nu geras tas mažuliukas
Ir kaip tu tokį mažuliuką ir bepastebėjai?
Nebent tik atsitiktinai...
Nebent tik atsitiktinai...
QUOTE(Steputė @ 2015 01 17, 18:27)
Na, jei kambarių daug ir ne visas palanges apžiūri, tai visai normalu nepamatyti Aš dažnai pražiopsau cimbidžių pumpurus. Pamatau, tik kai žiedstiebiai pusmetrį pasiekia Bet tie vėsiai būna padėti, ramybėje iki žydėjimo tupi. O aplink meilenius tai visada ratais vaikštau, tarsi nuo to mano žiūrėjimo jie greičiau pražys Bet jau dabar pas mane prasideda meilenių žydėjimas
Barbados
Pretty Nymph (tik du žiedai, kol kas tik vienas prasiskleidė)
Neon
Cyberspace. Jau rodžiau, bet labai grakštus ir fotogeniškas, nors naturaliai nėra toks jau griūk (keturi žiedai, kurių nuotraukoje nė nesimato)
Taip pat jau rodyta Sweet Nymph. Na, barbiška, bet labai graži
Vos pradėjusi skleistis Mini Queen, spalva natūroje šviesesnė (tokia baisiai pavargusi, bet antras žiedstiebis atrodo normalus bus)
O taip atrodo visi. Nuotrauka gal daugiau žiedų dydžių palyginimui
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 14, 22:12)
Iš kairės: Rosalie, Purple Rain, Popov Jetau, kaip miela! Guliu ir žiūriu. Ir pati sau pavydžiu
[url
Pritariu 100 proc
QUOTE(taburete @ 2015 01 17, 14:22)
O lia liaa
QUOTE(Dalelė @ 2015 01 17, 20:28)
O aplink meilenius tai visada ratais vaikštau, tarsi nuo to mano žiūrėjimo jie greičiau pražys Bet jau dabar pas mane prasideda meilenių žydėjimas
[img
[img
Jei tokia pradžia, tai kas toliau ?
O čia mano grožis... Na, truputėlį jau pavytęs... Bet šiuo metu džiaugiuosi tuo, ką turiu Charisma ir Sumatra - antri žiedai
Papildyta:
Iš jos elegancijos ir "barbiško" grožio neatimsi... na tikrai
Papildyta:
Agnyte, Jūsų gėlės... Vau!!! Labai noriu pamatyti jau "suplyšusį" Rosalie O dėl Purple Rain... Tai O Popov... jau žinau, kur gausiu
Papildyta:
Iš jos elegancijos ir "barbiško" grožio neatimsi... na tikrai
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 14, 22:12)
Popov
"Plyštantis" Rosalie
Iš kairės: Rosalie, Purple Rain, Popov Jetau, kaip miela! Guliu ir žiūriu. Ir pati sau pavydžiu
"Plyštantis" Rosalie
Agnyte, Jūsų gėlės... Vau!!! Labai noriu pamatyti jau "suplyšusį" Rosalie O dėl Purple Rain... Tai O Popov... jau žinau, kur gausiu
Mane tai suintrigavo Dalelės Pretty nymph. Jau žinau kas pas mane naujam sąraše pirkinių
Įdomu būtų pamatyti Popov natūroje. Pvz. Charizma man nuotraukose gražesnė nei realybėje.
Tai kada tas kitas užpirkimas
Įdomu būtų pamatyti Popov natūroje. Pvz. Charizma man nuotraukose gražesnė nei realybėje.
Tai kada tas kitas užpirkimas
ziurkytes, Pretty nymph po truputį gražėja, žiedas truputį paaugo ir dar daugiau išsiskleidė.
O dėl naujo užsakymo, tai manau, kad būtų galima daryti pavasarį. Dabar tikrai neverta, nes pagal prognozes žiema kaip ir prasideda. Bet pavasarį bus tik 2014\'15 sezono likučiai. Jei atsiras norinčių galima užsakyti. Bet geriausiai būtų organizuotis rudens pradžioje, kai tik prasideda meilenių sezonas.
Dabar galima paieškoti meilenių ir pas mus PC. Gal kokį retesnį ir surasime
Vakar Kalvarijų g. landynėje buvau yra svogūnų Kas norite lošti??? 4.99 eur- vienas "bilietukas"
pempė12, šiemet dar 12 naujienų turėtų pražysti, o visi kiti- seni. Bet nuo to bent jau man nėra blogiau, jų žiedai labai laukiami
Agnnyte, parodyk išsiskleidusį Rosalie
O kaip pas kitas (-us), nejau dar visi miega? Ar pasislėpę žiedais grožitės?
O dėl naujo užsakymo, tai manau, kad būtų galima daryti pavasarį. Dabar tikrai neverta, nes pagal prognozes žiema kaip ir prasideda. Bet pavasarį bus tik 2014\'15 sezono likučiai. Jei atsiras norinčių galima užsakyti. Bet geriausiai būtų organizuotis rudens pradžioje, kai tik prasideda meilenių sezonas.
Dabar galima paieškoti meilenių ir pas mus PC. Gal kokį retesnį ir surasime
Vakar Kalvarijų g. landynėje buvau yra svogūnų Kas norite lošti??? 4.99 eur- vienas "bilietukas"
pempė12, šiemet dar 12 naujienų turėtų pražysti, o visi kiti- seni. Bet nuo to bent jau man nėra blogiau, jų žiedai labai laukiami
Agnnyte, parodyk išsiskleidusį Rosalie
O kaip pas kitas (-us), nejau dar visi miega? Ar pasislėpę žiedais grožitės?
merginos na ir pridėjot grožybių
Visų žiedai nuostabūs. Džiaugiuosi už jus
Dalele laukiu kada pas tave pražys iš Royalio. Ar atitiks veilę? Šiandien supykus parašiau jiems, nes be neteisingos Purple Rain dar vienas svogūnas visiškai supuvęs. Pastebėjau tik tada, kai visi žiedstiebiai nuvyto. Kai iškėliau svogūną, tai po visais lukštais puvinys, dugno vidus išpuvęs, nors iš išorės to nesimatė. Panašu, kad aš iš jų daugiau neužsisakysiu
Visų žiedai nuostabūs. Džiaugiuosi už jus
Dalele laukiu kada pas tave pražys iš Royalio. Ar atitiks veilę? Šiandien supykus parašiau jiems, nes be neteisingos Purple Rain dar vienas svogūnas visiškai supuvęs. Pastebėjau tik tada, kai visi žiedstiebiai nuvyto. Kai iškėliau svogūną, tai po visais lukštais puvinys, dugno vidus išpuvęs, nors iš išorės to nesimatė. Panašu, kad aš iš jų daugiau neužsisakysiu
užjaučiu dėl supuvelių. Bet šitas išgyvens
Pernai mano panašiai atrodė Cherry nymph, o dabar žiedą krauna ir vaiką augina
Paskui baltas iš senukų irgi taip pačiai atrodo , mano Papilo dar žiauriau atrodė, jau laidojau - galvojau tik vaikas liks gyvas, o auga abu gražiausiai
Na tik paguoda ta jog jie pirkti čia ir jau buvo žinoma, kad juos reiks 80% pjaustyti tai susitaikai ramiai ir dirbi...
Aišku gaila mano Double Dreem iš Kalvarijų, kur jau nebuvo įmanoma išgelbėti
Pernai mano panašiai atrodė Cherry nymph, o dabar žiedą krauna ir vaiką augina
Paskui baltas iš senukų irgi taip pačiai atrodo , mano Papilo dar žiauriau atrodė, jau laidojau - galvojau tik vaikas liks gyvas, o auga abu gražiausiai
Na tik paguoda ta jog jie pirkti čia ir jau buvo žinoma, kad juos reiks 80% pjaustyti tai susitaikai ramiai ir dirbi...
Aišku gaila mano Double Dreem iš Kalvarijų, kur jau nebuvo įmanoma išgelbėti
tai kai grožių prikėlėt
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 18, 14:13)
Gal ir išgybens, bet norėjosi dabar žiedų, o ne po kokių 3-4 metų