Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(pempė12 @ 2015 01 25, 22:36)
Ar mes iš Royalio pirkom g.gif ? Ar apie kitą pirkimą kalbate?
Papildyta:

Tai laba diena, o kur vaizdai?  dry.gif

Čia buvo kitas užsakymas dar birželį darytas. Tada neprisijungėt, o vaizdai jau seniai buvo demostruoti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 25, 21:40)
Čia buvo kitas užsakymas dar birželį darytas. Tada  neprisijungėt, o vaizdai jau seniai buvo demostruoti

Aišku biggrin.gif 4u.gif Nesiputosiu biggrin.gif .

Man vasarą kažkaip nesisako blush2.gif
Atsakyti
Nava mano užsispyrėlis pradėjo žiedkotį kelti į viršų. Manau palaistymas šiltu vandeniu ir ištrėmimas į tamsą jam atsuko protą. Žiūrėsim kiek jis jį dar augins.

Šiuo metu per parą tamsoje jis pakelė jį centimetru. Prieš tris dienas laistymas jį paskatino paauginti žiedkotį puse cm. Nu vis tiek jau ne svogūne skleisis thumbup.gif

Na pas mane laukia žydėjimo pussezonis, skleisis keturi amariliai ir užsispyrėlis. Dar kiti septyni po menesiuko ( tik nosiukai kyšo) ir dar apie 7 miega rolleyes.gif

Gražus pavasario laukimas laukia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 25, 21:40)
Gražutis 4u.gif  O kas čia toks?

Nyora smile.gif
Realybėje gražesnis, nuotrauka tik šešėliuota gavosi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 26, 16:47)
Nava mano užsispyrėlis pradėjo žiedkotį kelti į viršų.

Smagu, kai pastangos pasiteisina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 26, 16:47)
Nava mano užsispyrėlis pradėjo žiedkotį kelti į viršų. Manau palaistymas šiltu vandeniu ir ištrėmimas į tamsą jam atsuko protą. Žiūrėsim kiek jis jį dar augins.

Šiuo metu per parą tamsoje jis pakelė jį centimetru. Prieš tris dienas laistymas jį paskatino paauginti žiedkotį puse cm. Nu vis tiek jau ne svogūne skleisis  thumbup.gif

Na pas mane laukia žydėjimo pussezonis, skleisis keturi amariliai ir užsispyrėlis. Dar kiti septyni po menesiuko ( tik nosiukai kyšo) ir dar apie 7 miega  rolleyes.gif

Gražus pavasario laukimas laukia  wub.gif

Puiku, kad pavyko su užsispyrėliu susitarti thumbup.gif

Ir prognozės geros thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 26, 16:55)
Nyora smile.gif
Realybėje gražesnis, nuotrauka tik šešėliuota gavosi  rolleyes.gif

bigsmile.gif Taip ir pagalvojau kad kažkoks kitoks, nes, nors nesu specė biggrin.gif , bet į nemažą dalį mūsuose auginamų užmeti akį, ir pavadinimas jau sukasi ant liežuvio galo. Jei ne pavadinimas, tai akys vis tiek priima, kaip pažįstamą biggrin.gif

Maniškiai irgi pajudėjo iš mirties taško - pagaliau pražydo MB iš mugės parvežtas meilenis thumbup.gif . Ir dar paguodai nusipirkau iš mamos maximos tris miniukus blush2.gif . Du jau nužydėjo, o vienas dabar kukliai puikuojasi. Pažiūrėsiu, kaip nufotkinau, įkelsiu vaizdelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 26, 20:06)
Pažiūrėsiu, kaip nufotkinau, įkelsiu vaizdelį ax.gif

Laukiame, o tai meileniai kaip ir pas visus po truputį žydi, bet nuotraukų tai nėr schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 01 26, 20:52)
Laukiame, o tai meileniai kaip ir pas visus po truputį žydi, bet nuotraukų tai nėr  schmoll.gif

ale tikrai g.gif Kur nuotraukos? nono.gif
Atsakyti
Spalvinam temą smile.gif
Sweet Lilian (antras žiedynas)
user posted image

Senbuvis "baltukas" dienos ir vakaro šviesoje biggrin.gif
user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 25, 18:54)
Vera.vera ar visi iš Royalio pražydo pagal veislę?

Pretty Nymph ir Sweet Lilian atitiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 26, 21:39)

Pretty Nymph ir Sweet Lilian atitiko thumbup.gif

O Sao Paulo ir Party?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 26, 20:55)
O Sao Paulo ir Party?

Šie dar neindetifikuoti smile.gif
Atsakyti
Nu, prašėt Rosalie smile.gif
Ji nuostabi! Pati nesupratau, kodėl norėjau jos. Labiausiai iš viso užsakymo. Nors rūžava net ne labiausiai patinkanti meilenio spalva smile.gif Bet į ją atsižiūrėti tiesiog negaliu. Tobulas žiedas, švelni spalvytė ir toks pavasarine žaluma dvelkiantis žiedo vidurys... Nu... Žodžiu, seilėtekis wub.gif
user posted image

O čia žiedų gausa. Du žiedkočiai vienu metu žydi.
user posted image
Spalva tikresnė pirmoj nuotraukoj.

Popov
user posted image

O čia turėjo būti Pink Nymph... nu kaip matot, tokia pink, kad net raudona biggrin.gif Kalvarijų gatvė...
user posted image

Plyštanti Diva rolleyes.gif
user posted image

O čia ne visai normalių žmonių palangė doh.gif lotuliukas.gif Nu negi normalūs žmonės džiaugtųsi, kad naujai nupirktam bute palangės dvigubai platesnės? doh.gif lotuliukas.gif
user posted image

Vieną rytą išėjus darban gaunu išsigandusio vyro skambutį: "vienas iš tavo amarilių kėsinosi į mano gyvybę!" Žodžiu, Purple Rain neatlaikė žiedų svorio ir nusivertė... Tiesiai ant miegančio vyro peties lotuliukas.gif Tai maniškis tiek pergyveno, kad išgyventų... Išgyveno smile.gif
O vakar grįžusi radau nusivertusį Popov. Nenakvojom namie, o jis tikriausiai nusivertė šeštadienį. Nužydėjusį žiedą nupjoviau, o likęs neprasiskleidęs dabar sulinko... Bet išgyveno irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 26, 23:56)

Gražu thumbup.gif
Nieko tokio, kad nusivertė. Ką padarysi. Svarbu, kad pražydo pagal veislę 4u.gif
Na kai iš "lindynių" ne tokia pražysta, tai ne taip pikta, kaip iš tokios firmos kaip Royalis.
Aš jau rimtai apsisprendžiau iš jų nepirkti
Atsakyti