Lauksime tavojo Black Pearl, o kaip Brazza? Ar atitinka?
Na, jei kas nespėjot įsigyt Evergreen arba norėtumėt įsigyt Sumatra - čia skelbimas pardavimų temoje. Nelimpa man šios veislės.
Black Pearl be blico
su blicu
O čia Benefica su blicu
su blicu
O čia Benefica su blicu
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 01, 15:48)
Black Pearl be blico
Sveikinu Tikrai ten Blac Pearl
Pamatuok savojo Bleak Pearl žiedo dydį Pas mane Red Pearl pražydo. Atodo kaip ir Black, tik žiedas baisiai didelis
QUOTE(Daisoja @ 2015 01 31, 13:13)
Įdomiai. Tik man iš principo gaila svogūnų, juk po to jiems amen...
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 01, 14:48)
Gražu, tikrai, bet aš nekrentu . Ne mano tie tamsūs
Pagaliau pardaviau savo žaliai žydinčią kliviją už 1000 (tūkstantį) eurų. Tai nors turiu už ką apsirengti.
QUOTE(Steputė @ 2015 02 01, 15:54)
Pagaliau pardaviau savo žaliai žydinčią kliviją už 1000 (tūkstantį) eurų. Tai nors turiu už ką apsirengti.
Stefute Kaip visada aukštumoj
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 01, 16:17)
Pamatuok savojo Bleak Pearl žiedo dydį Pas mane Red Pearl pražydo. Atodo kaip ir Black, tik žiedas baisiai didelis
20,5cm skersai ir stačiai
O dar ir žalių būna klivijų....sveikinu
QUOTE(Steputė @ 2015 02 01, 16:54)
Tai visus tuos 1000 eur., skudurams ir išleisite? Aš tai gėles pirkčiau
Pempe, tamsi spalva daugiau vyrams patinka Va mano vyrui labai gražus Red Pearl, o man jo žiedo forma labiau graži. Man gražiau "prisirpusios vyšnios" spalva, kokia yra pas Benfica, o ne burokėlio, kaip kad Black Pearl žydi. Bet čia skonio reikalas. Laukiu Queen of Night žiedų, dabar jau matosi, kad labai tamsūs bus.
Purple Rain
Red Pearl
Red Pearl, Barbados ir tik pradėjusi skleistis Terracotta Star
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 01, 14:48)
Black Pearl be blico
Gražu
Savojo aš neišsaugojau Buvau nusipirkusi gėlių parduotuvėlėj, bet labai jau stipriai pažeistas puvinio buvo svogūnas
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 01, 16:59)
Ne veltui šioms gėlės kažkas sugalvojo meilenio vardą
Ir kaip tokių gražuolių gali nemylėt
Aš iš pasakojimų galvojau kad Black Pearl violetinės/ružavos spalva bus purvina. Bet ji yra švariai violetinė su ružavu atspalviu. Benefica kiek pamenu yra tamsiai ružava su raudonu atspalviu ir beveik juodom gyslom.
Sunku lygint kai nėra abiejų šalia, mano Benefica net nesiruošia dar žydėt.
Galiu sėklų padaryt, jeigu noro augint bus iš sėklų Black Pearl ( dar neaišku kaip žydės ).
Barbados žiedai įspūdingi
O mano Brazza pumpurai ružavėja, bet iki skleidimosi dar kokios keturios dienos laukiam....
Sunku lygint kai nėra abiejų šalia, mano Benefica net nesiruošia dar žydėt.
Galiu sėklų padaryt, jeigu noro augint bus iš sėklų Black Pearl ( dar neaišku kaip žydės ).
Barbados žiedai įspūdingi
O mano Brazza pumpurai ružavėja, bet iki skleidimosi dar kokios keturios dienos laukiam....