QUOTE(dagli @ 2015 01 20, 09:52)
toks jau metas, darželyje pas sūnų ir daug kas gripuoja, sako siaučia virusas.
Bet šitas tai žiaurus virusas.. gerklės skausmas neišpasakytas, atsikosėt pradedi tik antroj savaitėj.. akys pūliuoja.. Vyras tai su temperatūra buvo, o man nekilo. Jis su antibiotikais va antra savaitė namie, aš be jų, bet irgi 2 savaites atkentėjau
Nusikėlę mums visi skiepai, galvojau nuo roto dar gal skiepinsim, bet nebežinau, nes dar negavom kitų dviejų (3 mėn kur priklauso) per visas bėdas ligas.. ir neaišku, kada paskiepins, net TA nusikėlė daugiau nei savaitei..
Dabar turim kitą problemą - reikia mažiukei girdyt tokį sirupą. Šiaip jis saldus, vyro požiūriu - skanus
bet jo reikia sugirdyt po 5 ml 4 kartus dienoj! Jeigu sugrūdam burnon, net jeigu pražiodom ir supilam į gerklę tiesiai, ji kiek įmanoma daugiau jo stumia liežuviuku laukan, o tam nepavykus, kartais net šiek tiek atpila.. neįsivaizduoju, kaip sugirdyt.. reikia po valgio..
būtų alkana, tai per buteliuko tą čiulptuką sukištume, bet dabar..
kaip ją apgudraut?
Papildyta:
QUOTE(Se7en @ 2015 01 20, 12:21)
Oj, vyrai...
sakė geriau jau bučiau nedaręs taip, jis mat galvojo kad aš tik galiukus pakirpti duosiu
o gavosi trumpa blondinė
trumpesni nei pečiai.
aš kaip tik savuosius auginu iki šventės, kad kažkokią šukuoseną galėčiau padaryt, o vyras zirzia, kad kirpčiau trumpai, jam mat patiko, kai pora metų tokia vaikščiojau
Papildyta:
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 01 20, 10:03)
Ramuneliu dabar neberekomenduoja akytems. Atseit ju mikrodaleles dirgina akytes ir dar blogiau gali buti. Geriau juoda arbata.
Ačiū, išbandysiu arbatą
gali būt, aš ir šiaip juos (ramunėlius) nukošdavau per kelis marlės sluoksnius.. o va su vandenuku kažkaip nelabai jai tinka
vieną dieną nieko, antrą vėl tas pats..