ACIU, visiems atsakusiems
QUOTE(Ulitka @ 2015 02 17, 18:43)
Liucija , mes valgom su blynais) .Kaip man tai savotiskas toks, priprasti reikia)
Del zele sluoksnio, tai as labai paprastai darau..tiesiog ipilu i forma ir uzsaldau)... veliau dedu ant biskvito ir tiek .
kaip skaniai atrodo tortukas
kas tai per tortukas ?
QUOTE(raima.ma @ 2015 02 18, 21:34)
biskvitas, plonas sluoksnis kremo, žele dedu dar nesustingusią, tokią jau gerokai aptrauktą, tada ant sekančio biskvito užtepu kremo ir užvožiu ant viršaus, arba kremą ant žele sluoksnio, kaip kada.
nebloga ideja, reiks isbandyti, nes gabaliukus dedant i tortuka nepatiko, blogai kremas isigeria i ta medaus paploteli
Gal dar kas patars, kiek laiko sildote produktus virs garu, skirtus medaus cipciuko tortui ? gal as per daug sildau (kol pirstui karsta pasidaro ) kad veliau sunku blonus paplocius iskocioti, arba gal miltu padauginu