Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

snikerio rududu krema darau:
200g. rududu
100g. sviesto
110g. riesutu

viskas, ir paprasta ir virti nieko nereik.
Atsakyti
Sveikos. Sugalvojau issikepti Beatos sokoladiny karameliny torta, issikepiau biskvitus sendien per pietus o dabar pjausciau biskvitas labai trupa, negalejau perkelt sluoksio sutrupejo liko sveikas tik apatinis sluoksnis nes jo nekeliau. Ir taip jau antra kart. Ka blogai padariau?
Atsakyti
QUOTE(agente25 @ 2015 03 03, 00:32)
Sveikos. Sugalvojau issikepti Beatos sokoladiny karameliny torta, issikepiau biskvitus sendien per pietus o dabar pjausciau biskvitas  labai trupa, negalejau perkelt sluoksio sutrupejo liko sveikas tik apatinis sluoksnis nes jo nekeliau. Ir taip jau antra kart. Ka blogai padariau?


Visi šviežūs biskvitai trupa, reikia i į šaldiklį įdėtį valandelei kokiai. tada pjaustyti. arba kepti kelis. O šis tortas nuostabus, smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2015 03 02, 22:42)
snikerio rududu krema darau:
200g. rududu
100g. sviesto
110g. riesutu

viskas, ir paprasta ir virti nieko nereik.


Tiesiog verdamas skanesnis, ir nereikia nieko plakti tik uzvirti smile.gif
Atsakyti
O darant Snikers torta, reikia smulkinti riesutus?
Atsakyti
Sveiki,
gal turite kas receptą Klaipėdoje bandelių namuose (J.Janonio gatvėje, firma vadinasi BEZE) kepamo vyniotinio "riešutėlis". Tai biskvitas su riešutais (lazdynų ir migdolų), perteptas sviestiniu kremu. Gal galite receptu pasidalinti?
Šiandien išbandysiu pagal savo fantaziją. Gal yra kas gali pasidalinti (googl, rusų forumai UK, USA patikrinta, niekur tokio nerandu)
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2015 03 12, 23:27)
O darant Snikers torta, reikia smulkinti riesutus?

Cia jau skonio reikalas. Man skaniau ir patogiau valgyti, kai riesutai pasmulkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 13 kovo 2015 - 11:56
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 13, 10:41)
Sveiki,
gal turite kas receptą Klaipėdoje bandelių namuose (J.Janonio gatvėje, firma vadinasi BEZE) kepamo vyniotinio "riešutėlis". Tai biskvitas su riešutais (lazdynų ir migdolų), perteptas sviestiniu kremu. Gal galite receptu pasidalinti?
Šiandien išbandysiu pagal savo fantaziją. Gal yra kas gali pasidalinti (googl, rusų forumai UK, USA patikrinta, niekur tokio nerandu)


Sudomino, tad nulėkiau nusipirkti biggrin.gif
Paprasta ir skanu. Vienas iš variantų, kad tai tik tos kepyklos susikurtas receptas. Dabar neprivaloma visiems kepti pagal vienodu receptus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 03 13, 14:20)
Sudomino, tad nulėkiau nusipirkti  biggrin.gif
Paprasta ir skanu. Vienas iš variantų, kad tai tik tos kepyklos susikurtas receptas. Dabar neprivaloma visiems kepti pagal vienodu receptus  4u.gif

Kadangi ragavote, ar teisingai supratau, kad biskvitas su riešutais, o pertepimas sviestinis?
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 13, 16:33)
Kadangi ragavote, ar teisingai supratau, kad biskvitas su riešutais, o pertepimas sviestinis?


Taip biskvitas su riešutais ir pertepimas toks pahalturintas sviestinis kremas biggrin.gif
Skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 03 13, 19:37)
Taip biskvitas su riešutais ir pertepimas toks pahalturintas sviestinis kremas  biggrin.gif
Skanu  thumbup.gif

Tai va, bandžiau kažką panašaus sukurti biggrin.gif Nelabai panašiai gavosi, ale skaniai.
Kepiau biskvitinį pagrindą vyniotiniui, pribarsčiau riešutų, kremui viriau pienas+kiaušiniai+miltai+sviestas (ale pudingas), kai atvėso, sumaišiau su išplaktu sviestu. Skonis visai kitas, bet neblogas. Kitą kartą pilsiu į kremą šaltos stiprios kavos (ir jei nebus skirtas tortas vaikams - alkoholio). Pagrindą sudrėkinau, sutepiau kremu, pastačiau šaltai.

Turiu mintyse dar kiek patobulintą pagrindo receptą. Jei pavyks - parašysiu.

Manau, kad ten tikrai mažiau sviesto BEZE deda. Gal virtą kremą be pieno ir sviesto pabandyti. Yra toks: vanduo+cukrus+krakmolas. Išverdi, atšaldai, maišai su sviestu išplaktu. g.gif Gal kuo mažiau produktų, tuo labiau į valdišką užneša lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 15 kovo 2015 - 15:07
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 15, 16:06)
Tai va, bandžiau kažką panašaus sukurti  biggrin.gif Nelabai panašiai gavosi, ale skaniai.
Kepiau biskvitinį pagrindą vyniotiniui, pribarsčiau riešutų, kremui viriau pienas+kiaušiniai+miltai+sviestas (ale pudingas), kai atvėso, sumaišiau su išplaktu sviestu. Skonis visai kitas, bet neblogas. Kitą kartą pilsiu į kremą šaltos stiprios kavos (ir jei nebus skirtas tortas vaikams - alkoholio). Pagrindą sudrėkinau, sutepiau kremu, pastačiau šaltai.

Turiu mintyse dar kiek patobulintą pagrindo receptą. Jei pavyks - parašysiu.

Manau, kad ten tikrai mažiau sviesto BEZE deda. Gal virtą kremą be pieno ir sviesto pabandyti. Yra toks: vanduo+cukrus+krakmolas. Išverdi, atšaldai, maišai su sviestu išplaktu. g.gif Gal kuo mažiau produktų, tuo labiau į valdišką užneša  lotuliukas.gif


Mano mėgstamas visiems atvejams kremas tai pienas+cukrus+krakmolas. Išverdu kisielių. Atvėsusį suplaku su sviestu. Papras, greita ir niekada nepaveda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2015 03 15, 22:42)
Mano mėgstamas visiems atvejams kremas tai pienas+cukrus+krakmolas. Išverdu kisielių. Atvėsusį suplaku su sviestu. Papras, greita ir niekada nepaveda  biggrin.gif


Dar tame vyniotinį jaučiasi lyg karamelės esencijos skonis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 03 15, 22:43)
Dar tame vyniotinį jaučiasi lyg karamelės esencijos skonis  g.gif


O man atrodo, gal jie kavos pila į kremą. Turiu progą kitam pirmadieniui, pabandysiu, tada parašysiu.
Atsakyti