 @ 2015 01 22, 16:21)

va kaip 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Vat grižtu pas jus bigsmile.gif mes pagaliau persikraustem i savus namus clap.gif nors vis dar bardakas didelis, be interneto savo ir MB dirba 7dienas per savaite bet kokia aš laiminga ir vaikams vietos i valias.
Tai va prisiduodam po TA: Emilija sveria 7750gr ir 66cm gerai MP valgo, bet nešiot jau sunku darosi doh.gif
Pilvuka kartais vis dar paskauda ir rankytes gyvena burnoj tai buna nervuojasi vakarais/nakti unsure.gif neatrodo kad dantukai dygtu, bet labai graužia viska kas po ranka papuola. O taip tai viskas gerai, tfu tfu tfu nesergam nei aš nei mažoji. Šiuo menesio didžiausias pasiekimas tai galvytes laikymas rolleyes.gif pagaliau merginai daejo kad reikia rankytem pasiremt, tuo pačiu ir apsivert pavyko. Gan stipri ji bet entuziazmo judet nerodo schmoll.gif vat kalbet tai labai megsta, nei vienas toks plepus nebuvo biggrin.gif

Na dabar tai dažniau vaidensios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute_as @ 2015 01 23, 16:29)
Sveikos mamytes 4u.gif

Vat grižtu pas jus  bigsmile.gif mes pagaliau persikraustem i savus namus clap.gif nors vis dar bardakas didelis, be interneto savo  ir MB dirba 7dienas per savaite bet kokia aš laiminga ir vaikams vietos i valias.

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little_Miss @ 2015 01 19, 13:16)
Tu tai tikra šaunuolė wink.gif Optimizmo ir geros nuotaikos visoms reikėtų pasimokyti 

Dėkui už gražius žodžius 4u.gif wub.gif
QUOTE(A2te @ 2015 01 19, 14:28)
Sveikos, mamytes. Ar dar priimat naujus narius? 

Sveika prisijungus wink.gif
su puikia TA 4u.gif

Sveikatos daug sergantiems 4u.gif greičiau tas laikas praeitų, jau man baisu su tom ligom doh.gif
QUOTE(Se7en @ 2015 01 19, 18:13)
neseniai grįžau kardinaliai pakeitus įvaizdį, ir ilgį pusiau nurėžiau ir spalvą visiškai pakeičiau

Nu va kaip smagu, kardinalus pokyčiai manu visoms į naudą thumbup.gif
[quote=Padangele,2015 01 19, 23:09]

_________
Labukas wink.gif
Šia savaite visai kažkur laikas ištirpo, niekam laiko nebeliko, tarp tų dalykų ir sm doh.gif
dama kažkokia pikta paskutiniu metu, bet lyg dantys kalti g.gif Nu žiūrėsim, kaip čia toliau bus biggrin.gif greičiau jie išlenda lai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_no name @ 2015 01 21, 12:58)
Salt aš dar galvoju dėl FB 
Na mes gyvenam gerai, buvom vakar pas ortopedą, viskas gerai. Augam, gudrėjam, daug šnekam. 

Nėra čia, ką tiek galvoti biggrin.gif net dagi įkalbėjom prisijungti biggrin.gif

Super žinios thumbup.gif
QUOTE(Simonaa19 @ 2015 01 22, 14:48)
As galiu pasidziaugti kad po savaite baisiu istetiju jau prasikale dvieju astriu dantuku virsuneles 

Sveikinimai su perliukais 4u.gif
QUOTE(zvaigzdute_as @ 2015 01 23, 15:29)
mes pagaliau persikraustem i savus namus

Kokios puikios žinios čia, PAGALIAU thumbup.gif Sveikinimai thumbup.gif Ir su puikia TA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l-onely: 23 sausio 2015 - 20:03
Sveikos. Siandien turejau streso. Parveze man masina is uzsienio tai teko abiems su vyru papluseti, kol sutvarkem dokumentus, o maziuka pirma karta palikau su mociute. Siaip maitinu MP, bet zinau, kad vaikis valgo misinuka, nes teko duoti pora dienu, kad gelta praeitu (tiesa, jam tada buvo tik 1 men.), taigi palikau misinuko, susakiau kas kaip ir islekem 7 ryto pamaitine ir palike mieganti vaika. Tai ka, su nauja registravimo tvarka uztrukom iki 14 val. doh.gif gryztam, o vaikis pasirodo atsisake valgyti misini ir lauke (*). Tai isbuvo nevalges nuo 7 val. Iki 14 blink.gif 2
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vaikutis puikiai auga, gerai jaučiasi bigsmile.gif Tik kad jau taip intensyviai ir smagiai vyksta bendravimas FB, tai galvoju ten galutinai ir persikraustyti ax.gif Kas dar neprisijungėt, tai drąsiau wink.gif Ir foto pažiūrėt galima ir daug diskusijų visokių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gryztam, o vaikis pasirodo atsisake valgyti misini ir lauke (*). Tai isbuvo nevalges nuo 7 val. Iki 14 blink.gif 2
[/quote]

Ir kaip jam pats laukimas? Ramiai taip ir laukė, ar verkė? verysad.gif

Aš tai va daug skaitau apie vaikus, ne tik mokslinę literat, bet ir žurnalus, ir facebook diskusijas, ir forumus... o dar pacios patirtis.. susidariau galutinį įspūdį, jog kiekviena turim savo viziją, kaip auginsim, savo norus, savo supratimą ir norą suprasti. Kartais bjauru skaityt, kai žmonės rėkte rėkia savo nuomonę kaip vienintelę ir neginčijamą aksiomą... doh.gif

Jau buvau parašius atsisveikinimo žodžius, ketindama išeit iš temos... et.. bet gal dar pabūsiu, gal dar kuri ką parašysit, per savaitę kitą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukste.rima: 27 sausio 2015 - 00:36
[QUOTE]
quote=paukste.rima,2015 01 27, 00:28]
Gryztam, o vaikis pasirodo atsisake valgyti misini ir lauke (*). Tai isbuvo nevalges nuo 7 val. Iki 14 blink.gif 2
[/quote]

Ir kaip jam pats laukimas? Ramiai taip ir laukė, ar verkė? verysad.gif
[/QUOTE]

Aha, man irgi idomu kaip sekesi laukimas... mano mama jaučiu man net irgi nepraneštų, kad vaikas nevalgo. Buvę jau taip, kad manęs nėra, vaikas rėkia o ji man neskambina, nes "galvojau kad tuoj nustos" biggrin.gif Ji įsivaizduoja, kad puikiai mokėtų susitvarkyt ir be manęs smile.gif

_ _ _ _ _ _ _
Mes po TA, 800g priaugo thumbup.gif Žiaaaauriai daug sergančių poliklinikoj, nepagalvojau kai registravausi pas gydytoją. Tikiuosi nesusirgs mažė. Beje, staigmeną padarė man - apsivertė ant pilvo pirmą kartą smile.gif
Čia matau apie FB kalbat, aš dar nepretenduoju į ten, nes gi dar naujokė smile.gif
Nebėkit mamos iš čia, su kuo gi bendrausim?? smile.gif Visos turi skirtingas nuomones, tam ir dalyvaujam tokiose temose kaip ši, kad padiskutuoti, sužinoti kitokią nuomonę nei sava smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Se7en: 27 sausio 2015 - 10:19
QUOTE(Se7en @ 2015 01 27, 11:17)
Aha, man irgi idomu

Sveikos.
Valio, kad as cia ne viena likau, nes jau zadejau viena pasikalbet su savim lotuliukas.gif
Vaikis tai nesiojamas buvo ant ranku tai neverke, paskui isvaziavo i lauka su vezimu tai ten miegojo visa laika. Zodziu istempe beveik neverkes, bet as jau bijosiu palikti ji schmoll.gif
Del serganciu tai taip, baisu ir veztis vaika kur, ne tik i poliklinikas, bet ir prekybcentriai ir bet kur kur zmoniu daugiau. Dabar jau prasideda gripai doh.gif
Atsakyti