Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(Lutpede @ 2015 02 27, 20:23)

kokie groziai

QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 27, 21:50)
Paėmiau Splash  lotuliukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 27, 22:43)
Maximinis
Trečiasis Summertime
Brazza
Ir palanginis raudonasis

kaip grazu wink.gif

Pas mane dabar tik du zydi ir daug ziedstiebius augina
Atsakyti
Labas, aš vija, ir aš jau biški sergu ax.gif turiu jau (ar tik?) penkis. Monami prikarksėjai, kad reikia pro Šiaulių Ermitažą prasukt. Nu ką aš, silpnavalė, ir prasukau. Paėmiau Exposure. bigsmile.gif iškėliau iš vazono, šaknys papuvę, bet ten ir vaikiuką radau ax.gif daug raudonligės židinukų, papjausčiau, paguldžiau padžiūti, rytoj dar pažiūrėsiu ir su zelionke patepsiu, padžiovinsiu. Paskui ant smėliuko? ar ne? jis su žiedstiebiu, tai vis gi leisti žydėti? o paskui dar gydyti, jei reikės? Ar teisingai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 28 vasario 2015 - 00:01
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 27, 08:51)

Prašom pirmiausia pabaigti šią temą, o paskui kraustytis į naują  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 02 28, 00:00)
Labas, aš vija, ir aš jau biški sergu  ax.gif turiu jau (ar tik?) penkis. Monami prikarksėjai, kad reikia pro Šiaulių Ermitažą prasukt. Nu ką aš, silpnavalė, ir prasukau. Paėmiau Exposure.  bigsmile.gif iškėliau iš vazono, šaknys papuvę, bet ten ir vaikiuką radau  ax.gif daug raudonligės židinukų, papjausčiau, paguldžiau padžiūti, rytoj dar pažiūrėsiu ir su zelionke patepsiu, padžiovinsiu. Paskui ant smėliuko? ar ne? jis su žiedstiebiu, tai vis gi leisti žydėti? o paskui dar gydyti, jei reikės? Ar teisingai?

Sveika sveika 4u.gif

Atidžiai paskaityk pirmą temos žinutę. Jau ir pati nepamenu, kas ten parašyta lotuliukas.gif . Žydėti tikrai leisk. O Smėliuką reikia pakaitinti- pakepti biggrin.gif
Atsakyti
taip taip, pakepti, pamenu iš kaktusų auginimo. ačiū
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 02 28, 00:00)
Labas, aš vija, ir aš jau biški sergu ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

manęs šiandien neužvežė,sakė gana lotuliukas.gif (mat buvo mainų susitikimas ir dvi gavau,aišku kitokias)

ir aš kai Agnytė,guliu lovoj,pasikeliu užuolaidą ir medituoju wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 28 vasario 2015 - 15:36
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 28, 16:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

manęs šiandien neužvežė,sakė gana  lotuliukas.gif (mat buvo mainų susitikimas ir dvi gavau,aišku kitokias)

toks tokį supranta. Vakar jau nieko nebebuvo likę, tik vera vera ir raudoni. Greit moterikės apsisuko
Atsakyti
Panevėžyje Centrinėj Maximoj 9Ukmergės g.) amarilkų papildymas. Daug Charizmų, 1 sweet nymph, pora lagoon, red lion 2, 2 vera visi po 7,55eurų. Beje sweet nymph toks drutas svogūnas, kad vos vazone telpa.
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 02 28, 17:27)
Panevėžyje Centrinėj Maximoj 9Ukmergės g.) amarilkų papildymas. Daug Charizmų, 1 sweet nymph, pora lagoon, red lion 2, 2 vera visi po 7,55eurų. Beje sweet nymph toks drutas svogūnas, kad vos vazone telpa.

Garbane g.gif ar tau toli maxima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 02 28, 10:47)
taip taip, pakepti, pamenu iš kaktusų auginimo. ačiū

Jei nėra sąlygų kepimui, ar kur pasikasti, tinka smėlis šinšiloms, jis pakankamai švarus.

O aš aptikau saldaus nektaro ant vystančio cybister'io. Anksčiau niekad nepalikinėdavau peržydėjusių, tik šiemet užplaukė kryžminti, matyt prisižiūrėjus Lutpedes įkeltų dolerinių gražuolių. Kiti be nektaro, tik spėjamas 'Merengue' (kuris buvo su 'Tango' kortele). Jei tikrai jis, tada labai tinkamas pavadinimas, radau panašų piešinį:
http://www.thelatinw...erengue-en.html
o čia manasis, pagavęs kelis saulės spindulius:
https://plus.google....925487643554471
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 28, 18:51)
Garbane  g.gif  ar tau toli maxima  blush2.gif

Na kiek gi to Panevėžio. Didckas kaimas belikęs. Netoli rolleyes.gif
Atsakyti
Na atrodo, kad merginos numarino savo amarilių troškulį 4u.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 27, 23:43)
Maximinis kolibriukas smile.gif

Labai įdomus tas maksiminis kolibriukas thumbup.gif