Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(Dalelė @ 2015 02 22, 12:53)
Lutpede, žiedas neatrodo didelis  g.gif Ar čia tik nuotraukoje taip?

Didelis. Skersmuo 21 cm
Atsakyti
Kas svajojat apie Splash ir ne tik amarilis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 22 vasario 2015 - 12:09
QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 02 22, 12:08)
Kas svajojat apie Splash ir ne tik amarilis

Svavoju, bet nieko nematau g.gif
Atsakyti
Galbūt reikia prisijungti prie facebooko, man rodo viską. Bandysiu dar pakartoti nuorodą
https://www.facebook.......5153&type=1 bandykit nukopijuot nuorodą
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 02 22, 12:16)
Galbūt reikia prisijungti prie facebooko, man rodo viską. Bandysiu dar pakartoti nuorodą
https://www.facebook.......5153&type=1 bandykit nukopijuot nuorodą

Su facebook nedraugauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 02 19, 12:41)
Pagal šito forumo http://www.flowers.b...u/forum/forum7/  žinovus visi Emerald virusuoti. Atkreipk dėmesį ar nebus dėmėti lapai. Nebūtinai dryžligė. Gali būti ir  kitokios dėmėės.
Mano iš Royalio dėmėtas ( ne dryžligė). Atkreipiau dėmesį perskaičius tame forume. Laikau jį  atskirai nuo kitų, bet gali būti, kad jo laukia sunaikinimas

Na, jau kokį "autoritetingą" šaltinį doh.gif nurodai panikai skleisti.
Prašau visų nekreipti dėmesio į šitą Lutpedės neteisingą informaciją apie Emerald. Kol kas dar neegzistuoja specifinių virusų, kurie pultų tik tam tikros vienos veislės meilenius. Briedas visiškas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 02 22, 17:56)
Na, jau kokį "autoritetingą" šaltinį  doh.gif  nurodai panikai skleisti.

Kiekvieno valia tikėti ar ne. Aš bent ant savo kailio įsistikinau
Toliau be komentarų schmoll.gif
Atsakyti
Lutpede, koks gražus Monte Carlo, labai subtili rausva wub.gif
O mane ant siauralapių (siauražiedžių?) patraukė, ir pirmą kartą pataikiau nusipirkti Chioco ir Rio Negro. Žydi abu, Chioco net antą žiedsiebį išleido, tik lapų neduoda kol kas. Ar nieko tokio? Ar čia gal jie taip pritręšti, kad lapų auginti neturi laiko, tik žydi? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 02 22, 18:32)
Kiekvieno valia tikėti ar ne. Aš bent ant savo kailio įsistikinau
Toliau be komentarų schmoll.gif

Lutpede, paskaičiau ten, kur nurodei, daugiau tame forume neuzradau apie Emerald. Gal ir yra kazkokia liga, kuriai Emerald labiau imlus, bet tuo nuorodoje esančiu pasisakymu, atvirai sakant, nepatikėjau... Labai jau gandų lygio viskas ten.

Rašė apie kazkokią grybinę (pasirodo, ne virusinę) ligą, dėl kurios augalo lapai nueina pūslėm/išlilimais. Ir nurodė, kad lyg ir "pats savo akim matė" kazkur, kaip tokia liga kazkur sirgo pelargonijos ( blink.gif kodėl jos?), lyg ir siuntė tyrimams į laboratoriją...

Galiu pasakyt tik tiek, kad pelargonijų lapai nueina pūslėm ir Lietuvoje (ne liga, jei kalbam apie tą patį, tad laboratorijos nieko ir neras). Ir manau, kad gal nereikėtų visos tos pateiktos istorijos pritempti prie amarilių.

Vis tik ačiū uz nuorodą, ziūrėsiu, gal rasiu daugiau info ir gal kas bus parašęs iš savo patirties.

P.s. Beje, jei jau gasdinam, tai ta pati liga, pasak to rusų forumiečio, galioja ne vien Emerald, o visiems amariliams, turintiem papillioniško kraujo wink.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 22 vasario 2015 - 22:09
Lutpede, Monte Carlo žiedas tikrai didelis 21 cm g.gif
Pražydo Sweet Star. Žiedas kol kas 18 cm., bet jau koks man jis gražus. Negaliu atitraukti akių, net valgomajame pasistačiau, kad vis matyčiau lotuliukas.gif

user posted image

Taip pat kažkos žalsvai- gelsvai- baltas nežiniukas.
user posted image

Exsotic Star
user posted image

O čia ta mano fotostudija lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 22 vasario 2015 - 23:16
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 22, 23:08)

Pražydo Sweet Star. Žiedas kol kas 18 cm., bet jau koks man jis gražus. Negaliu atitraukti akių, net valgomajame pasistačiau, kad vis matyčiau  lotuliukas.gif

Tai valgomajame daugiausia laiko praleidi... g.gif
Žiūrėk, nenusipenėk. Stora būdama, kai pasisuksi - visus savo meilenius išvartysi. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 22, 23:08)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti