Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(GIZZI5 @ 2015 01 09, 19:37)
O mes šiandien sniegą kasėme, ir sakyčiau, kad visai nemažai biggrin.gif
Aleksoto Maximoj mačiau amarilių su nemažais žiedstiebiais, raudoni, balti ir rausvi, rausvi ar tik ne Neon, bent jau etiketėj tai taip atrodė, tai jei kas neturit važiuokit, kaina 2, 02 eurai.

aha būtent iš ten mano baltas pilnaviduris - Alfresco, na aš taip pavadinau, nes labiausia atitinka jį.

Ryt bus prasiskleidę keturi žiedai iš penkių, tai pasirodysim rolleyes.gif

Kaip šaunu, kad taip greit mėgaujatės naujų amarilių žiedais, o pas mane užsispyrę tik Brazzo's žiedkotis jau aštuonių cm ax.gif
Atsakyti
Pavasarį pirktas mano Neon po žydėjimo buvo išoperuotas. Neleidau miegot, laikiau ant palangės, auginau lapus. Išleido keturis. Šiandien ateinu laistyt - o tas niekšas žiedstiebį augina... Truputį gaila svogūno, nes dar norėtųsi, kad būtų paaugęs... O ir lapai net nepradėję gelst...
Atsakyti
Štai pagaliau ir savo Aphrodites sulaukiau smile.gif
user posted image
O čia palyginimas su Dancing Queen smile.gif
user posted image
Atsakyti
Koks nuostabus palyginimas wub.gif wub.gif
o čia mano į kolekciją thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 10, 21:58)
Koks nuostabus palyginimas  wub.gif  wub.gif
o čia mano į kolekciją  thumbup.gif

Čia gal tas "maximukas"?Sužinojot gal jo vardą?Pas mane jau paskutinį žiedelį išskleidė,net 6 užtūrėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Na jis artimiausias Alfresco. Taip jį ir pakrikštyjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 08, 16:01)
Pasirodom smile.gif Pretty Nymph nekokybiški žiedai, nes pumpuras buvo truputį pažeistas rolleyes.gif

Pretty Nymph

Sweet Nymph

Tokie gražūs, net saldūs wub.gif

QUOTE(Slanka5 @ 2015 01 09, 12:02)
Šitoje foto - pirmas mano nusivylimas  verysad.gif Galėjo būti bent koks pusbrolis, ar šiaip šalia to tikrojo pastovėjęs  schmoll.gif Ir dar kad pirkus būčiau kokiam turgui, ar šiaip belekur, o čia - pačiam botanikos sode  schmoll.gif Labai apmaudu  verysad.gif Beje, čia turėjo būti Exotic peackok  schmoll.gif

Gal netyčia sumaišė g.gif . Studentai, pvz g.gif

QUOTE(zemaiteki @ 2015 01 10, 20:41)
Štai pagaliau ir savo Aphrodites sulaukiau smile.gif

zemaiteki, puikūs bigsmile.gif

Koks nuostabus palyginimas  wub.gif  wub.gif

Irgi dailutėlis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 sausio 2015 - 22:10
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 04, 19:40)

Kuris iš tų Japonų "numirė"?  Jei tave paguos sakyk kokie  žuvo, gal pagelbėsim vaikais ar  antrais svogūnais, o Japonui pakaitalui galėsiu  padovanoti  Autumn Pink Lady vaiką. Mano pražuvėlis  4 vaikus augina

Ačiū 4u.gif
Nabagai sušaldytieji : japonas Green and Saturn minkštas minkštutėlis verysad.gif , o dar vakelį jau nemažą turėjo. Magic Green - tas, kur buvau siaubingai operavusi(prieš porą metų ir prieš metus nuotraukas rodžiau ), iš graužtuko jau buvo iki normalaus svogūno užaugęs, ir du vaikiukai šalia - irgi minkštuma doh.gif .
Sekantys, dar ne taip susmukę, bet minkšti - Red Peacock ir Sweet Nymph unsure.gif .
Toliau - lengvai minkšti smile.gif - Mont Blanc ir Sumatra su dviem vaikais.
O paskutiniai, per tiek laiko nesuminkštėję thumbup.gif - japonai Yume Mitai ir Oriental Lady, bei Dryžius iš Kypsho biggrin.gif . Turi gyventi, privalo triniti.gif

Sakyčiau, man net pasisekė smile.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 07, 13:32)

Ei, papasakokit, kaip žydi paskutinio užsakymo meileniai? Atitinka veisles? Aš laukiu laukiu, dienos tamsios ir šaltos, lėtai skleidžiasi...

Maniškiai dar nė nemano žydėti, tik vienas jau parodė žiedo nosytę.
Atsakyti
Paskutiniojo užsakymo Purple Rain smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
pempe12, gaila, kad šitiek grožių netekote. Svarbiausia, kad tai buvo iš ties reti meileniai...
Agnnyte, gražu smile.gif
Pas mane žydi antras stiebas Cyberspace. Galvojau, kad gal išeis nuotrauką su dviem žiedstiebiais padaryti, bet po savaitgalio, pirmojo žiedai jau pavytę buvo. Tad teko žiedus nukirpti. Rodomės tik su antruoju.

user posted image

Ir pilnu pajėgumu žydintis Sweet Nymph iš paskutiniojo užsakymo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 01 10, 20:41)

Puikus duetas thumbup.gif
Papildyta:

Ir aš tokio norėčiau rolleyes.gif gražuolis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 12, 19:22)
Paskutiniojo užsakymo Purple Rain smile.gif

Šaunu, kai patinka ir atitinka thumbup.gif Gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2015 01 12, 19:54)
Ir pilnu pajėgumu žydintis Sweet Nymph iš paskutiniojo užsakymo.

O jau puokštė kokia wub.gif thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 12 sausio 2015 - 20:13
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 11, 23:29)
Sakyčiau, man net pasisekė smile.gif

Kur jau čia pasisekė doh.gif pasiseka, kai nenorimo augalo taip atsikratoma lyg ir netyčia.
Svarbu, jog į tai optimistiškai pažiūrėta, juk galėjo būti ir blogiau mirksiukas.gif
Atsakyti