Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

nu geras tas mažuliukas thumbup.gif
Atsakyti
Ir kaip tu tokį mažuliuką ir bepastebėjai? lens.gif
Nebent tik atsitiktinai... hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 01 17, 18:27)
Ir kaip tu tokį mažuliuką ir bepastebėjai?  lens.gif
Nebent tik atsitiktinai...  hah.gif

Na, jei kambarių daug ir ne visas palanges apžiūri, tai visai normalu nepamatyti smile.gif Aš dažnai pražiopsau cimbidžių pumpurus. Pamatau, tik kai žiedstiebiai pusmetrį pasiekia lotuliukas.gif Bet tie vėsiai būna padėti, ramybėje iki žydėjimo tupi. O aplink meilenius tai visada ratais vaikštau, tarsi nuo to mano žiūrėjimo jie greičiau pražys doh.gif Bet jau dabar pas mane prasideda meilenių žydėjimas yahoo.gif
Barbados
user posted image

Pretty Nymph (tik du žiedai, kol kas tik vienas prasiskleidė)
user posted image

Neon
user posted image

Cyberspace. Jau rodžiau, bet labai grakštus ir fotogeniškas, nors naturaliai nėra toks jau griūk (keturi žiedai, kurių nuotraukoje nė nesimato)
user posted image

Taip pat jau rodyta Sweet Nymph. Na, barbiška, bet labai graži smile.gif
user posted image

Vos pradėjusi skleistis Mini Queen, spalva natūroje šviesesnė (tokia baisiai pavargusi, bet antras žiedstiebis atrodo normalus bus)
user posted image

O taip atrodo visi. Nuotrauka gal daugiau žiedų dydžių palyginimui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 14, 22:12)

Iš kairės: Rosalie, Purple Rain, Popov wub.gif Jetau, kaip miela! Guliu ir žiūriu. Ir pati sau pavydžiu  cool.gif  wub.gif
[url

Pritariu 100 proc biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(taburete @ 2015 01 17, 14:22)
Štai tas mažiukas, kurio nepastebėjau:
Dancing Queen

[img

O lia liaa bigsmile.gif

QUOTE(Dalelė @ 2015 01 17, 20:28)
O aplink meilenius tai visada ratais vaikštau, tarsi nuo to mano žiūrėjimo jie greičiau pražys  doh.gif  Bet jau dabar pas mane prasideda meilenių žydėjimas  yahoo.gif

O taip atrodo visi. Nuotrauka gal daugiau žiedų dydžių palyginimui
[img

Jei tokia pradžia, tai kas toliau g.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
O taip atrodo visi.
Na baisiai gražu... thumbup.gif ("Baisiai" - tai čia labai labai... Pas mus Suvalkijoj taip sako... thumbup.gif ) Čia apie Daleles foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slanka5: 18 sausio 2015 - 02:00
O čia mano grožis... Na, truputėlį jau pavytęs... Bet šiuo metu džiaugiuosi tuo, ką turiu smile.gif Charisma ir Sumatra - antri žiedai smile.gif
user posted image
Papildyta:

Taip pat jau rodyta Sweet Nymph. Na, barbiška, bet labai graži smile.gif
user posted image

Iš jos elegancijos ir "barbiško" grožio neatimsi... na tikrai thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 14, 22:12)
Popov  wub.gif
user posted image

"Plyštantis" Rosalie  wub.gif
user posted image

Iš kairės: Rosalie, Purple Rain, Popov wub.gif Jetau, kaip miela! Guliu ir žiūriu. Ir pati sau pavydžiu  cool.gif  wub.gif
user posted image

Agnyte, Jūsų gėlės... Vau!!! Labai noriu pamatyti jau "suplyšusį" Rosalie smile.gif O dėl Purple Rain... Tai thumbup.gif O Popov... jau žinau, kur gausiu thumbup.gif
Atsakyti
Mane tai suintrigavo Dalelės Pretty nymph. Jau žinau kas pas mane naujam sąraše pirkinių lotuliukas.gif

Įdomu būtų pamatyti Popov natūroje. Pvz. Charizma man nuotraukose gražesnė nei realybėje.

Tai kada tas kitas užpirkimas ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ziurkytes, Pretty nymph po truputį gražėja, žiedas truputį paaugo ir dar daugiau išsiskleidė.
O dėl naujo užsakymo, tai manau, kad būtų galima daryti pavasarį. Dabar tikrai neverta, nes pagal prognozes žiema kaip ir prasideda. Bet pavasarį bus tik 2014\'15 sezono likučiai. Jei atsiras norinčių galima užsakyti. Bet geriausiai būtų organizuotis rudens pradžioje, kai tik prasideda meilenių sezonas.
Dabar galima paieškoti meilenių ir pas mus PC. Gal kokį retesnį ir surasime smile.gif
Vakar Kalvarijų g. landynėje buvau yra svogūnų smile.gif Kas norite lošti??? lotuliukas.gif 4.99 eur- vienas "bilietukas" lotuliukas.gif
pempė12, šiemet dar 12 naujienų turėtų pražysti, o visi kiti- seni. Bet nuo to bent jau man nėra blogiau, jų žiedai labai laukiami smile.gif
Agnnyte, parodyk išsiskleidusį Rosalie ax.gif
O kaip pas kitas (-us), nejau dar visi miega? Ar pasislėpę žiedais grožitės?
Atsakyti
merginos na ir pridėjot grožybių thumbup.gif
Visų žiedai nuostabūs. Džiaugiuosi už jus 4u.gif
Dalele laukiu kada pas tave pražys iš Royalio. Ar atitiks veilę? Šiandien supykus parašiau jiems, nes be neteisingos Purple Rain dar vienas svogūnas visiškai supuvęs. Pastebėjau tik tada, kai visi žiedstiebiai nuvyto. Kai iškėliau svogūną, tai po visais lukštais puvinys, dugno vidus išpuvęs, nors iš išorės to nesimatė. Panašu, kad aš iš jų daugiau neužsisakysiu
user posted image
Atsakyti
užjaučiu dėl supuvelių. Bet šitas išgyvens ax.gif
Pernai mano panašiai atrodė Cherry nymph, o dabar žiedą krauna ir vaiką augina mirksiukas.gif
Paskui baltas iš senukų irgi taip pačiai atrodo doh.gif , mano Papilo dar žiauriau atrodė, jau laidojau - galvojau tik vaikas liks gyvas, o auga abu gražiausiai clap.gif

Na tik paguoda ta jog jie pirkti čia ir jau buvo žinoma, kad juos reiks 80% pjaustyti g.gif tai susitaikai ramiai ir dirbi...
Aišku gaila mano Double Dreem iš Kalvarijų, kur jau nebuvo įmanoma išgelbėti verysad.gif
Atsakyti
tai kai grožių prikėlėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 18, 14:13)

Gal ir išgybens, bet norėjosi dabar žiedų, o ne po kokių 3-4 metų aggressive.gif
Atsakyti