Įkraunama...
Įkraunama...

Intuicija

QUOTE(Soled @ 2015 01 17, 21:00)
Bet tu geriau nei kas kitas žinai, kad tai tiesa, kvietkeli biggrin.gif  smile.gif

Uztat ir zvengiu. Taip isiremiau gerai i lovos kampa, kad neiskrist is juoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 17, 21:03)
Uztat ir zvengiu. Taip isiremiau gerai i lovos kampa, kad neiskrist is juoko biggrin.gif

Juokis juokis iš šitos vargšės, amžinai budinčiam rėžime esančios paranojikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 17, 21:53)
na, as tik santykiuose, kokie jie bebutu, vadovaujuos, sitame savo uzsiemime dabartiniame ir ten, kur man pavojinga. Smulkmenose buitinese retai. Man jos nelabai ir rupi tiesa pasakius. Kada tie indai bus isplauti. Koks skirtumas?

Amariliai - jos buitinese smulkmenose ir nereikia. Kepti-nekepti, plauti-neplauti, eiti i parduotuve ar ne- reikia arba ne, nori arba ne, galiausiai nusiteikus ar ne tam. Nejaugi norint iskepti pyraga reikia dar intuicijos pasiklausti- smile.gif biggrin.gif
Kaip sakant viskas savo laiku ir savo vietoje turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 17, 21:06)
Juokis juokis iš šitos vargšės, amžinai budinčiam rėžime esančios paranojikės biggrin.gif

gerai, as Tau pasakysiu, kas yra paranoja. Dar nuo senu laiku, kai merga paimdavo is mano pinigines kiek jai reikia pinigu ir taip toliau, as tebemiegu su pinigine po pagalve, ten dar laikau cigaretes ir kortas. Kortos prie paranojos nesiskaito. Bet anie dalykai - taip biggrin.gif Nu ir ka as padarysiu jei mane istiko tokia trauma, turinti ilgalaikes pasekmes biggrin.gif Kai turesiu koki berna toj pacioj lovoj, teks jam irgi prie to priprast biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Solemn still @ 2015 01 17, 21:08)
Amariliai - jos buitinese smulkmenose ir nereikia. Kepti-nekepti, plauti-neplauti, eiti i parduotuve ar ne- reikia arba ne, nori arba ne, galiausiai nusiteikus ar ne tam. Nejaugi norint iskepti pyraga reikia dar intuicijos pasiklausti- smile.gif  biggrin.gif 
Kaip sakant viskas savo laiku ir savo vietoje turi buti.

Bet as galiu rasti dingusius daiktus. Ne savo namuose tik, pas kitus randu, nicnieko negalvodama, nueinu ir paimu is ten ar ten. CIa taigi buitis.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 17, 21:09)
gerai, as Tau pasakysiu, kas yra paranoja. Dar nuo senu laiku, kai merga paimdavo is mano pinigines kiek jai reikia pinigu ir taip toliau, as tebemiegu su pinigine po pagalve, ten dar laikau cigaretes ir kortas. Kortos prie paranojos nesiskaito. Bet anie dalykai - taip biggrin.gif Nu ir ka as padarysiu jei mane istiko tokia trauma, turinti ilgalaikes pasekmes biggrin.gif Kai turesiu koki berna toj pacioj lovoj, teks jam irgi prie to priprast biggrin.gif

Oi negaliu, nu tu ir pavarai lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš tokia pat tada, nes jei galėčiau tai po pagalve ne pinigine, o G. laikyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 17, 18:32)
tas dalykas, kad atsiranda pojuciai, o nieko nebuna, tai yra depresijos simptomas. Pastovus nerimo jausmas, pastovios blogos nuojautos. cia tik ligos simptomai. Ir juos galima atskirti nuo intuicijos, yra skirtumas, tik praktikos daug reikia. Noro ten ir pan. Motyvacijos.

drinks_cheers.gif Tik del tos praktikos daug... manau gal ne praktikos, o savianalizes, saves stebejimo. O jau kas liecia simptomu gydyma-taip noro, pastangu, praktikos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 17, 21:12)
Oi negaliu, nu tu ir pavarai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš tokia pat tada, nes jei galėčiau tai po pagalve ne pinigine, o G. laikyčiau biggrin.gif

sita gi, o ka Tavo intuicija - paranoja sako apie ruzavus pukuotus antrankius tam reikalui? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 17, 21:14)
sita gi, o ka Tavo intuicija - paranoja sako apie ruzavus pukuotus antrankius tam reikalui?  lotuliukas.gif

Ružavi ir pūkuoti, tai fu, bet normalūs antrankiai tai why not biggrin.gif išmesčiau raktą aną prirakinus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 17, 22:12)

Bet as galiu rasti dingusius daiktus. Ne savo namuose tik, pas kitus randu, nicnieko negalvodama, nueinu ir paimu is ten ar ten. CIa taigi buitis.

Taip. Ta buitis irgi daug apima smile.gif as siuo atveju kalbejau gal daugiau apie buiti, kaip apie namu ruosa.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 17, 18:15)
Mda, o aš paskaičius kai kuriuos postus supratau, kad jei tingi ar nenori kažko daryt reikia pasiteisint intuicija. Reikia suplauti indus - neee, intuicija man sako, kad šiandien nereikia to daryr, išsiurbt kambarius - nop, intuicija man sako, kad geriau pagulėt lovoje reikia, į parduotuvę nueit - intuicija liepia man pasimaitinti šiandien tuo, kas yra namuose biggrin.gif

lotuliukas.gif ir dar to pavydeti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 17, 21:18)
Ružavi ir pūkuoti, tai fu, bet normalūs antrankiai tai why not biggrin.gif  išmesčiau raktą aną prirakinus lotuliukas.gif

Jeezau. Cia man kazkokia seniai matyta durna amerikietiska komedija primena, ten prirakino merga bernas ir isejo savais reikalais, ana visai pamirses biggrin.gif Tiesa, filme nerode, kaip buvo sprendziami wc reikalai per ta laika, kol ja kas tai rado. Be to jis negaletu dirbt, turetum islaikyt biggrin.gif Sex irgi su apribojimais, basona neziotum jam? A Tau sakau, turi viska apgalvoti kaip reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 17, 21:28)
Jeezau. Cia man kazkokia seniai matyta durna amerikietiska komedija primena, ten prirakino merga bernas ir isejo savais reikalais, ana visai pamirses biggrin.gif Tiesa, filme nerode, kaip buvo sprendziami wc reikalai per ta laika, kol ja kas tai rado. Be to jis negaletu dirbt, turetum islaikyt biggrin.gif Sex irgi su apribojimais, basona neziotum jam? A Tau sakau, turi viska apgalvoti kaip reikalas biggrin.gif

Dzin, bet užtat dingtų paranoja, ateitų ramybė, o dabar tai pati žinai, kas per būsena mano biggrin.gif doh.gif dar kokius paranojiškus sapnus praeitą naktį sapnavau, o Jeez doh.gif
Atsakyti