ta Tavo ramybe kai issilaisvintu is tu antrankiu, tai butu Tau tada. Su pagaliu per galva greiciausiai
as tai fain sapnavau sianakt (tiksliau siryt). Kad stebiu lektuvu tokiu (pamirsau kaip jie vadinas, nedideli tokie) meistriskumo varzybas. Kaip jie mirties kilpas daro, arba isjungia motora ir krenta laisvu kritimu iki pat zemes beveik, aukstielninki pazeme, vel i virsu, vel zemyn... neketinau skristi, norejau paziuret, man labai grazu. Ta vieta is tikruju yra, ten ta kavine, is kurios stebejau, reali, jos langai iki zemes. Mane ten vis nusivezdavo i ta kluba ju, tu pilotu. Nezinau kaip ta vieta vadinasi, ten Marcinkeviciaus teviske netoli. Klubo diedai tai faini, visus maciau Imciau bet kuri Matyt pasiilgau tos vietos ir tu zmoniu. cia ne apie intuicija, bet koks skirtumas, vis tiek ta cioce su Rivjera ne i tema kalba, tai mano pasakojimas nors man paciai grazus ir rislus
QUOTE(Solemn still @ 2015 01 17, 20:39)
Na kas liecia konkrecius siuos pavyzdzius-manau tai ne intuicija, tai labiau busena itakoja, noras-nenoras,del energijos kiekio darbingumas. As asmeniskai nematau cia intuicijos.INTUICIJA- jos nera "ant kiekvieno kampo", ja negali istisai remtis ar ne.
Nes buityje, namu ruosuoje jos kaip ir nereik cia lemia dagiau tavo nuotaika, busena, planavimas-bent man taip. Manau, kad ir jei busena stresine, ar tiesiog nera nuotaikos, jegu, energijos, noro tai itakoja. Kadangi buitis-tu turi daryti, tu gali buti pavarges, ne nuotaikoj ir daryti arba atideti kitam kartui ir nuo to priklausys tavo darbo kokybe.
Tai kasdieninia buitiniai dalykai ir tiek, lemiami tavo busenos, nusiteikimo.
Lygiai tas pats su tuo nuejimu i parduotuve-tai tik reik susiruost, znot ko reikia, pasidaryt sarasa ir rasi visko. Galiausiai laika suplanuot, nusiteikt ir parduotuves reikiamas pasirinkt.
As pati buityje vadovaujuosi labiau, nuotaika busena-kai yra galimybe, o kai nera tiesiog darai. kokybe skiriasi
Nes buityje, namu ruosuoje jos kaip ir nereik cia lemia dagiau tavo nuotaika, busena, planavimas-bent man taip. Manau, kad ir jei busena stresine, ar tiesiog nera nuotaikos, jegu, energijos, noro tai itakoja. Kadangi buitis-tu turi daryti, tu gali buti pavarges, ne nuotaikoj ir daryti arba atideti kitam kartui ir nuo to priklausys tavo darbo kokybe.
Tai kasdieninia buitiniai dalykai ir tiek, lemiami tavo busenos, nusiteikimo.
Lygiai tas pats su tuo nuejimu i parduotuve-tai tik reik susiruost, znot ko reikia, pasidaryt sarasa ir rasi visko. Galiausiai laika suplanuot, nusiteikt ir parduotuves reikiamas pasirinkt.
As pati buityje vadovaujuosi labiau, nuotaika busena-kai yra galimybe, o kai nera tiesiog darai. kokybe skiriasi
Absoliučiai ne taip supratote. Aš ir kalbėjau apie ne visada, ne pastoviai, o nesuprantamai iš kur ir kodėl iššokusią mintį, kurios nepaklausius - nukenti. O juk grindis plauni tikrai dažnai.
Ir apie tą nenorą, slėgimą prie žemės kalbėjau, kad jis nebūna pastoviai, o tik tada, kai tikrai nesėkminga diena ir tu tai nujauti. Dažniausiai eini sau, važiuoji kažkur ir nejauti nieko, nes nieko ypatingo ir nenutinka.
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 17, 20:53)
na, as tik santykiuose, kokie jie bebutu, vadovaujuos, sitame savo uzsiemime dabartiniame ir ten, kur man pavojinga. Smulkmenose buitinese retai. Man jos nelabai ir rupi tiesa pasakius. Kada tie indai bus isplauti. Koks skirtumas?
Ne tame esmė. Plauni tuos indus juk pastoviai, o kartą, vieną kurį nors kartą dzinkt mintis: dabar neplauk. Nepaklausai ir žiūrėk po minutės sukūli labai brangų indą...
Tai kas tai?
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 00:07)
Ne tame esmė. Plauni tuos indus juk pastoviai, o kartą, vieną kurį nors kartą dzinkt mintis: dabar neplauk. Nepaklausai ir žiūrėk po minutės sukūli labai brangų indą...
Tai kas tai?
Tai kas tai?
Rankos dreba...indaploves neturi...turetum intuicija- nesudauzytum lygtai indai neduzta, kiek kartu taip pagalvojei ir kiek kartu sudauzei kazka brangaus? nesapnavai ir nepasisaugojei, tiesiog nesiseka tau ziuriu TAI TURBUT TAU REIKIA KAZKO STIPRESNIO, KAS TAU KIEKVIENA ZINGSNI PASAKYTU ? Va to tai tikrai niekam nepavydziu, net priesui nelinkeciau, bet svarbu kad viskas gerai baigesi, tikek kad sukes laime nesa ir viskas bus gerai Gyvenime yra daug rimtesniu dalyku, nei sapnai ar duztantys indai. ...Apsidairyk kiek nelaimingu zmoniu aplink , bet jie gyvena savo galva, su savo problemomis, rupesteliais, ir aciu Dievui logiskai mastanciu , o ne tikinciu sapnais prietarais..
Na kai kas gal ir karma dar cia paminetu... bet cia turbut vis tik intuicija
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 01 18, 02:52)
Rankos dreba...indaploves neturi...turetum intuicija- nesudauzytum lygtai indai neduzta, kiek kartu taip pagalvojei ir kiek kartu sudauzei kazka brangaus? nesapnavai ir nepasisaugojei, tiesiog nesiseka tau ziuriu TAI TURBUT TAU REIKIA KAZKO STIPRESNIO, KAS TAU KIEKVIENA ZINGSNI PASAKYTU ? Va to tai tikrai niekam nepavydziu, net priesui nelinkeciau, bet svarbu kad viskas gerai baigesi, tikek kad sukes laime nesa ir viskas bus gerai Gyvenime yra daug rimtesniu dalyku, nei sapnai ar duztantys indai. ...Apsidairyk kiek nelaimingu zmoniu aplink , bet jie gyvena savo galva, su savo problemomis, rupesteliais, ir aciu Dievui logiskai mastanciu , o ne tikinciu sapnais prietarais..
Ką tu čia nusišneki dabar? Kokius čia kartus kieno dabar skaičiuoji? Prie ko čia sapnas prie sudaužyto indo, kurį intuicija prieš pat dūžtant pajuto? Tu tikrai galvoji, kad aš tokius mažmožius sapnuoju? Tau rimtai kažkas negerai. Vaiduoklių medžiotoja tu
Tu ryškiai pavydi kitiems jų įžvalgų, todėl čia ir tupi šiose temose, nors realiai pati nieko neturi parašyti į temą Ko čia kabi tada? Čia renkasi žmonės, kurie turi apie ką pasidalinti. O tu norėtumei, bet deja, neduota tau.
Vargšė
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 00:07)
Tai kas tai?
Ne, as ne kasdien plaunu, esu bais netvarkinga. O duzta luzta ir genda viskas man namie tada, kai as pati ikaitusi jau nuo emociju, kurioms samoningai neduodu pasireikst niekaip. Kartais to bijau ir kartais nezinau kaip tai padaryt. Tada ir sprogineja ir duzta viskas.
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 11:14)
Ką tu čia nusišneki dabar? Kokius čia kartus kieno dabar skaičiuoji? Prie ko čia sapnas prie sudaužyto indo, kurį intuicija prieš pat dūžtant pajuto? Tu tikrai galvoji, kad aš tokius mažmožius sapnuoju? Tau rimtai kažkas negerai. Vaiduoklių medžiotoja tu
Tu ryškiai pavydi kitiems jų įžvalgų, todėl čia ir tupi šiose temose, nors realiai pati nieko neturi parašyti į temą Ko čia kabi tada? Čia renkasi žmonės, kurie turi apie ką pasidalinti. O tu norėtumei, bet deja, neduota tau.
Vargšė
Vargšė
Intuicija, kai isvengi klaidu, kai zinai, o ne kai tik paglvoji
Kur noriu ten rasau, ka noriu ta skaitau( nesikisu i kitu mintis ir gyvenima ) , patinka tau tai ar ne As pasidalinu tuo ,kuo tu niekada nepasidalinsi
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 01 18, 17:15)
Intuicija, kai isvengi klaidu, kai zinai, o ne kai tik paglvoji
Kur noriu ten rasau, ka noriu ta skaitau( nesikisu i kitu mintis ir gyvenima ) , patinka tau tai ar ne As pasidalinu tuo ,kuo tu niekada nepasidalinsi
Intuicija tiesos suvokimas, informacijos gavimas ne tiesiogiai stebint pasaulį ir ne samprotaujant ar darant išvadas, o tiesiogiai iškylant idėjai.
ir informacijos gavimas
Bet ką čia su tavim aiškintis, vistiek viską neigsi
Cia kazkas labai stengesi suformuluoti toki paaiskinima, bet be reikalo iterpe tik du zodzius -informacijos gavimas nes tai ne informacijos gavimas tuo metu Ta informacija jau yra mumyse
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 01 18, 21:13)
Cia kazkas labai stengesi suformuluoti toki paaiskinima, bet be reikalo iterpe tik du zodzius -informacijos gavimas nes tai ne informacijos gavimas tuo metu Ta informacija jau yra mumyse
Koks skirtumas. Ypač, kai tu nieko neveiki, kaip tik vieną valandą viską paneigi, o kitą - jau patvirtini
Sunku tau gyvenime
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 18, 21:52)
Koks skirtumas. Ypač, kai tu nieko neveiki, kaip tik vieną valandą viską paneigi, o kitą - jau patvirtini
Sunku tau gyvenime
Sunku tau gyvenime
Mano gyvenimas tikrai nesunkus Turiu nuostabius zmones salia
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 01 19, 00:52)
Mano gyvenimas tikrai nesunkus Turiu nuostabius zmones salia
Neabejoju Kad sitai tvert diena is dienos, tai tikrai zmones turi but kaip minimum nuostabus
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 19, 02:10)
Neabejoju Kad sitai tvert diena is dienos, tai tikrai zmones turi but kaip minimum nuostabus