Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

Jau kad grožių įdėjote, net akyse raibsta wub.gif wub.gif

Šiandien saviškius bandysiu įamžinti ir parodyti, nes vėl sniegą žada, fonas vėl neatitiks tikrovės biggrin.gif Manieji kol kas atitinka veislę thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 18, 13:26)
Gal ir išgybens, bet  norėjosi dabar žiedų, o ne po  kokių 3-4 metų  aggressive.gif

Liūdna, kai taip nutinka, juo labiau, kai iš pradžių svogūnas atrodo sveikas verysad.gif
Kai įsodini, juk netikrinsi vis, kas ten po svogūnu dedasi unsure.gif
Atsakyti
Iš tikro, Royal'io svogūnai nepasakyčiau, kad pigūs, o kokybė tai tikrai abejotina. Pas Lūtpėdę tai ne taip pražydo, tai kitas supuvęs. Mano Cirque de Soleil pasirodo tap pat visas išpuvęs iš vidaus buvo. Kai pamačiau, tai jau nebebuvo ką ir pjaustyti. Nuo centro puvinys buvo išplitęs. Laimei vaikas auga.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 01 18, 18:20)
Iš tikro, Royal'io svogūnai nepasakyčiau, kad pigūs, o kokybė tai tikrai abejotina. Pas Lūtpėdę tai ne taip pražydo, tai kitas supuvęs. Mano Cirque de Soleil pasirodo tap pat visas išpuvęs iš vidaus buvo. Kai pamačiau, tai jau nebebuvo ką ir pjaustyti. Nuo centro puvinys buvo išplitęs. Laimei vaikas auga.

Negąsdinkit verysad.gif
Man jau taip ir norisi verst iš vazonų ir patikrint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 18, 20:04)
Negąsdinkit verysad.gif

Traukti iš vazonų gal ir nereikia, jei svogūnas kietas ir didelis g.gif .
Na, man vienas toks nusmurgęs pakliuvo. Kitas apipjaustytas atrodo kol kas neblogai. Dar kiti iš Royal'io kaip ir nieko. Bet dar neaišku kas pražys... jau kitos savaitės pabaigoje pradės viskas aiškėti.
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 18, 20:04)
Negąsdinkit verysad.gif

Na ta paranoja aš irgi sirgau, ir tebesergu. Mano vieno amarilio dugna suedė balti vabaliukai ( liko kempine ). Sutvarkiau ir vėl pasodinau, bet žiuriu vis tiek yra. Dabar viskas aišku gaus visi amariliai - Actaros

Su puviniu, tai nusipirkus naują svogūną aš metus dar vis kaip apie naujagimį lakstau...kol matyt jiems praeina noras pradėt net pūt g.gif

Va būtent, kai daug nesumoki tai dzin ta rizika, gaila bet kažkaip ne taip, kai sumoki daug ir nesulauki rezultato unsure.gif
Atsakyti
Dalelė, jau kaip gražuuu!!! O paskutinė foto galėtų būti atvirukas bigsmile.gif
Pražydo mano "senukas/senutė".Taip,taip ir vadinu jį/ją,nes nežinau vardo.Žiedas nemenkas.Pafotkinau truputuka,gal pažinsite kas g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2015 01 19, 22:33)

Pagal mane Charisma
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 19, 22:28)
Pagal mane Charisma

Dėkui,užvardijau aciuks.gif Pažiūrėjau internete,tai jų ir pilnavidurių yra bigsmile.gif
Liko dar viena bevardė,bet šioji nė nesiruošia žydėti lens.gif Nieko,aš kantri,palauksiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2015 01 20, 08:57)
Dėkui,užvardijau aciuks.gif  Pažiūrėjau internete,tai jų ir pilnavidurių yra  bigsmile.gif

Pilnaviduriai "Siren" smile.gif Tarp kitko, labai gražūs.
Atsakyti
Ar būtų norinčių užsisakyti amarilių. Siuntimas į LT 25 eurai. http://nlvangeest.nl/shop/ svogūnai labai dideli ir gražūs. Norinčios kraunam krepšius ir siunčiam pageidavimus el.paštu gintaved@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2015 01 20, 11:44)
Ar būtų norinčių užsisakyti amarilių.

Žiemos laike? Sušals
Atsakyti
Kokių grožių čia pas jumi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti