QUOTE(Solemn still @ 2015 01 09, 09:22)
Riviera Maya-vienas iš intuicijos lavinimo būdų būtent ir yra meditacijos. Tas yra seniai žinoma, ir aš prieš parašydama čia apie tsi jau buvau ne kartą skaičius ir girdėjus. Ir tai, kad ne kiekvienam šis būdas priimtinas
ir tinkamas. Galiausiai ir pačios meditacijos-nėra vienos kiekvienam.
Taip, kad aš neklystu, pati truputėlį pradžioje sakinio...visai skirtingi du dalykai-viena lavinimo būdai aplamai kokie yra ir kokie galimi, ir visai kitas dalykas-jų tinkamumas,čia labai individualu.Čia jau kiekvienam skirtingai. O kas liečia-prisimedituosi tai -nerandu niekur kad būčiau užsiminus apie šio būdo taikymą sau
ir tinkamas. Galiausiai ir pačios meditacijos-nėra vienos kiekvienam.
Taip, kad aš neklystu, pati truputėlį pradžioje sakinio...visai skirtingi du dalykai-viena lavinimo būdai aplamai kokie yra ir kokie galimi, ir visai kitas dalykas-jų tinkamumas,čia labai individualu.Čia jau kiekvienam skirtingai. O kas liečia-prisimedituosi tai -nerandu niekur kad būčiau užsiminus apie šio būdo taikymą sau
Tai vadinasi, pati ne nebandote, tik is knygu apie tai sakote?
Tai tas pats kas, kitas perskaitytu knyga ir ne nepabandes, parasytu knyga kaip visa tai veikia Pasitiketi kito parasymu, labiau nei sava patirtimi Tiek galima prirasyti is tuscio i tuscia ( ne i pilna), kad kas taip tiketu. Nors panasu, kad religines knygos butent taip ir parasytos, ir tiek daug tikinciu
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 09, 11:23)
Viešpatie, tai jau ir meditacija blogai, kuri žinoma nuo senų senovės laikų?
Gal galite kokių įrodymų pateikti kaip ji neigiamai paveikė sveiko proto žmones, kurie medituoja dėl savęs, dėl nusiraminimo, įsiklausymo į save ar kt. gerų dalykų?
Gal galite kokių įrodymų pateikti kaip ji neigiamai paveikė sveiko proto žmones, kurie medituoja dėl savęs, dėl nusiraminimo, įsiklausymo į save ar kt. gerų dalykų?
Tai zinoma nuo senoves, bet dabar tikrai daug daugiau medituojanciu, anksciau tai labiausiai buvo tarp vienuoliu, zyniu, o dabar tai paplite kaip pramoga, sporto saka( na nevisai teisingai vadinu) bet visai kita prasme ir reiksme automatiskai. Dabar skiriasi nuo to kas buvo seniai Gal tau dar vienas sapnu narpliojimo paaiskinimas