QUOTE(Riviera Maya @ 2015 01 09, 04:18)
Nustebinsiu
Tavo vaikelis tave labai sekmingai pasirinko
, o tu tam sekmingai pritarei, nera logikos, bet yra kaip yra
Dziaukis tuo, turesi kuo didziuotis
Koks gali buti didesnis dziaugsmas
Mane pasirinko is antro karto, abu kartus ir maciau ir zinojau, ir didziuojuosi
Beje, jie stipresni ir geresni uz mus . Jauciau netgi kai pastojau, maciau ka turesiu ,kaip atrodys, deja to irodymui nufotkinti negalejau
( dzin visu isvedziojimai ar metomi akmenys )
Dėkui už gražius žodžius!
Iki šiol tokių neteko girdėti.
Nufotkinti irgi negalėjau, bet užtad susirašiau ant lapo, ką jaučiu. Daug kas buvo teisybė. Kai ką prašoviau dėl patirties toje srityje stokos (pvz. vaiko svoris), kai ką dėl savo pačios užsispyreliško noro (pvz. gimimo datą). Bet tie prašovimai nedideli. Bet MB užteko ir to.
Dar turiu nuojautų dėl būsimų atžalėlių. Labai laukiu, noriu. O ar tai - intuicija, ar šiaip didelis noras, parodys ateitis.
Beje, dar vienas pusės metų senumo pvz. Pirmą kartą man tai nutiko. Mano a.a. močiutė buvo labai labai pamaldi. Ir jai mirus jaučiau kažkokį neapsakomą jausmą. Jaučiau, kad su mumis liko tik kūnas, o jos jauna jauna ir labai šviesi siela iškeliavo į dangų. Ir pirmą kartą jaučiau, kad tas mūsų įsivaizduojamas dangus yra kažkur ne aukštai, o čia pat, tik kitoje materijoje ar kaip tą pavadinti. Tiesiog jutau, kad tai tikrai egzistuoja. Bet mačiau tik jos "kelią" iki ten. O kas jau anapus - nebežinau. Kažkas šviesaus.
Pačiai net keista. Kiti pirštu pasukiotu ties smilkiniu. Bet buvo toks tikrumo jausmas. Sesuo irgi kažką panašaus jautė.
Tai kas čia per jausmas buvo? Nemanau, kad intuicija. Tai, kaip suprantu intuiciją, neblogai Amariliai aprašė.
Beje, aš buitiniais klausimais irgi pradėjau daryti kaip PikciurnaGabi. Jei yra du pasirinkimai ir kažkuris man kažkuo nelabai, tai ir nesirenku jo. Nors ir atrodo, kad logiškesnis būtų. Ir geras pasirinkimas būna. O jei ir nežinau, ar tikrai geresnis, tai vistiek ramiau gyventi, kai niekas viduje nesipriešina.