O, Agnnyte, royalcolors naudoja mūsų draugo nuotraukas http://www.royalcolo...r...&path=items , http://www.royalcolo...r...&path=items
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 21, 22:27)
O, Agnnyte, royalcolors naudoja mūsų draugo nuotraukas
Kai plagiatoriai Ale patys tai nusifotkint nemoka
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 21, 16:52)
Aš žiemą prie užsakymo nesijungsiu. Gaila būtų, jei užšaltų.
Be to, praeitas užsakymas mane nudžiugino tiek, kad jei kartot, tai iš to paties puslapio - ir svogūnai dideli, sveiki, ir atitinka bent jau kol kas
Be to, praeitas užsakymas mane nudžiugino tiek, kad jei kartot, tai iš to paties puslapio - ir svogūnai dideli, sveiki, ir atitinka bent jau kol kas
Aš irgi žiemą bijau, bet pavasrį mielai. Būtent iš to puslapio. Nes ten buvo užsakymas superinis
Sveiki, norėčiau įsigyti Aphrodite vs Dancing Queen svogūnėlį (nežinau ar čia pavadinimas vieno ar dviejų meilenių). Gal kas turi kokį atliekamą vaikeliuką? Tiktų ir pardavimas ar mainai į kitas gėlytes ar gėlių sėklas:)
QUOTE(Egliuz @ 2015 01 23, 20:54)
Sveiki, norėčiau įsigyti Aphrodite vs Dancing Queen svogūnėlį (nežinau ar čia pavadinimas vieno ar dviejų meilenių). Gal kas turi kokį atliekamą vaikeliuką? Tiktų ir pardavimas ar mainai į kitas gėlytes ar gėlių sėklas:)
ką reiškia Aphrodite vs Dancing Queen?
Čia koks abiejų hibridas?
Nuotraukoje tai Aphrodite
Sprogsta sprogsta neprasprogsta, Dievaliau, koks ilgas laukimas
Sveiki,
o aš norėčiau paklaust, gal yra kas pasiūlytų amarilių vaikučių? Pasizaist ir kantrybei išbandyt:)
Jei ką domintų - turiu puikiai augančius Monte Carlo, Sumatra, Grand Diva (šios mama dar nezydėjo, tad negaliu patvirtint atitikties) vaikus, baigia įsitvirtinti Vera vaikas. Jei būtų susidomėjusių - rašykite
o aš norėčiau paklaust, gal yra kas pasiūlytų amarilių vaikučių? Pasizaist ir kantrybei išbandyt:)
Jei ką domintų - turiu puikiai augančius Monte Carlo, Sumatra, Grand Diva (šios mama dar nezydėjo, tad negaliu patvirtint atitikties) vaikus, baigia įsitvirtinti Vera vaikas. Jei būtų susidomėjusių - rašykite
QUOTE(zemaiteki @ 2015 01 23, 22:31)
Užrašas ir foto mano tik užrašas buvo ne prie šitos foto. Aphrodite ir Dancing Queen yra dvi atskiros veislės
Nuotrauką vis skolinuos:) Tikiuos, nesupyksit Kai radau kažkurioje gėlių temoje, nepasižymėjau kieno:) O tai tos dvi rūšys nepanašios?
nu jau antra para, šiltas vanduo nepadėjo gal man jį į tamsą įkišti ??
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 24, 10:52)
O kas negerai? Tik tą raudonumą zelionke užtepčiau, o gal ir pagramdyčiau.
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 24, 16:08)
O kas negerai? Tik tą raudonumą zelionke užtepčiau, o gal ir pagramdyčiau.
Jis sumastė skleisti žiedyną, o ne į viršų augti
Tas antras žiedynas auga, o šitas jau du mėn taip stovi ir nė krust. Dabar žiūriu skečiasi