Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

O, Agnnyte, royalcolors naudoja mūsų draugo nuotraukas bigsmile.gif http://www.royalcolo...r...&path=items , http://www.royalcolo...r...&path=items
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 21, 22:27)
O, Agnnyte,  royalcolors naudoja mūsų draugo nuotraukas bigsmile.gif

Kai plagiatoriai lotuliukas.gif Ale patys tai nusifotkint nemoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 21, 16:52)
Aš žiemą prie užsakymo nesijungsiu. Gaila būtų, jei užšaltų.
Be to, praeitas užsakymas mane nudžiugino tiek, kad jei kartot, tai iš to paties puslapio - ir svogūnai dideli, sveiki, ir atitinka bent jau kol kas smile.gif

Aš irgi žiemą bijau, bet pavasrį mielai. Būtent iš to puslapio. Nes ten buvo užsakymas superinis smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau įsigyti Aphrodite vs Dancing Queen svogūnėlį (nežinau ar čia pavadinimas vieno ar dviejų meilenių). Gal kas turi kokį atliekamą vaikeliuką? Tiktų ir pardavimas ar mainai į kitas gėlytes ar gėlių sėklas:)
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2015 01 23, 20:54)
Sveiki, norėčiau įsigyti Aphrodite vs Dancing Queen svogūnėlį (nežinau ar čia pavadinimas vieno ar dviejų meilenių). Gal kas turi kokį atliekamą vaikeliuką? Tiktų ir pardavimas ar mainai į kitas gėlytes ar gėlių sėklas:)

ką reiškia Aphrodite vs Dancing Queen? g.gif
Čia koks abiejų hibridas?
Nuotraukoje tai Aphrodite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 23 sausio 2015 - 20:45
Sprogsta sprogsta neprasprogsta, Dievaliau, koks ilgas laukimas ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Užrašas ir foto mano smile.gif tik užrašas buvo ne prie šitos foto. Aphrodite ir Dancing Queen yra dvi atskiros veislės biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

o aš norėčiau paklaust, gal yra kas pasiūlytų amarilių vaikučių? Pasizaist ir kantrybei išbandyt:)

Jei ką domintų - turiu puikiai augančius Monte Carlo, Sumatra, Grand Diva (šios mama dar nezydėjo, tad negaliu patvirtint atitikties) vaikus, baigia įsitvirtinti Vera vaikas. Jei būtų susidomėjusių - rašykite 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 01 23, 22:31)
Užrašas ir foto mano smile.gif tik užrašas buvo ne prie šitos foto. Aphrodite ir Dancing Queen yra dvi atskiros veislės biggrin.gif

Nuotrauką vis skolinuos:) Tikiuos, nesupyksit 4u.gif Kai radau kažkurioje gėlių temoje, nepasižymėjau kieno:) O tai tos dvi rūšys nepanašios?
Atsakyti
user posted image
user posted image

nu jau antra para, šiltas vanduo nepadėjo g.gif gal man jį į tamsą įkišti ??
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 24, 10:52)

nu jau antra para, šiltas vanduo nepadėjo  g.gif  gal man jį į tamsą įkišti ??

O kas negerai? Tik tą raudonumą zelionke užtepčiau, o gal ir pagramdyčiau.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 24, 16:08)
O kas negerai? Tik tą raudonumą zelionke užtepčiau, o gal ir pagramdyčiau.

Jis sumastė skleisti žiedyną, o ne į viršų augti g.gif
Tas antras žiedynas auga, o šitas jau du mėn taip stovi ir nė krust. Dabar žiūriu skečiasi doh.gif
Atsakyti