Įkraunama...
Įkraunama...

Intuicija

QUOTE(Solemn still @ 2015 01 17, 12:26)
Mano pastebejimais intuicija daug kas painioja su minties galia ir su baimemis kurios kazkur susikaupia is gyvenimiskos patirties, ivykiu.
Intuicija-spontaniskos, mintys, pojuciai, atsirandancios staiga netiketai, netiketais momentais.
Staigi mintis, pojutis-nei is niekur. Nepaiskinama ir net nesuprantama kodel is kur tokios mintys.
Vakar -buvo intuicija:
Nusipirkom bilietus i rengini.  Nerimas, mintys...Ne pirmas kartas kai internetu perkame bilietus i koki nors rengini. Ne pirma kartas kai susitinkam vietoje po darbo iki renginio 15-20 min.
Bilietai uzsakyti, apmoketa, atsiusti, dar papildomai ta pacia diena sms gautas priminimas su norodytomis vietomis.Viskas ok kaip visada.
Toks nerimas, del ko-nepaiskinama. Kad nusiraminti, ismesti stresa, nerima, geriau pasijausti,teko iseit anksciau  pasivaiksciojant, dar  sustojau kavos su brendziu, atsipalaiduot. Atejus i vieta-prasidejo mintys, kad reikejo vis del to  anksciau susitikti.
Iejus paiskeja-vietosa sudubliuotos... situacija labai nemaloni, aiskinames, laiko mazai spektaklis jau prasideda- teko eiti sest bet kur kur laisva, tokiu dar atsirado-kazkas musu uzima, mes kazko, nesusipratimai, stresas, nuotaika sugadinta. Nors pats renginys buvo puikus, bet pasimegauti juo pilnai, atsipalaiduoti...
O cia jau...
Dabar jau-  sekanti karta susitikt anksciau, reik ateit atsisest anksciau, ne pries pat. Ir sekanti karta kai eisim bus nerimas, bet jis nebus intuicija, jis bus nerimas, baime is pasamones, del vykusiu ivykiu.
Darbe vyko eilinis kasmetinis patikrinimas-as tik ka po atostogu, ir mintis, butu gerai,  kad  ne nuo manes pradetu. Ateina komisija- pamacius juos- duotu kojas apsilt. Geriam kava, priseda prie manes... ir paskui na tai gal ir pradedam nuo jusu. Bet vel gi cia ne intuicija-cia buvo baimes bet labiau sakyciau mintimis pati ir prisisaukiau, net ir minties galia.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Pritariu. Pas mane gyvenime lygiai tas pats.
Pvz. staigi nenormali net regis kokia nors mintis padaryti kažką sau nepatogaus staigiai ir jei nepaklausau, nepadarau tai kažkaip nukenčiu. Tikiu, kad jei būčiau padariusi pagal mintį, tai taip nebūtų. Pvz. neplauk, nors ir nešvaru, palik. Jei imi plauti iš karto, kad kaip gi čia paliksi, ir žiūrėk sudaužai ar užsigauni, ar pan.
Taip pat būna kad susinervini lygioje vietoje, iš nieko taip pikta pasidaro, nesinori niekur eit ar pan., bet susiimi ir eini kur suplanuota buvo, pvz. į parduotuvę. Ir nieko ten nerandi ko reikėjo cool.gif Arba eini tarkime pas dantistę kokią, o kojos vos velkasi arba sunku kažkaip ant dūšios ir sužinai po to blogą žinią kokią nuėjus.
O su ta minties galia irgi lygiai tas pats. Jei tik sakysi, kad ne mane, ne mane, ne mane, tai viskas, iš karto man, į mane biggrin.gif O jei sukoncentruose mintis ir tarkime norėsi, kad pirmiausia iškviestų Tomą ar Ingą, tai ir iškvies ne mane. Nebūtinai Tomą ar Ingą, nes čia didžiulių galių reikia, galbūt daugiau laiko, kad taip prikerėti, bet esmė, kad ne mane smile.gif

P.S. Riviera Maya, tik nepavydėk tongue.gif ir vėl nerašinėk, kad taip nebūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 17, 12:47)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Pritariu. Pas mane gyvenime lygiai tas pats.
Pvz. staigi nenormali net regis kokia nors mintis padaryti kažką sau nepatogaus staigiai ir jei nepaklausau, nepadarau tai kažkaip nukenčiu. Tikiu, kad jei būčiau padariusi pagal mintį, tai taip nebūtų. Pvz. neplauk, nors ir nešvaru, palik. Jei imi plauti iš karto, kad kaip gi čia paliksi, ir žiūrėk sudaužai ar užsigauni, ar pan.
Taip pat būna kad susinervini lygioje vietoje, iš nieko taip pikta pasidaro, nesinori niekur eit ar pan., bet susiimi ir eini kur suplanuota buvo, pvz. į parduotuvę. Ir nieko ten nerandi ko reikėjo cool.gif Arba eini tarkime pas dantistę kokią, o kojos vos velkasi arba sunku kažkaip ant dūšios ir sužinai po to blogą žinią kokią nuėjus.
O su ta minties galia irgi lygiai tas pats. Jei tik sakysi, kad ne mane, ne mane, ne mane, tai viskas, iš karto man, į mane biggrin.gif O jei sukoncentruose mintis ir tarkime norėsi, kad pirmiausia iškviestų Tomą ar Ingą, tai ir iškvies ne mane. Nebūtinai Tomą ar Ingą, nes čia didžiulių galių reikia, galbūt daugiau laiko, kad taip prikerėti, bet esmė, kad ne mane smile.gif

P.S. Riviera Maya, tik nepavydėk tongue.gif ir vėl nerašinėk, kad taip nebūna biggrin.gif

tu vis kartoji - kiek kartų būna, kiek kartų būna, o kiek kartų nebūna?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 17, 13:02)
tu vis kartoji - kiek kartų būna, kiek kartų būna, o kiek kartų nebūna?

Ko nebūna?
Kai nebūna, tai nebūna ir pojūčių. Gi nesijauti pastoviai prastai, nervingas ar dar koks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 17, 13:18)
Ko nebūna?
Kai nebūna, tai nebūna ir pojūčių. Gi nesijauti pastoviai prastai, nervingas ar dar koks doh.gif

kai pojūčiai yra, o nieko neatsitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 17, 13:23)
kai pojūčiai yra, o nieko neatsitinka smile.gif

Ne, nebūna, nes nesergu šizofrenija ar dar kuo. Nebent tai būna kažkoks natūralus rūpestis ir išmąstytas protu, atsižvelgiant į patirtį, akiratį ir pan. Na pvz., tarkim jei vyras vėluoja, tai gali pagalvoti, kad ar kas nenutiko, kokia avarija ar pan. Bet tai ne pojūtis, nes jo neseka kažkokie jau minėti veiksniai kaip dusina tiesiog, sunku, kojos kažkur neneša ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 17, 13:40)
Ne, nebūna, nes nesergu šizofrenija ar dar kuo. Nebent tai būna kažkoks natūralus rūpestis ir išmąstytas protu, atsižvelgiant į patirtį, akiratį ir pan. Na pvz., tarkim jei vyras vėluoja, tai gali pagalvoti, kad ar kas nenutiko, kokia avarija ar pan. Bet tai ne pojūtis, nes jo neseka kažkokie jau minėti veiksniai kaip dusina tiesiog, sunku, kojos kažkur neneša ar pan.

tiesiog nepastebi arba nenori pastebėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 17, 14:07)
tiesiog nepastebi arba nenori pastebėt smile.gif

O tu iš kur žinai kaip pas mane būna?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 17, 14:35)
O tu iš kur žinai kaip pas mane būna?

nes pas visus taip būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 17, 14:47)
nes pas visus taip būna smile.gif

Visiška netiesa, nes:
žmonės labai skirtingi pagal savo energetiką, jautrumą, pojūčius ir t.t. Tai pirmiausia įgimti dalykai, susiję net su astrologija, o toliau jau eina kiek švarus ar užterštas kurio kūnas, kiek jis deda arba ne tam tikrų pastangų lavinimui ar kaip tik slopinimui ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 17, 14:58)
Visiška netiesa, nes:
žmonės labai skirtingi pagal savo energetiką, jautrumą, pojūčius ir t.t. Tai pirmiausia įgimti dalykai, susiję net su astrologija, o toliau jau eina kiek švarus ar užterštas kurio kūnas, kiek jis deda arba ne tam tikrų pastangų lavinimui ar kaip tik slopinimui ir pan.

dar kartą pasikartosiu, nes matau, kad neskaitai - pas visus taip būna smile.gif tik vieni mato abi pasaulio puses, o kiti - tik vieną, ir mano, kad tai stebuklas nulemtas žvaigždžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 17, 12:47)

Nelabai supratau, ko tureciau pavydeti g.gif Gal tu dar karta pasiskaityk savo posta ir paaiskink, ko tureciau ten pavydeti?

QUOTE(Ciccio @ 2015 01 17, 15:37)
dar kartą pasikartosiu, nes matau, kad neskaitai - pas visus taip būna smile.gif tik vieni mato abi pasaulio puses, o kiti - tik vieną, ir mano, kad tai stebuklas nulemtas žvaigždžių biggrin.gif

4u.gif Zvaigzdes nelemia stebuklu drinks_cheers.gif
Grazius norus galvoti ir pamatyti krentancia zvaigzde, nera nieko blogo, bet jos tikrai nelemia stebuklu thumbup.gif
Atsakyti
tas dalykas, kad atsiranda pojuciai, o nieko nebuna, tai yra depresijos simptomas. Pastovus nerimo jausmas, pastovios blogos nuojautos. cia tik ligos simptomai. Ir juos galima atskirti nuo intuicijos, yra skirtumas, tik praktikos daug reikia. Noro ten ir pan. Motyvacijos. O motyvacijos tokiu atveju truksta, jei per jega nesimotyvuoji, taigi, ratas uzsidaro ir zmogus palieka savo negatyviuose pojuciuose, nes nenori is ju iseit, uztat, kad kaip tik tokiu atveju motyvacijos nera. Uzdaras ratas. Islipimas is jo yra per virsu, truputeli valios jegos pries save ir stojas viskas i vietas.
Atsakyti