Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

Vera.Vera - Sweet Lillian thumbup.gif Aš irgi laukiu savojo pražystant rolleyes.gif

Agnyte, negaliu atsižiūrėti - tobula palangė thumbup.gif
Atsakyti
Pabariau, tai pasitaisėt wub.gif
vera.vera, Agnyte jėga thumbup.gif . Ypač baltukas ir palangė thumbup.gif

Ir pati taisausi - maniškiai meileniai -maximiniai colibri serijos

user posted image

user posted image

user posted image

Ir meilenis iš parodos Sprendimų ratas
user posted image

Atsakyti
Prieš pusantrų Ermitaže pirkau amarilį, bet tiksliai žiedo taip ir nepamačiau, nes katinas nuvalgė. Atlaukiau metus laiko, prieš du mėnesius pradėjo leisti vaiką, galvojau nebežydės, bet džiaugiausi, kad nenumirė apskritai. Bet prieš dvi savaites pradėjo kelti žiedą bigsmile.gif Laukiu dabar kada pražys, tikiuosi galėsiu su Jūsų pagalba išsiaiškinti, kokią veislę auginu. Jei, žinoma, vėl nebus suvalgyti žiedai..
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 27, 00:54)
Na kai iš "lindynių" ne tokia pražysta, tai  ne taip pikta, kaip iš tokios firmos  kaip Royalis.
Aš jau rimtai apsisprendžiau iš jų nepirkti

Gaila bet kokiu atveju. Ir pinigėlių, ir vietos namie. Juk ne guminiai... Juk jei jau ieškai ir perki būtent tos veislės meilenį, tai tokio būtent ir nori. O kai paskui rezultate gauni krūvą raudonų... Nu gražu, nieko negaliu sakyt... Nu bet ne tai, ko tikiesi.
Už tai paskutinis užsakymas man tobulas smile.gif Kol kas visi žydi puikiai atitinkantys. Šiaip ir kainą bandžiau išskaičiuot, tai tik keliais litais gavosi brangiau nei Kalvarijų g. lindynėj.
Atsakyti
Bet tas pavadinimas lindynė laugh.gif ... Ten tikrai tokia jau lindynė biggrin.gif ? Niekada nebuvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 27, 11:22)
Bet tas pavadinimas lindynė laugh.gif ... Ten tikrai tokia jau lindynė biggrin.gif ? Niekada nebuvau ax.gif

Padejavome, kad meilenių nuotraukų nerodote, tai smagu, kad visos pasitaisėte smile.gif Iš karto tema gražesnė tapo. Tiek daug gražių žiedų bigsmile.gif
Jei tik pavyks įkelti lindynės nuorodą lotuliukas.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 01 27, 10:40)

Jei tik pavyks įkelti lindynės nuorodą  lotuliukas.gif
My Webpage

Geeeras, ačiū biggrin.gif 4u.gif

Lindynė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 27, 11:22)

Ne tokia blogąja prasme aš lotuliukas.gif
Nu bet.. ir nieko šiuolaikiško, kaip matai lotuliukas.gif
Atsakyti
mano kol kas miega dauguma.
et šiemet pas mane kokiatai pradžia nekažkąsad.gif
nes jau 3 amariliai beleisdami žiedus ėmė juos ir nudžiovino:(
Kai tik turėsiu laisvą akimirką, teks traukt iš vazonų ir žiūrėt kame šaknys.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 27, 00:43)
Pabariau, tai pasitaisėt  wub.gif
Ir pati taisausi - maniškiai meileniai  -maximiniai colibri serijos

Pabariau ir apsižiūrėjau, kad pati ne ką geresnė biggrin.gif

Puikūs kolibriukai thumbup.gif
Ar čia taip pasisekė, ar perkant jau buvo matyti, kad žydės visi skirtingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 27, 18:22)
Pabariau ir apsižiūrėjau, kad pati ne ką geresnė biggrin.gif

Puikūs kolibriukai thumbup.gif
Ar čia taip pasisekė, ar perkant jau buvo matyti, kad žydės visi skirtingai g.gif

lotuliukas.gif Ne visai taip, paskutinių dvejų- vakarykštė nuotrauka. Tik tik prasiskleidę. O pirmi du gal poros savaičių senumo.
Visus kolibriukus pirkau su praskleistu žiedu, mačiau, ką perku. Ir gaila buvo, kad už 6 LT jų niekas nenori ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 27, 18:40)
Visus kolibriukus pirkau su praskleistu žiedu, mačiau, ką perku. Ir gaila buvo, kad už 6 LT jų niekas nenori ax.gif .

Mačiau ir mūsų maximose buvo, o gal ir dabar dar yra, bet visi buvo kaip pačios parodytas pirmasis, pasisekė, kad buvo pasirinkimas thumbup.gif Tokį kaip antrasis griebčiau iš karto biggrin.gif Turiu visokių, o vat tokio atspalvio nei vieno nėra verysad.gif
Atsakyti