QUOTE(Hiver @ 2015 05 07, 12:33)
Kad google dazniausiai pagelbsti ta zinau , neveltui nepatingejau prikelt i tema ivairiu nuorodu , taciau is uzsienio internetu as nesu pirkus apatiniu ir neturiu patirties kuo skiriasi dydziai, tad bijau nugrybaut, o nemazai merginu perka, kad ir is tos pacios Victoria's Secret, tad galvojau kad tos, kurios perka is USA, is UK, jau kaip reikiant issistudijave visus dydziu skirtumus, ir tikiu jog ir lenteles kazkur yra su tais dydziu palyginimais. Tad tikejausi kad viena is tu perkanciu ir nusimanaciu pateiks bent kokios informacijos sioje temoje, kad ir kitoms naudos butu. O patyliukais kur nors pasiskaityt tai be abejo dauguma gali. Tik kam tada si tema reikalinga?
taip - dėl dydžio problemų apatinį trikotažą perku išskirtinai tik UK arba USA.
Mano patirtis tokia - svarbu žinoti, ar gamintojo siūlomi gaminiai (modeliai) apskritai atitinka dydžius, prie kurių asmeniškai esi įpratusi.
Man atskaitos taškas yra Triumph ir britų Fantasie. Tada paimu tos liemenėlės, kurios dydis man idealiai tinka, etiketę - ir ten paprastai būna kitų šalių dydžiai. Vat tokia paprasta "aritmetika"..
Paskui tiesiog ieškau liemėnėlės internete ir žiūriu pagal tą dydį, kurio man reikia + pasižiūriu komentarus moterų, pirkusių tą modelį.
Victoria's Secret, deja, padėti jums negaliu, nes man jų asortimente nėra pasirinkimo dėl kaušelio dydžio, deja