Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 24, 18:26)
Jis sumastė skleisti žiedyną, o ne į viršų augti  g.gif
Tas antras žiedynas auga, o šitas jau du mėn taip stovi ir nė krust. Dabar žiūriu skečiasi  doh.gif

Mano iki tiek užaugo, stovėjo stovėjo- ir nudžiūvo. Ir pirmas žiedukas uždžiūvo tik truputį pralindęs. Tad vakar operavau- teko vieną šoną nupjauti
Atsakyti
Ir mano vienas nenori niekaip žiedstiebio augintis unsure.gif
Vieną šiokį tokį išspaudė su pridususiu žiedu, o antro žiedynas tikriausiai nei nepasirodys doh.gif
user posted image
Atsakyti
nu bet čia mano augintas namie, atpenėtas prižiūrėtas, nesirgęs. Nesuprantu ką čia jie sumastė. Jaučiu aš nešiu į rūsį, nu vis tiek jis šviesos turės sugalvot ieškot. Ten šilta tik langutis labai mažas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 01 24, 19:56)
nu bet čia mano augintas namie, atpenėtas prižiūrėtas, nesirgęs. Nesuprantu ką čia jie sumastė. Jaučiu aš nešiu į rūsį, nu vis tiek jis šviesos turės sugalvot ieškot. Ten šilta tik langutis labai mažas  ax.gif

Gal ir pasiteisintų g.gif Juk kiekvienas geras patarimas gimsta iš kažkieno padaryto eksperimento mirksiukas.gif
Manau, jog tokiam reiškiniui turi įtakos per šiltas svogūno laikymas, kol jo žiedstiebis dar nepradėjęs augti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2015 01 23, 22:39)
Sveiki,

o aš norėčiau paklaust, gal yra kas pasiūlytų amarilių vaikučių? Pasizaist ir kantrybei išbandyt:)

Jei ką domintų - turiu puikiai augančius Monte Carlo, Sumatra, Grand Diva (šios mama dar nezydėjo, tad negaliu patvirtint atitikties) vaikus, baigia įsitvirtinti Vera vaikas. Jei būtų susidomėjusių - rašykite 4u.gif

Sveiki,
gal parduotumete grazuoli Monte Carlo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 01 25, 14:06)
Sveiki,
gal parduotumete grazuoli  Monte Carlo?  ax.gif

Atsakiau į az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 24, 20:07)
Vieną šiokį tokį išspaudė su pridususiu žiedu, o antro žiedynas tikriausiai nei nepasirodys doh.gif

Pastebėjau, kad kai taip atsitinka, reikia stebėti svogūną ar negenda. Tas pats ir jei retų veislių svogūnai pradeda auginti vaikus, nors įprastai negali vaiko sulaukti
Vera.vera ar visi iš Royalio pražydo pagal veislę?
Atsakyti
TAI NORIT PASAKYTI, KAD ŽYDI IR NERODOT ph34r.gif ????????
Atsakyti
Pas Lutpedę gal ir žydi g.gif Pas mane iš Royalio tik skleidžiasi. Vienas kol kas matosi, kad teisingai pražys. Tai Purple Rain smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 25 sausio 2015 - 20:51
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 25, 19:54)
Pastebėjau, kad kai taip atsitinka, reikia  stebėti svogūną ar negenda. Tas pats ir jei retų veislių svogūnai pradeda auginti vaikus, nors įprastai negali vaiko sulaukti
Vera.vera ar visi iš Royalio pražydo pagal veislę?

patikrinau,lyg sveikas,nebent raut ir dugna ziuret. Bet kitas ziedstiebis auga. Gal per siltai laikau. Jau ir taip kaip apie pirmagimius sokineju ...
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 01 25, 21:50)
Vienas kol kas matosi, kad teisingai pražys. Tai Purple Rain  smile.gif

Džiaugiuosi, kad nors pas tave Purple Rain bus teisingas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2015 01 25, 21:50)
Pas Lutpedę gal ir žydi  g.gif

Tai, kad visi jau peržydėjo. Liko tik vienas , kuris turėtų pasirodyti po savaitės. O šiaip tai iš to užsakymo esu labai patenkinta tik Jewel of the Night.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 01 25, 20:50)
Pas Lutpedę gal ir žydi  g.gif  Pas mane iš Royalio tik skleidžiasi. Vienas kol kas matosi, kad teisingai pražys. Tai Purple Rain  smile.gif

Ar mes iš Royalio pirkom g.gif ? Ar apie kitą pirkimą kalbate?
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 25, 21:03)

Tai, kad visi jau peržydėjo. Liko tik vienas , kuris turėtų pasirodyti  po savaitės. O šiaip tai  iš to užsakymo esu labai patenkinta tik Jewel of the Night.

Tai laba diena, o kur vaizdai? dry.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 24, 19:07)
[url=

Gražutis 4u.gif O kas čia toks?
Atsakyti