Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(Katiniena @ 2016 05 15, 15:41)
Rašot,kad reikia paremti, bet net neįsivaizduoju kaip tas parėmimas atrodo? Ir kaip antro aukšto tortą perkelti ant torto nuo padėklo?

aš 2 a.tortus tvirtinu taip: į apatinį tortą (jau padėtą ant padėkliuko) smeigiu 4-5 medinius pagaliukus, kur būna šašlykams mauti tokie storesni., po to viršutinį tortą dedu ant kartoninio padėkliuko (storesnio). Atsargiai pakišus peilius po kartonu uždedu ant viršaus. Pasibaigiu puošti sujungimą tarp aikštų.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2016 05 15, 17:44)
aš 2 a.tortus tvirtinu taip: į apatinį tortą (jau padėtą ant padėkliuko) smeigiu 4-5 medinius pagaliukus, kur būna šašlykams mauti tokie storesni., po to viršutinį tortą dedu ant kartoninio padėkliuko (storesnio). Atsargiai pakišus peilius po kartonu uždedu ant viršaus. Pasibaigiu puošti sujungimą tarp aikštų.

Aciu! O ta padekliuka spec nusipirkt kur tortus uzdeda? Turbut paprasto kartono negalima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 05 15, 18:56)
Aciu! O ta padekliuka spec nusipirkt kur tortus uzdeda? Turbut paprasto kartono negalima? biggrin.gif

galima ir paprastą, bet tada gal maistine plėvele apsukit
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2016 05 16, 08:08)
galima ir paprastą, bet tada gal maistine plėvele apsukit

Ačiū!
Gal turit rekomenduoti kokį vieną sodrų, išraiškingą tortą, ir vieną lengvutį? Man beskaitant receptus norisi visus kepti biggrin.gif esu bandžiusi rafaelo, snikersą, juodą mišką, turtingą kavos, labai šokoladinį, napoleoną... norisi kaskart bandyti kažką naujo, nes tiek daug skonių dar biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi paieškose ko nors naujo. Gal kas bandėte šį torčiuką,
http://www.sonatinos...tas-mnulis.html
Atsakyti
O aš paieškose lengvesnio kremo griljažiniui tortui, nes net vieno pakelio sviesto man per daug. Gal kas turi idėjų?
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2016 05 18, 13:14)

Sveiki,
tai nėra nauja - prieš kokį 20 metų jau buvo žinomas. Labai skanus ir įdomus torčiukas. Verta pabandyti, nes skonis - labai subtilus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2016 05 18, 13:14)

Esu kepusi pries kokius 7m gal biggrin.gif man nesigavo toks purus kaip fotkej. O gal per trumpai brandinau, nes po keliu dienu tikrai skanus patapo smile.gif patirties stoka tada turbut koja pakiso, nes is vakaro padariau ir ryte jau valgem.
Atsakyti
Bandysiu kepti, parašysiu kaip pasiseks...
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2016 05 20, 08:47)
Bandysiu kepti, parašysiu kaip pasiseks...

lukiam komentaru
Atsakyti
Merginos, kiek laiko po sutepimo tortas "Mėnulis" skaniausias? Ar ilgai brandinamas?
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Turiu klausimą. Noriu kepti Fruit cake'ą popierinėje formoje. Niekad anksčiau joje nekepiau, tai dabar susimąsčiau, ar nereikia jos dar įdėti į metalinę formą, kad neplyštų bekepant. Bet tokio diametro metalinės neturiu. g.gif Kaip jūs kepate tose popierinėse formelėse?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 25 gegužės 2016 - 15:57