QUOTE(Solemn still @ 2015 01 20, 11:46)
Bet būtent apie tai aš ir kalbu.ta jūs ir paryškinote.dėl to ir nekilo diskusija. Mes jau pradedam kartotis. Diskusija kilo dėl ankstesnio jūsų pasisakymo kur jūs visai kitaip įvardijote savo supratimą apie intuicija.
Ir atkreipkit dėmesį ne pirmas pastebėjimas ir ne vieno žmogaus-jūs blaškotės dėl savo nuomonės. Pati sau prieštaraujate. Pateikiat savo nuomonę,teiginį vienaip opaskui jau keičiat nuomonę, arba oponento nuomonę kuria jis tik ką oponavo,tikslino pakartojat kaip savo ir gaunasi tuo pačiu klausimu pateikiat du skirtinus variantus vieną kitam prieštaraujančius kaip savo nuomonę. Literatūra skirta informacijai,jos papildymui, padeda susivokt,susidaryt nuomonę. Tada žmogus žino apie ką kalba, turi nuomonę kad ir nekategoriška,ne tvirtą.Tai bent jau prieš leidžiant info per save tas knygas paskaitykit kad suprastumėt ką leidžiat.nes dabar susidaro įspūdis kad nesuprantat,pati pateikdama nuomonę nesat dėl jos tikra, ir keičiat,prieštsraujat. Ir nesupranti ką žmogus...
Solemn, del gautos informacijos susiejimo su intuicija, viska ko ismokame eidami per gyvenima, tau jau patirtis ir logiskas mastymas, bet situacijose, kuriose atsiduriame pirma karta, nezinomose situacijose, jusu minimas informacijos gavimas, intuicijos apibudinimui neatitinka
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 20, 12:06)
Turbūt teks visoms ignoruoti šitą asmenį, o naujokams, kurie susidomės temomis ir jei ji juos kamuos, apie tai pranešti. Nes gaila laiko pešiojimams su pliku

Jinai žmogus, kuris labai pasimetęs šiose temose: vienose aiškino, kad nieko nėra, kad mes išsigalvojame savo intuicijas, o kitose gąsdina baubais iš pašalies, iš aplinkos, besiskverbiančiais į mūsų pasąmones, nors nieko tokio nežemiško pasąmonėje nėra, ją net gyvūnai turi, tiesiog pas vienus tam tikri dalykai labiau išlavinti, pas kitus labiau užslopinti ir tiek. Aišku, visada pasitaiko ekstremumų. Bet juk net nėra jokių įrodymų, kad mūsų artimieji mirusieji su mumis susisiekinėja, niekas juk to nežino. Galbūt tai tik mūsų pačių nuojauta, išreikšta tokiu būdu. O ji pastoviai kaip užsukta plokštelė aiškina apie visokių iškrypėlių mums daromą įtaką

Jautresnį žmogų gali rimtai išgąsdinti tokiomis nesąmonėmis
Monteverte, dvasios tikrai yra tik reikia moketi juos atskirti

Nepripaisykite joms to ,ko jos nedaro, nes kitaip nusimato sunkus ju pamokymas
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..