Sveikos Gal dar ateina kas nors į temą? Labai reiktų patarimo dėl Rafaelo tortuko. Atrodo, dariau viską kaip visada, bet į vieną sujungtas kremas tapo toks įdomus. Baiginėjant tepti biskvitus ant dubens dugno radau skysčio, lyg būtų kažko panašaus į pasukas Visgi užbaigiau viską, bet dabar neramu. Ar tortui jau šakės, nieko gero nebebus, mesti viską lauk, ar ramiai laukti ir nestresuoti? Būčiau laaaabai dėkinga už atsakymą
grietinėlė gal per liesa? Arba pertepimas per ilgai pastovėjo. Čia tikrai dėl jos. Nemanau, kad bus blogai, jei to skysčio nedėjot.
QUOTE(lututė @ 2019 07 08, 08:01)
grietinėlė gal per liesa? Arba pertepimas per ilgai pastovėjo. Čia tikrai dėl jos. Nemanau, kad bus blogai, jei to skysčio nedėjot.
Grietinėlė 36%, tik kito gamintojo. Paprastai imu Saulės pieno, bet vakar buvo tik besibaigiančio galiojimo, o tortuką ragausim tik antradienį, ryt, tai pasiėmiau lyg Žemaitijos pieno ar kokią ten, žiūrėjau tik riebumą ir galiojimą. Taip, skysčio nedėjau, suteptas tortas irgi nešlapiuoja, tai pradedu tikėtis geriausio. O tai lipdau vakar gėlytes ir galvoju - ar reiks, kaži
Labai smagu,kad atsiliepėt, lutute Senokai čia bebuvau, senokai bekepiau, ateinu - tyla, tyla... Kur visos?
QUOTE(Doremina @ 2019 07 08, 12:18)
Labai smagu,kad atsiliepėt, lutute Senokai čia bebuvau, senokai bekepiau, ateinu - tyla, tyla... Kur visos?
Visos fb, kažkokiose grupėse sulindę. Neinu ten, man perdaug "baltojo triukšmo " O prasidėjo, kad kažkas kažko įsižeidė ar nepasidalino-ai...nesu didelė konditerė, tik prijaučianti ir gaminanti tik sau ir keliems pažįstamiems, kai paprašo. Bet būtų smagu, jei užsiimančios daugiau irgi čia užklystų
QUOTE(lututė @ 2019 07 08, 12:42)
Visos fb, kažkokiose grupėse sulindę. Neinu ten, man perdaug "baltojo triukšmo " O prasidėjo, kad kažkas kažko įsižeidė ar nepasidalino-ai...nesu didelė konditerė, tik prijaučianti ir gaminanti tik sau ir keliems pažįstamiems, kai paprašo. Bet būtų smagu, jei užsiimančios daugiau irgi čia užklystų
Gal dar pasirodys ir kitos, tikiuosi taip pat. SM pramokau kepti, kažkiek dekoruoti, čia rodžiau pirmus "beigeliukus", tai man kažkaip ir nostalgija čia Na, jei pavyks, pasirodysiu tortuką užbaigusi
QUOTE(Doremina @ 2019 07 08, 14:01)
Gal dar pasirodys ir kitos, tikiuosi taip pat. SM pramokau kepti, kažkiek dekoruoti, čia rodžiau pirmus "beigeliukus", tai man kažkaip ir nostalgija čia Na, jei pavyks, pasirodysiu tortuką užbaigusi
lauksiu rezultato
Pasirodau savo paprastutį Rafaello, papuoštą šlapia bezė ir ale pinavijos žiedu Kremas valgant nebuvo toks purus, koks paprastai būna, bet, iš esmės, skonis nenukentėjo.[SIZE=1]
Pridėta:
QUOTE(Doremina @ 2019 07 10, 17:43)
Pasirodau savo paprastutį Rafaello, papuoštą šlapia bezė ir ale pinavijos žiedu Kremas valgant nebuvo toks purus, koks paprastai būna, bet, iš esmės, skonis nenukentėjo.[SIZE=1]
Labai apetitingai atrodo, jei kas vos vos ne taip, neprofesionalai nežino... reik sakyt, kad taip turi būt
QUOTE(lututė @ 2019 07 23, 22:06)
Labai apetitingai atrodo, jei kas vos vos ne taip, neprofesionalai nežino... reik sakyt, kad taip turi būt
Tai aš ir tylėjau tylėjau Visiems skanu, tai ir ok, tos plonybės tegu lieka tyloje
As su klausimuku,sakykit ant sviestinio varskes kremo ar netirs sokoladinis papuosimas?
Tiesą pasakius, nors nežinau, bet jei tai bus šokoladas - kodėl jis turėtų tirpti ?