Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai 2014

Sveikos,pagaliau ir as prisijungiau prie sm. O mes gyvenam siaip sau.Vyresnioji uzkrete maziuke,tai maziuke ziauriai kosti,springsta.Slogyte vidine yra.Israse daktare influcido,tai nieko jis nepadeda.Pradejo maziuke beveik nevalgyti,nei is (.)nei is buteliuko nutraukto.Paciunkia pora minuciu ir vsio.Papai net sprogsta.Baigiu nuproteti.
Atsakyti
Ka tik gryzom is TA. Priaugom 600 gr. (Dabar 7,1kg.) ir 5 cm.
(67cm.) thumbup.gif.
Gavom siuntima pas oftalmologa, nes asaroja viena akyte. Itariu, kad prireiks zondavimo, nes jau masazavom ir lasinom vaistu, nepadejo. verysad.gif )
Atsakyti
Sveikos,

A2te sveikinu prisijungus.

Maniškė irgi pradėjo žalsvai ir skystai drėbt, bet kažkur skaičiau, kad link 4 mėn keičiasi pienuko sudėtis, tai dar laukiu kad susitvarkytų. Jei ne, tai teks kreiptis į gydytoją.
O ir kažkokie neaiškūs skausmeliai kamuoja, po pietų prarėkia pusvalandį jau 4-ta diena. Ir taip stabiliai, punktualiai. Diegliai kur buvę kur nebuvę atsirado?... neturėjom šito vargo kol kas.

Vakar vyras kad tėškė staigmeną man - neišturėsiu, pasigirsiu. Sekmadienį pasakė "ryt eini į kirpyklą". Pasirodo užrašė mane ir nesakė ir dar sumokėjo iš anksto thumbup.gif tai va, neseniai grįžau kardinaliai pakeitus įvaizdį, ir ilgį pusiau nurėžiau ir spalvą visiškai pakeičiau smile.gif laukiu kol grįš iš darbo dabar, žiūrėsim ką sakys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2015 01 19, 19:13)
Vakar vyras kad tėškė staigmeną man - neišturėsiu, pasigirsiu. Sekmadienį pasakė "ryt eini į kirpyklą". Pasirodo užrašė mane ir nesakė ir dar sumokėjo iš anksto  thumbup.gif  tai va, neseniai grįžau kardinaliai pakeitus įvaizdį, ir ilgį pusiau nurėžiau ir spalvą visiškai pakeičiau smile.gif laukiu kol grįš iš darbo dabar, žiūrėsim ką sakys  lotuliukas.gif

Saunuolis vyras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gelele13 @ 2015 01 19, 16:18)
Sveikos,pagaliau ir as prisijungiau prie sm. O mes gyvenam siaip sau.Vyresnioji uzkrete maziuke,tai maziuke ziauriai kosti,springsta.Slogyte vidine yra.Israse daktare influcido,tai nieko jis nepadeda.Pradejo maziuke beveik nevalgyti,nei is (.)nei is buteliuko nutraukto.Paciunkia pora minuciu ir vsio.Papai net sprogsta.Baigiu nuproteti.

Užjaučiu 4u.gif sveikatos mažiukei 4u.gif

Se7en, super vyras thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

A2te sveikinu prisijungus.

Maniškė irgi pradėjo žalsvai ir skystai drėbt, bet kažkur skaičiau,  kad link 4 mėn keičiasi pienuko sudėtis,  tai dar laukiu kad susitvarkytų. Jei ne, tai teks kreiptis į gydytoją.
O ir kažkokie neaiškūs skausmeliai kamuoja, po pietų prarėkia pusvalandį jau 4-ta diena. Ir taip stabiliai, punktualiai. Diegliai kur buvę kur nebuvę atsirado?... neturėjom šito vargo kol kas.

Vakar vyras kad tėškė staigmeną man - neišturėsiu, pasigirsiu. Sekmadienį pasakė "ryt eini į kirpyklą". Pasirodo užrašė mane ir nesakė ir dar sumokėjo iš anksto  thumbup.gif  tai va, neseniai grįžau kardinaliai pakeitus įvaizdį, ir ilgį pusiau nurėžiau ir spalvą visiškai pakeičiau smile.gif laukiu kol grįš iš darbo dabar, žiūrėsim ką sakys  lotuliukas.gif

super, ir pranešk kaip reaguos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gelele13 @ 2015 01 19, 15:18)

Jūros vanfenį purški? Mums padėjo - įpurškiam, luktelim keliolika sekundžių, guldom ant pilvuko - nemažai išteka snargliukų, kitus arba traukiam, arba susuktu vatos tamponiuku, drėgnu, išvalom. Nakčiai pašildydavau padukus, įtrindavau degtine ir maudavau vilnones kojines. Į verdančio vandens stiklinę 5 eukalipto aliejaus lašiukai ir į kambarį, kuriame mažiukė. Mes taip darėm, pabandyk, nepakenks ax.gif
O pienuką bandyk nusitraukinėt, kad neužsistovėtų ir kad nemažėtų
Papildyta:
QUOTE(A2te @ 2015 01 19, 16:43)
(67cm.)  thumbup.gif.
Gavom siuntima pas oftalmologa, nes asaroja viena akyte. Itariu, kad prireiks zondavimo, nes jau masazavom ir lasinom vaistu, nepadejo. verysad.gif  )

Aš tai nutariau, kad koks pūkas patekęs, nes ašarojo, paskui papūliavo. Tai ramunėlių kompresiuką dėjau, MP po lašiuką.. nžn, kaip ir padėjo... bet tai čia mūsų situacija, jūsų nžn.. ir aišku dar ir aš stebėsiu, kaip čia mums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukste.rima: 19 sausio 2015 - 20:50
Papildyta:

Aš tai nutariau, kad koks pūkas patekęs, nes ašarojo, paskui papūliavo. Tai ramunėlių kompresiuką dėjau, MP po lašiuką.. nžn, kaip ir padėjo... bet tai čia mūsų situacija, jūsų nžn.. ir aišku dar ir aš stebėsiu, kaip čia mums
[/quote]

Deja mums akyte asaroja jau pora men. Gyd.sako, kad asaru latakas neatsidares dar. Ryt keliausim pas oftalmologa, matysim, ka pasakys
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2015 01 19, 21:48)
Jūros vanfenį purški? Mums padėjo - įpurškiam, luktelim keliolika sekundžių, guldom ant pilvuko - nemažai išteka snargliukų, kitus arba traukiam, arba susuktu vatos tamponiuku, drėgnu, išvalom. Nakčiai pašildydavau padukus, įtrindavau degtine ir maudavau vilnones kojines. Į verdančio vandens stiklinę 5 eukalipto aliejaus lašiukai ir į kambarį, kuriame mažiukė. Mes taip darėm, pabandyk, nepakenks  ax.gif
O pienuką bandyk nusitraukinėt, kad neužsistovėtų ir kad nemažėtų
Papildyta:

Dekui pabandysiu pasinaudoti tavo patarimais.
Atsakyti
mes sergam verysad.gif akys visu uzpuliave, gerkles raudonos ir sloguojam.. ner kada nei kompo ijungti kol visus apsokineju
Atsakyti
QUOTE(A2te @ 2015 01 19, 17:43)
(67cm.)  thumbup.gif.
Gavom siuntima pas oftalmologa, nes asaroja viena akyte. Itariu, kad prireiks zondavimo, nes jau masazavom ir lasinom vaistu, nepadejo. verysad.gif  )

Sveika prisijungusi:-) Su gera TA 4u.gif O del asarojimo,.maniskei asarojo tik gimus,tai lasinau antibijotikus i akis ir reikejo i diena kelis kartus pratimus daryt tokius lyg bandytum isspausti akytes kamputi prie nosies..Mums padejo.
Papildyta:
QUOTE(Padangele @ 2015 01 20, 00:09)
mes sergam  verysad.gif  akys visu uzpuliave, gerkles raudonos ir sloguojam.. ner kada nei kompo ijungti kol visus apsokineju

Oi sveikatytes jums ir didziausios kantrybes. 4u.gif
Papildyta:
Sveikos,
Vakar vyras kad tėškė staigmeną man - neišturėsiu, pasigirsiu. Sekmadienį

Oi kaip tau faina,suratinga vyra turi. :-)
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 01 19, 23:09)
mes sergam  verysad.gif  akys visu uzpuliave, gerkles raudonos ir sloguojam.. ner kada nei kompo ijungti kol visus apsokineju

linkiu kuo greičiau įveikti ligas 4u.gif
toks jau metas, darželyje pas sūnų ir daug kas gripuoja, sako siaučia virusas.
Atsakyti