Hmm, dabar iš visko, ką perskaičiau, manau, kad tikrai turiu intuiciją. Nes būna dalykų, kur abejoju, kad iš kažkur galėčiau žinoti, nebent tikrai giliai giliai pasąmonėje išsisaugoję nuo vaikystės ir pagal tuos kažkokius faktorius vidinis balsas iškart sureaguoja ir man praneša.
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 01 17, 17:46)
Hmm, dabar iš visko, ką perskaičiau, manau, kad tikrai turiu intuiciją. Nes būna dalykų, kur abejoju, kad iš kažkur galėčiau žinoti, nebent tikrai giliai giliai pasąmonėje išsisaugoję nuo vaikystės ir pagal tuos kažkokius faktorius vidinis balsas iškart sureaguoja ir man praneša.
Vidinis balsas, tai tavo pasamone, tai tavo pacios balsas mintyse, tai ka TU galvoji pati, ko nesakai garsiai Ka sakai, tai jau balsu pasakytos mintys Nera taip kad tau tavo balsas pranesa Vidinis Tavo balsas- tai Tavo mintys Bet gali girdeti ir kitu siunciamas mintis, turi atskirti tai
Mda, o aš paskaičius kai kuriuos postus supratau, kad jei tingi ar nenori kažko daryt reikia pasiteisint intuicija. Reikia suplauti indus - neee, intuicija man sako, kad šiandien nereikia to daryr, išsiurbt kambarius - nop, intuicija man sako, kad geriau pagulėt lovoje reikia, į parduotuvę nueit - intuicija liepia man pasimaitinti šiandien tuo, kas yra namuose
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 17, 18:15)
Mda, o aš paskaičius kai kuriuos postus supratau, kad jei tingi ar nenori kažko daryt reikia pasiteisint intuicija. Reikia suplauti indus - neee, intuicija man sako, kad šiandien nereikia to daryr, išsiurbt kambarius - nop, intuicija man sako, kad geriau pagulėt lovoje reikia, į parduotuvę nueit - intuicija liepia man pasimaitinti šiandien tuo, kas yra namuose
Prajuokinot
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 01 17, 17:14)
Nelabai supratau, ko tureciau pavydeti Gal tu dar karta pasiskaityk savo posta ir paaiskink, ko tureciau ten pavydeti?
Sapnai nesipildo, intuiocijos nėra, bet tu vis dar čia
Nepavydėk sakau
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 17, 18:15)
Akivaizdu, kad net nesuvoki apie ką mes... Nesi vadinasi to patyrusi...
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 17, 19:31)
Sapnai nesipildo, intuiocijos nėra, bet tu vis dar čia
Nepavydėk sakau
Papildyta:
Nepavydėk sakau
Papildyta:
kai moterų paklausė, kokia tikimybė, kad Gedimino prospekte nusileis ateiviai, moterys atsake - 50 proc., - arba nusileis, arba ne
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 17, 13:47)
Pvz. staigi nenormali net regis kokia nors mintis padaryti kažką sau nepatogaus staigiai ir jei nepaklausau, nepadarau tai kažkaip nukenčiu. Tikiu, kad jei būčiau padariusi pagal mintį, tai taip nebūtų. Pvz. neplauk, nors ir nešvaru, palik. Jei imi plauti iš karto, kad kaip gi čia paliksi, ir žiūrėk sudaužai ar užsigauni, ar pan.
Taip pat būna kad susinervini lygioje vietoje, iš nieko taip pikta pasidaro, nesinori niekur eit ar pan., bet susiimi ir eini kur suplanuota buvo, pvz. į parduotuvę. Ir nieko ten nerandi ko reikėjo Arba eini tarkime pas dantistę kokią, o kojos vos velkasi arba sunku kažkaip ant dūšios ir sužinai po to blogą žinią kokią nuėjus.
Taip pat būna kad susinervini lygioje vietoje, iš nieko taip pikta pasidaro, nesinori niekur eit ar pan., bet susiimi ir eini kur suplanuota buvo, pvz. į parduotuvę. Ir nieko ten nerandi ko reikėjo Arba eini tarkime pas dantistę kokią, o kojos vos velkasi arba sunku kažkaip ant dūšios ir sužinai po to blogą žinią kokią nuėjus.
Na kas liecia konkrecius siuos pavyzdzius-manau tai ne intuicija, tai labiau busena itakoja, noras-nenoras,del energijos kiekio darbingumas. As asmeniskai nematau cia intuicijos.INTUICIJA- jos nera "ant kiekvieno kampo", ja negali istisai remtis ar ne.
Nes buityje, namu ruosuoje jos kaip ir nereik cia lemia dagiau tavo nuotaika, busena, planavimas-bent man taip. Manau, kad ir jei busena stresine, ar tiesiog nera nuotaikos, jegu, energijos, noro tai itakoja. Kadangi buitis-tu turi daryti, tu gali buti pavarges, ne nuotaikoj ir daryti arba atideti kitam kartui ir nuo to priklausys tavo darbo kokybe.
Tai kasdieninia buitiniai dalykai ir tiek, lemiami tavo busenos, nusiteikimo.
Lygiai tas pats su tuo nuejimu i parduotuve-tai tik reik susiruost, znot ko reikia, pasidaryt sarasa ir rasi visko. Galiausiai laika suplanuot, nusiteikt ir parduotuves reikiamas pasirinkt.
As pati buityje vadovaujuosi labiau, nuotaika busena-kai yra galimybe, o kai nera tiesiog darai. kokybe skiriasi
na, as tik santykiuose, kokie jie bebutu, vadovaujuos, sitame savo uzsiemime dabartiniame ir ten, kur man pavojinga. Smulkmenose buitinese retai. Man jos nelabai ir rupi tiesa pasakius. Kada tie indai bus isplauti. Koks skirtumas?
QUOTE(Soled @ 2015 01 17, 20:57)
Aš irgi maniau, jog intuiciją turiu... dabar suprantu, kad tai paranoja.
Nu blyn kokia savikritika Nepyk, as ne is Taves juokiuosi, bet is to, kaip parasei
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 17, 14:23)
kai pojūčiai yra, o nieko neatsitinka
Tai ne intuicija. Tai tik streso pasekmes, kurios del to paties streso, stresines busenos"gimdo" baimes, fobijas, kelia pojucius nemalonius.
Vat ir skirtumas visas kaip ant delno-pojūčiai yra, o nieko neatsitinka. Dar sakyciau-pojuciai, nerimas yra-o nieko neatsitinka, nerimas del nieko, nerimas pastoviai.
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 17, 20:59)
Nu blyn kokia savikritika Nepyk, as ne is Taves juokiuosi, bet is to, kaip parasei
Bet tu geriau nei kas kitas žinai, kad tai tiesa, kvietkeli