Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(Dalelė @ 2015 02 21, 12:59)
Jie rašo, kad klientas- karalius ir jie patenkins bet kokį kliento norą. Leidžia užsisakyti dideliais ir mažais kiekiais smile.gif .  O jei ko patys neturi, tai nurodo kur tai galima rasti.
Tai ką bręsta naujas užsakymas  lotuliukas.gif

Jei sakysit, duokit ženklą, aš irgi norėsiu 4u.gif

QUOTE(Dalelė @ 2015 02 22, 23:08)
Lutpede, Monte Carlo žiedas tikrai didelis 21 cm  g.gif
Pražydo Sweet Star. Žiedas kol kas 18 cm., bet jau koks man jis gražus. Negaliu atitraukti akių, net valgomajame pasistačiau, kad vis matyčiau  lotuliukas.gif

Taip pat kažkos žalsvai- gelsvai- baltas nežiniukas.
[img

Exsotic Star
[im

O čia ta mano fotostudija  lotuliukas.gif
[im

Mmmm, ypač Exotic star wub.gif
O sunku jį auginti? Ar kaip paprastus? Neturi kokių spec. įgeidžių?

Lutpede, gražus Monte Carlo bet tikrai, kaip nuotrauka apgauna, atrodo mažutis ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 02 23, 00:41)
Tai valgomajame daugiausia laiko praleidi...  g.gif
Žiūrėk, nenusipenėk. Stora būdama, kai pasisuksi - visus savo meilenius išvartysi. nail.gif

Pas mane virtuvė su valguomuoju sujungta ir ten tikrai nemažai laiko praledžiu lotuliukas.gif Bet ne visus šaukštus laižau lotuliukas.gif
Beje, turiu atliekmus Exsotic Star, Aphrodite ir Sweet Star parduoti.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 23, 09:12)
Pas mane virtuvė su valguomuoju sujungta ir ten tikrai nemažai laiko praledžiu  lotuliukas.gif Bet ne visus šaukštus laižau  lotuliukas.gif
Beje, turiu atliekmus Exsotic Star, Aphrodite ir Sweet Star parduoti.

Bręsta pasimatymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 23, 00:08)
Pražydo Sweet Star. Žiedas kol kas 18 cm., bet jau koks man jis gražus. Negaliu atitraukti akių, net valgomajame pasistačiau, kad vis matyčiau  lotuliukas.gif

wub.gif o jau grožis!

O pas mane atsirado raudonų dryželių ant žiedstiebio ir lapų (įkelsiu vakare nuotrauką), tai galvoju ką daryt - svogūnas iš išorės sveikas, raudonumų nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2015 02 23, 10:20)
wub.gif o jau grožis!

O pas mane atsirado raudonų dryželių ant žiedstiebio ir lapų (įkelsiu vakare nuotrauką), tai galvoju ką daryt - svogūnas iš išorės sveikas, raudonumų nėra  g.gif

Jei tokie, kaip raudonligės, patepkite brilijantine žaluma.
Atsakyti
Jei kas norėtų traukt loterijos bilietą dėl Chico, Santiago (palaidi), Bogotos, Papillio (supakuoti) - Vln Sodų g. užmačiau 30 proc. akciją. Tiesa, vis tiek ne pigūs gaunasi.
Atsakyti
Kol kas tik vienas žiedelis išsiskleidė - Exotic Peacock thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
gražuolis.

Papillo tai aš turiu net du, vaiką ir mamą. Kažkas sakė kad reik juos kartu auginti, kad žydėtų g.gif Vat įdomu pamatysiu aš žydint nors vieną iš jų rolleyes.gif po pernai išpjaustymo gerai ataugęs motininis ir vaikas pusės mamos dydžio. Lapus tik augina.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 23, 18:26)
gražuolis.

Papillo tai aš turiu net du, vaiką ir mamą. Kažkas sakė kad reik juos kartu auginti, kad žydėtų  g.gif  Vat įdomu pamatysiu aš žydint nors vieną iš jų  rolleyes.gif  po pernai išpjaustymo gerai ataugęs motininis ir vaikas pusės mamos dydžio. Lapus tik augina.... doh.gif

Jei reikėjo gydymo - tai tikriausiai ne papillio. Tikrieji papillio - neserga. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 02 23, 20:05)
Jei reikėjo gydymo - tai tikriausiai ne papillio. Tikrieji papillio - neserga.  lotuliukas.gif

Nežinau jis papuvęs stipriai buvo. Tokį pat ir Dalelė pirko iš Vilniaus sodų gatvės.
Dalele ar pas tave žydėjo Papilius ?
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 02 23, 20:05)
Jei reikėjo gydymo - tai tikriausiai ne papillio. Tikrieji papillio - neserga.  lotuliukas.gif

Įdomu kuo jie toki ypatingi, kad neserga ?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 02 23, 19:28)
Įdomu kuo jie toki ypatingi, kad neserga ?

Papillio - ne meileniai. doh.gif Jie - amariliai. clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 23 vasario 2015 - 19:40