QUOTE(Solemn still @ 2015 01 17, 20:39)
Na kas liecia konkrecius siuos pavyzdzius-manau tai ne intuicija, tai labiau busena itakoja, noras-nenoras,del energijos kiekio darbingumas. As asmeniskai nematau cia intuicijos.INTUICIJA- jos nera "ant kiekvieno kampo", ja negali istisai remtis ar ne.
Nes buityje, namu ruosuoje jos kaip ir nereik cia lemia dagiau tavo nuotaika, busena, planavimas-bent man taip. Manau, kad ir jei busena stresine, ar tiesiog nera nuotaikos, jegu, energijos, noro tai itakoja. Kadangi buitis-tu turi daryti, tu gali buti pavarges, ne nuotaikoj ir daryti arba atideti kitam kartui ir nuo to priklausys tavo darbo kokybe.
Tai kasdieninia buitiniai dalykai ir tiek, lemiami tavo busenos, nusiteikimo.
Lygiai tas pats su tuo nuejimu i parduotuve-tai tik reik susiruost, znot ko reikia, pasidaryt sarasa ir rasi visko. Galiausiai laika suplanuot, nusiteikt ir parduotuves reikiamas pasirinkt.
As pati buityje vadovaujuosi labiau, nuotaika busena-kai yra galimybe, o kai nera tiesiog darai. kokybe skiriasi
Absoliučiai ne taip supratote. Aš ir kalbėjau apie ne visada, ne pastoviai, o nesuprantamai iš kur ir kodėl iššokusią mintį, kurios nepaklausius - nukenti. O juk grindis plauni tikrai dažnai.
Ir apie tą nenorą, slėgimą prie žemės kalbėjau, kad jis nebūna pastoviai, o tik tada, kai tikrai nesėkminga diena ir tu tai nujauti. Dažniausiai eini sau, važiuoji kažkur ir nejauti nieko, nes nieko ypatingo ir nenutinka.
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 17, 20:53)
na, as tik santykiuose, kokie jie bebutu, vadovaujuos, sitame savo uzsiemime dabartiniame ir ten, kur man pavojinga. Smulkmenose buitinese retai. Man jos nelabai ir rupi tiesa pasakius. Kada tie indai bus isplauti. Koks skirtumas?
Ne tame esmė. Plauni tuos indus juk pastoviai, o kartą, vieną kurį nors kartą dzinkt mintis: dabar neplauk. Nepaklausai ir žiūrėk po minutės sukūli labai brangų indą...
Tai kas tai?