Renata 123,- oi kaio aciu
kepėjos, gal padėsit išsiaiškint, kas yra krostijanas?
QUOTE(adiaVT @ 2016 03 12, 10:28)
kepėjos, gal padėsit išsiaiškint, kas yra krostijanas?
traškutis
Sveikos, parekomenduoki "lengva" torciuka Esu bandziusi snikeri ir rafaelo, dabar noretusi ko nors su vaisiais...
"Gulbių ežeras"
Sudomino, nes keptas ant vaflių lakštų.
Nors ir saldokas, bet labai skanus. Ir labai skalsus
Biskvitas gavosi labai storas, perpjoviau į tris dalis - dvi tortui, trečią suvalgėm
Tad produktų sekantį kartą imčiau mažiau. Dabar ėmiau: 1,5 st miltų, 1,5 st. cukraus, 1,5 st. grietinės, 1 kiaušinis, 4 tryniai. 1,5 a.š. kepimo miltelių, 2 v.š. kakavos.
Viską sumaišyti, iškepti. Palikti atvėsti.
4 baltymus išplakti su 1,5 st cukraus iki tvirtų putų
Sukapoti 1 st. mėgstamų riešutų (aš ėmiau lazdyno ir žemės riešutus)
1 apvalų vaflių lakštą (viso ėmiau 4) aptepiau 1/4 išplaktų baltymų (palikti neaptepus po 1 cm nuo kraštų) ir apibarsčiau 1/4 riešutų. Kepti ant lėtos ugnies.
Taip pat padaryti su kitais 3 lakštais.
Palikti atvėsti.
Kremas: 2 pak. minkšto sviesto ištrinti iki purumo su 1 ind. Rududu.
Surinkimas:
Biskvitą perpjaunam pusiau. Dedam pirmą biskvito dalį, sulaistom arbata, aptepam 1/5 kremo. Dedam vieną vaflį riešutais į APAČIĄ, aptepam 1/5 kremo. Dedam antrą vaflį riešutais į APAČIĄ, aptepam 1/5 kremo. Dedam antrą biskvito dalį, sulaistom, aptepam 1/5 kremo. Dedam trečią vaflį riešutais į APAČIĄ, aptepam likusiu kremu. Uždedam paskutinį vaflį riešutais į VIRŠŲ.
Valgykit rytoj
... Skanaus....
Rėmiausi dviem receptais http://www.stranamam.ru/post/2737757/ ir http://i.ovkuse.ru/....inoe-ozero.html
wau atrodo nerealiai, skanus baisiai seiles tysta
kaip suprasti-kepti ant letos ugnies????? keptuvej??? toks keistas parasymas-patikslinkit,prasau
Atsiprašau, kad taip išsireiškiau Kepti orkaitėj, nustačius nedidelę ugnį. Pas mane tokia "tarybinė" orkaitė, nėra laipsnių nustatymo Kaip sakoma, iš akies
Laba diena, noriu jūsų paklausti, ar gerai bus, jei griliažiniam tortui biskvitus iškepsiu trečiadienį, surinksiu ketvirtadienį, puošiu penktadienį, o valgysim šeštadienį? Ar geriau surinkinėti ir puošti penktadienį? Ačiū patarusioms.
QUOTE(Spurgita @ 2016 04 18, 09:31)
Laba diena, noriu jūsų paklausti, ar gerai bus, jei griliažiniam tortui biskvitus iškepsiu trečiadienį, surinksiu ketvirtadienį, puošiu penktadienį, o valgysim šeštadienį? Ar geriau surinkinėti ir puošti penktadienį? Ačiū patarusioms.
Daryčiau taip pat