Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(Steputė @ 2015 02 25, 19:10)
Čia tu mane kale pavadinai?  g.gif
Gaila man tavo meilenių...  irnesakyk.gif

Stepute, ramiai, kpėpuojam, kvėpuojam, viskas gerai, viskas gražuuuu,ramyyybė, pasaulis taikuuus... mirksiukas.gif

Panos- žiauriai gražu, žiauriai biggrin.gif
Atsakyti
Stepute nuostabus meilenis wub.gif thumbup.gif

Pas mane Black Pearl galvojau irgi antro žiedstiebio neišgalės užauginti ir pražydint. Bet lapus keturis didžiausius išaugino ir dabar žydės rolleyes.gif protingas mano meilenis wub.gif

Bet Dream visur vaizduojamas tamsenis, o čia jis švelniai ružavas.... vat pas mane kas bus tai neaišku, lapus leidžia per dvi vietas svogūnas, žiedynus iš skirtingų pusių du augina...tikrai jaučiu nusprogs unsure.gif

Šiauliam pavydžiu doh.gif nu ir visom kitom...
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 25, 20:12)
Šiauliam pavydžiu  doh.gif  nu ir visom kitom...

nepavydėk,nieks neleido važ(man 50km iki jų) ,sakė jei lemta ir penktadienį rasi blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 25, 22:16)
nepavydėk,nieks neleido važ(man 50km iki jų) ,sakė jei lemta ir penktadienį rasi  blink.gif  doh.gif

Žiuri tu susirgai rimta liga g.gif aš irgi iki Ermitažo važiuoju į vieną puse 20km.
Šiandien sakau man reik meilenius pasiimt iš draugės, o jis "tau dar neužtenka, neturėsi kur dėt"... gerai kad jis žvejyba užsiima, tai turiu kuo atsikirst lotuliukas.gif sakau - " tavo guminukai ir kabliukai irgi į dėžę netelpa, ka apie meškeres šnekėt" rolleyes.gif

Moterys reiks vienytis prieš vyrus lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 25, 20:12)
Stepute nuostabus meilenis  wub.gif  thumbup.gif

A NE? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 02 25, 22:03)
A NE?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dabar gausit parodyti savo turtus biggrin.gif
Atsakyti
Po Lūtpėdės "Double Dream", jau nebėra ką rodyti. Tik tiek, kad žydi dvi Nymph 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 02 25, 17:59)
Ok mirksiukas.gif  Jei tik pagimdys biggrin.gif

Užsirašau smile.gif Pas mane dabar pertrauka. Žydinčių nebėr.
Skleidžiasi raudonojo antras žiedas, o šalia kolibriukas paskutinio pirkimo. Tik tiek. Visa kita dar miega...
Į Šiaulių Ermitažą planavau, bet neužsukau šiandien. Priglaudėm šuniuką, pamestą kieme, tai skubėjau pas veterinarą...
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 25, 21:25)
Žiuri tu susirgai rimta liga  g.gif 

doh.gif ai MB jau meluoju susiriesdama doh.gif blush2.gif

QUOTE(Dalelė @ 2015 02 25, 22:25)

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 25, 22:30)
Priglaudėm šuniuką, pamestą kieme, tai skubėjau pas veterinarą...

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 26, 00:09)
doh.gif  ai MB jau meluoju susiriesdama  doh.gif  blush2.gif

Ir tu? blush2.gif
O tas deimančiukas ieško namų, jei ką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2015 02 25, 14:14)
Tam  kas dar nori papuošti palanges, apžiūrėtas Šiaulių ermitažas amariliai dideli iš nlvangeest galima rinktis iš grand prix, lagoon, splash, keli amorice, keli picotee, vienas wite  kiek pamenu smile.gif  . Kaina apie 2,9 eur. keli buvo virš 3 eur. Moterys rankiojasi po truputį. Gal kam pravers  smile.gif

Aš čiandien Simne gėlių parduotuvėj užmačiau meilenių - svogūnai dideli, bet matosi, kad jau kuris laikas ten stovi, nes keletas pražydę, kitų žiedstiebiai jau iškelti, kai kurių svogūnų būklė tokia , kad aišku jog prireiks operacijų, bet kaip tokiai parduotuvėlei nustebino kad nemažas pasirinkimas ir ne vien raudoni - Splash, Lagoon, Charizma, kazkoks White, Red, Apple Bloosom, berods Amorice... ir dar vienas kažkos. Tai jei kam netoli ir reikia, aišku senbuvėms ne kokie stebuklai, bet aš tai pirmą kartą mačiau tokį pasirinkimą, prieš metus būčiau išsileidus nerealiai lotuliukas.gif Nežiūrėdama, kad kaina septyni eurai... nes pražydusius mačiau tai atitinka etiketes.

QUOTE(Lutpede @ 2015 02 25, 16:09)
Dar tik vienas pumpuras išsiskleidęs. Dar penki laukia savo eilės kartu su antru žiedstiebiu

Labai gražiai pagautas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 25, 23:21)
Ir tu?  blush2.gif
O tas deimančiukas ieško namų, jei ką wink.gif

o ką daryt blush2.gif
wub.gif du deimančiukai ir taip laksto po namus smile.gif
Atsakyti