Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

QUOTE(paukste.rima @ 2015 01 19, 21:48)

Aš tai nutariau, kad koks pūkas patekęs, nes ašarojo, paskui papūliavo. Tai ramunėlių kompresiuką dėjau, MP po lašiuką.. nžn, kaip ir padėjo... bet tai čia mūsų situacija, jūsų nžn.. ir aišku dar ir aš stebėsiu, kaip čia mums

Ramuneliu dabar neberekomenduoja akytems. Atseit ju mikrodaleles dirgina akytes ir dar blogiau gali buti. Geriau juoda arbata.
Atsakyti
Galima paprasčiausiai virintu vandenuku.
Aš pamenu labai ilgai vargau su pirmojo sūnaus akytėm, pūliavo abi,
bet nepasidaviau, masažavau, valiau ir išsikapanojom.

O va mažiui viena akytė kurį laiką papūliavo, vis valiau vandenuku ir dabar žiūriu,
kad kuris laikas jau viskas kaip ir susitvarkė thumbup.gif

Šiandien einam TA.

Beje siunčiu 4u.gif naujai prisijungusiai mamytei.

Se7en, na kaip vyras įvertino tavo pasikeitimus?kokios spalvos tapai ir kokio ilgio plaukai liko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2015 01 20, 11:25)
Se7en, na kaip vyras įvertino tavo pasikeitimus?kokios spalvos tapai ir kokio ilgio plaukai liko  bigsmile.gif

Oj, vyrai... lotuliukas.gif sakė geriau jau bučiau nedaręs taip, jis mat galvojo kad aš tik galiukus pakirpti duosiu smile.gif o gavosi trumpa blondinė biggrin.gif trumpesni nei pečiai.

Šiandien po neurologo konsultacijos, gavom mankštų kursą. Žiūrėsim kaip patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2015 01 20, 09:52)
toks jau metas, darželyje pas sūnų ir daug kas gripuoja, sako siaučia virusas.

Bet šitas tai žiaurus virusas.. gerklės skausmas neišpasakytas, atsikosėt pradedi tik antroj savaitėj.. akys pūliuoja.. Vyras tai su temperatūra buvo, o man nekilo. Jis su antibiotikais va antra savaitė namie, aš be jų, bet irgi 2 savaites atkentėjau sad.gif
Nusikėlę mums visi skiepai, galvojau nuo roto dar gal skiepinsim, bet nebežinau, nes dar negavom kitų dviejų (3 mėn kur priklauso) per visas bėdas ligas.. ir neaišku, kada paskiepins, net TA nusikėlė daugiau nei savaitei..

Dabar turim kitą problemą - reikia mažiukei girdyt tokį sirupą. Šiaip jis saldus, vyro požiūriu - skanus biggrin.gif bet jo reikia sugirdyt po 5 ml 4 kartus dienoj! Jeigu sugrūdam burnon, net jeigu pražiodom ir supilam į gerklę tiesiai, ji kiek įmanoma daugiau jo stumia liežuviuku laukan, o tam nepavykus, kartais net šiek tiek atpila.. neįsivaizduoju, kaip sugirdyt.. reikia po valgio.. g.gif būtų alkana, tai per buteliuko tą čiulptuką sukištume, bet dabar.. doh.gif kaip ją apgudraut? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Se7en @ 2015 01 20, 12:21)
Oj, vyrai...  lotuliukas.gif  sakė geriau jau bučiau nedaręs taip, jis mat galvojo kad aš tik galiukus pakirpti duosiu smile.gif o gavosi trumpa blondinė biggrin.gif trumpesni nei pečiai.

lotuliukas.gif aš kaip tik savuosius auginu iki šventės, kad kažkokią šukuoseną galėčiau padaryt, o vyras zirzia, kad kirpčiau trumpai, jam mat patiko, kai pora metų tokia vaikščiojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 01 20, 10:03)
Ramuneliu dabar neberekomenduoja akytems. Atseit ju mikrodaleles dirgina akytes ir dar blogiau gali buti. Geriau juoda arbata.

Ačiū, išbandysiu arbatą smile.gif gali būt, aš ir šiaip juos (ramunėlius) nukošdavau per kelis marlės sluoksnius.. o va su vandenuku kažkaip nelabai jai tinka g.gif vieną dieną nieko, antrą vėl tas pats.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2015 01 20, 13:21)
Šiandien po neurologo konsultacijos, gavom mankštų kursą. Žiūrėsim kaip patiks smile.gif

Mes lankom mankstas. Tai mano vaikiui patinka, kad ten su zaidzia, varto, kalbina thumbup.gif beto manau, kad del mankstu jis ismoko apsiversti ant pilvo, nors kineziterapeute sake, kad iki 5 men.nepriklauso verstis.
Mes jau gryzom is oftalmologo. Nuosprendis ir toliau masazuoti akyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A2te: 20 sausio 2015 - 13:28
Oj tik neplaukit akiu ramunelem jokiais budais, tinka juoda arbata arba virintas vanduo, ramuneles alergizuoja!!!
mes tai lasinam i akis oftan dexa chlora, per diena pagerejo.
O dabar sedziu ir galvoju apsimoka eit miegot ar ne, mazius cypia, uzmiega pasnaudzia 5 min ir vel zviegia...
Praeita nakti didysis prabliove, uzmigom tik 6:30 ryte... tai kosmose as, nebesuprantu koks paros metas..
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 01 21, 00:58)
. tai kosmose as, nebesuprantu koks paros metas..

tikrai sunku kai vaikiukai serga, gaila jų, o ir pati nepailsėjus,
stiprybės tau ir kantrybės, ir kuo greičiau išsikapanoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 01 21, 01:58)
Praeita nakti didysis prabliove, uzmigom tik 6:30 ryte... tai kosmose as, nebesuprantu koks paros metas..

Laikykis, Padangele 4u.gif
Atsakyti
Labas.
Salt aš dar galvoju dėl FB biggrin.gif

Na mes gyvenam gerai, buvom vakar pas ortopedą, viskas gerai. Augam, gudrėjam, daug šnekam. smile.gif
Kitą savaitę TA įdomu kiek priaugom.

Visom siunčiu po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_no name @ 2015 01 21, 12:58)
Salt aš dar galvoju dėl FB  biggrin.gif

Nu jau....net ilgiau už mane galvoji lotuliukas.gif
Aš ir neseniai prisijungiau, baisiai nenorėjau, bet.... kažkaip kai namuose su vaikiuku esi, smagu nors ir virtualiai pabendraut su mamytėmis....juolab, kad ši temelė merdėjanti....visos ten, o ten tikrai ramu ir jauki, labai smagiai čia bendravome, dabar ten t.p šauniai, kažkokios visos mielos mamytės čia buvo susirinkę, juolab ir tu seniai su mumis, taip kad junkis, laukiam 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(Salt @ 2015 01 19, 14:58)
no name, isrinktoji, ir kitos, mes laukiam jūsų FB lotuliukas.gif Ten dauguma persikėlė, nes per telefonus lengviau bendraut ten nei SM, o ir nieks kitas neskaito ax.gif Jei norit į FB tai man į AŽ savo FB vardą parašykit mirksiukas.gif
Norėčiau pasirodyt ir jus visas pamatyt, bet nesu moderni, intiku per tel. nesinaudoju (nebuvo niekada poreikio), o namie stacionariam kompe MB prilipęs prie FB, tad jį turėčiau kaskart atjungdinėti eidama į savo profilį (kurį turėčiau susikurt, nes kažkaip su kuo reikia tai susisiekiu Skype arba telefonu blush2.gif ).
Papasakok kaip auga FB rugsėjinukai mirksiukas.gif Gal jau kuri rugsėjinukų mamytė laukia vėl pagausėjimo? Beje kiek mūsų maždaug nėra FB iš viso sąrašo? mirksiukas.gif

Mes augam gerai - be jokių slogyčių ar kosulių. Kasdien laukuty 1-2val prabūnam, tik norėtųsi labiau į ūgį stiebtis, 3mėn. TA net 60cm nesiekė.

Atsakyti
As galiu pasidziaugti kad po savaite baisiu istetiju jau prasikale dvieju astriu dantuku virsuneles wink.gif))
Atsakyti