Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(Iveina @ 2015 01 27, 07:23)
Prieš pusantrų Ermitaže pirkau amarilį, bet tiksliai žiedo taip ir nepamačiau, nes katinas nuvalgė.

Jei, žinoma, vėl nebus suvalgyti žiedai..

Reikia išmušti katinui dantis. irnesakyk.gif

Oi, arba šeimininkei įkrėsti protelio. nail.gif
Atsakyti
Gal kam aktualu: naujas uzvezimas Ermitaze. Kaina 7 Lt (siandien su nuolaida mokejau 1,51 eu). Liko: daug Evergreen, Amorice, Christmas Gift. Splash- paemiau paskutini (gelytes is cia http://nlvangeest.nl...en/grootbloemig

Svogunai didesni uz mano delna, nezydi.
Atsakyti
QUOTE(DarkSecrets @ 2015 01 28, 21:27)
Gal kam aktualu:  naujas uzvezimas Ermitaze. Kaina 7 Lt (siandien su nuolaida mokejau 1,51 eu). Liko: daug Evergreen, Amorice, Christmas Gift. Splash- paemiau paskutini (gelytes is cia http://nlvangeest.nl...en/grootbloemig

Taip ir aparpuolį galima gauti doh.gif
Atsakyti
Ne ne ne aš į Ermitažą nevažiuosiu schmoll.gif schmoll.gif blink.gif

Einu vyro ieškot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkSecrets @ 2015 01 28, 21:27)
Gal kam aktualu:  naujas uzvezimas Ermitaze. Kaina 7 Lt (siandien su nuolaida mokejau 1,51 eu). Liko: daug Evergreen, Amorice, Christmas Gift. Splash- paemiau paskutini (gelytes is cia http://nlvangeest.nl...en/grootbloemig

čia kokiame mieste?
nes užvakar buvau Vilniuje, tai nieko nebuvo:(
Atsakyti
Užvakar ir Kauno Ermitaze nieko naujo nebuvo. Bet, bent Kaune augalai atvežami trečiadienį po pietų, tai neabejoju, kad čia naujas užvežimas. Ryt Ermitaze vėl turėtų 25 % nuolaida būti, tai tuomet gal ir verta rizikuoti, ir pirkti nežydintį g.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2015 01 29, 09:23)
čia kokiame mieste?
nes užvakar buvau Vilniuje, tai nieko nebuvo:(

Vilniaus Ermitaze
Atsakyti
Po persodinimo pas mane atsitiko vaikučių-pabiručių:
- bevardis baltas dideliais žiedais
- alfresco
- lima (pas mane dar nežydėjęs cibysteris, bet vaikų jau prisigamino doh.gif )
- mini queen
- lemon lime (irgi dar nežydėjęs)
Abudu nežydėję gauti iš patikimų forumiečių rankų....
Mergaitės, kurios pernai iš manęs ėmėte kvapniojo dryžiuko vaikučius - jei norėsite ko nors iš aukščiau išvardinto repertuaro, Jums pirmenybė. Atsiprašau jei tie vaikučiai nepateisino Jūsų lūkesčių > po persodinimo ir parceliavimo neišgyveno ir mano pačios "motininis" svogūnas verysad.gif

Vilnius, až
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsina: 29 sausio 2015 - 16:46
Sveikos, ar pas visas atitiko amarilia pavadinimus kur siuntėmės su Dalelės pagalba ??

Mano žiojasi Brazza - ir žiedukai kolkas balti g.gif Nu dar tik žiojasi, matosi gaud žiedų bus. Gal dar per anksti pergyvenu kad bus baltas. Nes visiškai jokio atspalvio g.gif
Gal dar įgaus doh.gif baisiai jau tamsiai ružavo noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 29, 21:18)
Sveikos, ar pas visas atitiko amarilia pavadinimus kur siuntėmės su Dalelės pagalba ??

Mano žiojasi Brazza - ir žiedukai kolkas balti  g.gif  Nu dar tik žiojasi, matosi gaud žiedų bus. Gal dar per anksti pergyvenu kad bus baltas. Nes visiškai jokio atspalvio  g.gif 
Gal dar įgaus  doh.gif  baisiai jau tamsiai ružavo noriu  ax.gif

jei ką galėsiu savo ALE " purple" perleisti biggrin.gif
http://www.supermama...?...3005&st=564
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 29 sausio 2015 - 20:32
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 29, 21:18)

Man kol kas visi. Dabar Diva skleidžiasi - žiūrėsim. Tikėtina, kad bus Diva. Ar bent panašus. Raudonas viduj, ir žiedlapių daug smile.gif
Atsakyti
na persigandau vakar, bet šiandien žiūriu atsiranda ružavos spalvos g.gif šviesos gal trūkumas.

Merginos kurios turit Black Pearl ar galit pasakyti požymius išskirtinius. Reik įsitikinti ar tikrai jis pas mane rolleyes.gif
Dabar dar tik žiedą nuleido ir skleisis jau. Bet žiedo kotelis žalias. Beneficos buvo bordo g.gif
Spalva tai burokėlio, nėra išraiškingumo kolkas ( na dar tik vienas žiedlapiukas truputį atplyšęs ).

P.S. nu aš nekantri blush2.gif ax.gif
Atsakyti