Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(kaškoniukas @ 2015 02 26, 00:07)
Aš čiandien Simne gėlių parduotuvėj užmačiau meilenių - svogūnai dideli, bet matosi, kad jau kuris laikas ten stovi, nes keletas pražydę, kitų žiedstiebiai jau iškelti, kai kurių svogūnų būklė tokia , kad aišku jog prireiks operacijų, bet kaip tokiai parduotuvėlei nustebino kad nemažas pasirinkimas ir ne vien raudoni - Splash, Lagoon, Charizma, kazkoks White, Red, Apple Bloosom, berods Amorice... ir dar vienas kažkos. Tai jei kam netoli ir reikia, aišku senbuvėms ne kokie stebuklai, bet aš tai pirmą kartą mačiau tokį pasirinkimą, prieš metus būčiau išsileidus nerealiai  lotuliukas.gif  Nežiūrėdama, kad kaina septyni eurai... nes pražydusius mačiau tai atitinka etiketes.
Labai gražiai pagautas  wub.gif

Ką reiškia nepatikrint kelias dienas biggrin.gif Anksčiau tik Luna buvo iš vardinių, o visi bevardžiai. Paskutinis užvežimas iš kojų verčiantis bigsmile.gif Nei Ermitažas negali konkuruoti dėl pasiūlos thumbup.gif Ryte patikrinau, turbūt netoli dešimt veislių yra doh.gif
Po pietų piniginė kentės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 02 26, 10:35)
Ką reiškia nepatikrint kelias dienas biggrin.gif Anksčiau tik Luna buvo iš vardinių, o visi bevardžiai. Paskutinis užvežimas iš kojų verčiantis bigsmile.gif Nei Ermitažas negali konkuruoti dėl pasiūlos thumbup.gif Ryte patikrinau, turbūt netoli dešimt veislių yra  doh.gif
Po pietų piniginė kentės biggrin.gif

tu pakentek 7 eurai daug už gendančius svogūnus. Juolab kad kita met irgi bus žydėjimas skurdus. Ermitažas dar užveš...tik Charismų neveža sad.gif

Ermitaže už ų
septynis eurus keli išeis....
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 26, 09:53)
tu pakentek 7 eurai daug už gendančius svogūnus. Juolab kad kita met irgi bus žydėjimas skurdus. Ermitažas dar užveš...tik Charismų neveža sad.gif

Ermitaže už ų
septynis eurus keli išeis....

Man labai rūpi Splash ir dar vienas nematytu pavadinimu, tik kol atvažiavau iki darbo pamiršau pavadinimą, galvojau darbe pažiūrėsiu, kaip atrodo doh.gif
Šiais metais reikia stabdyti arklius, nes tuoj svogūnams reikės ne tik palanges, bet ir vieną kambarį užleisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 02 26, 11:31)
Man labai rūpi Splash ir dar vienas nematytu pavadinimu, tik kol atvažiavau iki darbo pamiršau pavadinimą, galvojau darbe pažiūrėsiu, kaip atrodo doh.gif
Šiais metais reikia stabdyti arklius, nes tuoj svogūnams reikės ne tik palanges, bet ir vieną kambarį užleisti biggrin.gif

Aš tikiu kad dar tu spash atves Ermitažas g.gif nes aš irgi norėčiau dar vieno smile.gif

nu bet jeigu svogūnas ten sveikas tai galima pirkt smile.gif bet jeigu operuoti reikės, tai patikėk kitais metais dar gražiais žiedais nesidžiaugsi...mano visi gydyti šiemet žiedus krauna, bet žydi trumpai ir ne tokiu pajėgumu. Vis dėlto gydytus treš galima tik į sezono pabaigą, kitaip jie vėl genda sad.gif oj vargau aš pernai. Ačiū visiems šventiems kad pagaliau nėra šiemet raudonligės židinių ir puvinio.

Iš bet kai reikia gydyti 20 svogunų, tai vyras pasiūlė miegot prie jų lotuliukas.gif

O tu palauk vakaro....užteks tau puokštės...pakentėsi dėl Spash mirksiukas.gif rudeni parsisiūsi sveiką už tą pačia kainą....bet ai ką aš čia ligonei aiškinu...pati nemoku valdytis. Vakar Maximoje kažkokį nusipirkau, iš besiskleidžiančio žiedo matosi kad ne liūtas...žiurėsim kas ax.gif

Tuoj namus reiks statyt dėl meilėnių..pas uošvius nebus kur dėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 26, 10:39)
O tu palauk vakaro....užteks tau puokštės...pakentėsi dėl Spash  mirksiukas.gif  rudeni parsisiūsi sveiką už tą pačia kainą....bet ai ką aš čia ligonei aiškinu...pati nemoku valdytis. Vakar Maximoje kažkokį nusipirkau, iš besiskleidžiančio žiedo matosi kad ne liūtas...žiurėsim kas  ax.gif

Neįtikinai lotuliukas.gif
Atveš neatveš, gausiu negausiu - svarbiausias argumentas, kad reikia dabar ir čia biggrin.gif

Atsakyti
jooo rimti ligos požymiai ax.gif
Atsakyti
Parduodu smile.gif Meilenis 4 eur Cybister rose
user posted image

Meilenis 3eur Lemon star
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchideja: 26 vasario 2015 - 17:04
QUOTE(Orchideja @ 2015 02 26, 17:57)
Parduodu  smile.gif Meilenis 4 eur Cybister rose
user posted image

Meilenis 3eur Lemon star
user posted image

Orchidėja, na, vis iš naujo spėliojat ir nepataikot nors tu ką smile.gif Tas amarilis - nei Sumatra, nei Rose cybister /(Rosado).

Kadangi antram amariliui nebuvot anksčiau suteikusi vardo, o su pirmuoju spėliot neisisekė, ar jūs tikrai įsitikinusi, kad siūlote Lemons Star?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 26 vasario 2015 - 19:19
Internete ziurejau,pagal ziedu spalva atitinka.
Atsakyti
QUOTE(Orchideja @ 2015 02 26, 20:28)
Internete ziurejau,pagal ziedu spalva atitinka.

schmoll.gif Neatitinka. O be to svarbi ir ziedo forma, ne tik spalva.

Raudonasis man labiau primena La Paz, bet nesu įsitikinusi.
O gelsvų amarilių yra ne viena veislė, tad spalva gali būt panaši į daug ką, gali būti ir Lemon star aišku. Tačiau ką noriu pasakyt, tai kad siūlote pardavimui kaip uz tikrą - uzmetus vieną akį į internetą, o iš tikrųjų neįsitikinusi... Gal jei paprašytumėte čia pagalbos, būtų, kas padeda susigaudyti - tarp čia rašančių manau bus tų, kurios yra "atmušusios akį" dėl daugelio veislių. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 26 vasario 2015 - 19:42
QUOTE(Emila @ 2015 02 26, 19:41)
schmoll.gif  Neatitinka. O be to svarbi ir ziedo forma, ne tik spalva.

Raudonasis man labiau primena La Paz, bet nesu įsitikinusi.
O gelsvų amarilių yra ne viena veislė, tad spalva gali būt panaši į daug ką, gali būti ir Lemon star aišku.  Tačiau ką noriu pasakyt, tai kad siūlote pardavimui kaip uz tikrą - uzmetus vieną akį į internetą, o iš tikrųjų neįsitikinusi... Gal jei paprašytumėte čia pagalbos, būtų, kas padeda susigaudyti - tarp čia rašančių manau bus tų, kurios yra "atmušusios akį" dėl daugelio veislių. 4u.gif

Atsakyti
Žalsvas į Lemon Lime panašus.
Atsakyti