Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 12, 21:22)
Paskutiniojo užsakymo Purple Rain smile.gif

Fantastika wub.gif spalvos gražumas rolleyes.gif

QUOTE(Dalelė @ 2015 01 12, 21:54)

karsta.gif Sweet Nymph tiesiog gražuolė wub.gif
Atsakyti
Agnyte, Dalele - oho bigsmile.gif . Nuostabūs... Visi wub.gif
Atsakyti
Nu jau kokie nuostabūs žiedai wub.gif wub.gif
Dalele o čia tas Sweet iš mūsų užsakymo ?
Atsakyti
Aha, man labai gražu smile.gif Dabar jau plyšta Popov pumpuras - žiūrėsim, kas bus. O Rosalie skleidžiasi kažkoks žalsvas...
Vakar su vyru namo grįžom po darbų. Aš su daiktais į virtuvę, o jis - kambarin. Šaukia mane: "tavo grožis pražydo!" lotuliukas.gif Susitaikė su vazonų gausa smile.gif Tik liepė daugiau "tų nesąmonių" (suprask, tų iš mūsų prekybcentrių) nepirkt, o geriau "tuos didelius iš užsienio". Nes tie "gražiau žydi" lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Agnnyte, tie vyrai kartais taip juokingai pašneka lotuliukas.gif O Rosalie pradžioje pumpuras žalsvas, tik iš vidaus ružava spalva matosi.
My Webpage
Gal nebus sumaišytas g.gif
ziurkytes, taip Sweet Nymph iš mūsų visų užsakymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 13 sausio 2015 - 09:31
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 13, 09:11)
Aha, man labai gražu smile.gif Dabar jau plyšta Popov pumpuras - žiūrėsim, kas bus. O Rosalie skleidžiasi kažkoks žalsvas...
Vakar su vyru namo grįžom po darbų. Aš su daiktais į virtuvę, o jis - kambarin. Šaukia mane: "tavo grožis pražydo!"  lotuliukas.gif  Susitaikė su vazonų gausa smile.gif Tik liepė daugiau "tų nesąmonių" (suprask, tų iš mūsų prekybcentrių) nepirkt, o geriau "tuos didelius iš užsienio". Nes tie "gražiau žydi"  lotuliukas.gif  wub.gif

Kaip fain, kad ir vyras džiaugiasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 01 13, 10:31)
Agnnyte, tie vyrai kartais taip juokingai pašneka lotuliukas.gif O Rosalie pradžioje pumpuras žalsvas, tik iš vidaus ružava spalva matosi.
My Webpage
Gal nebus sumaišytas g.gif

O, net nepamąsčiau. Gali būt, kad tada teisingas pražys. Labai laukiu, ypatingai jo norėjau, net pati nežinau, kodėl.

QUOTE(pempė12 @ 2015 01 13, 10:39)
Kaip fain, kad ir vyras džiaugiasi thumbup.gif

O kas jam belieka? biggrin.gif Namie liko gal 5 ar 6 vazonėliai kitokių gėlių. Daugiau - vien meileniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Popov wub.gif
user posted image

"Plyštantis" Rosalie wub.gif
user posted image

Iš kairės: Rosalie, Purple Rain, Popov wub.gif Jetau, kaip miela! Guliu ir žiūriu. Ir pati sau pavydžiu cool.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 14, 22:12)
Iš kairės: Rosalie, Purple Rain, Popov wub.gif Jetau, kaip miela! Guliu ir žiūriu. Ir pati sau pavydžiu  cool.gif  wub.gif

Kur jau čia nemiela bus žiūrėti, kai tokios grožybės prieš akis thumbup.gif
Antidepresantas superinis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nu tai kai grožis wub.gif
šiandien ryte netyčia pamačiau, kad mano Dancing Queen antras stiebas išsiskleidęs.
Nufotkinsiu gal savaitgaly, nes vakarais tai nėr šviesos
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2015 01 15, 10:10)
nu tai kai grožis wub.gif
šiandien ryte netyčia pamačiau, kad mano Dancing Queen antras stiebas išsiskleidęs.

Taaaip, tokį "mažuliuką mažuliuką" žiedą kaip Dancing Queen gali tik netyčia pastebėti... doh.gif
Atsakyti
Štai tas mažiukas, kurio nepastebėjau:

Dancing Queen

user posted image

Pirmas žiedynstiebis buvo perpus trumpesnis, o antras štai koks:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 17 sausio 2015 - 14:25