Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

Renata 123,- oi kaio aciu 4u.gif
Atsakyti
kepėjos, gal padėsit išsiaiškint, kas yra krostijanas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adiaVT @ 2016 03 12, 10:28)
kepėjos, gal padėsit išsiaiškint, kas yra krostijanas? rolleyes.gif

traškutis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2016 03 12, 12:54)
traškutis wink.gif


Ačiū!
Atsakyti
Sveikos, parekomenduoki "lengva" torciuka 4u.gif Esu bandziusi snikeri ir rafaelo, dabar noretusi ko nors su vaisiais... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita_27 @ 2016 03 22, 15:22)
Sveikos, parekomenduoki "lengva" torciuka  4u.gif  Esu bandziusi snikeri ir rafaelo, dabar noretusi ko nors su vaisiais... 4u.gif

Sukonspektuotas sarasas visu tortu ir kitu saldumynu cia ir cia.
4u.gif
Atsakyti
user posted image

"Gulbių ežeras"

Sudomino, nes keptas ant vaflių lakštų.
Nors ir saldokas, bet labai skanus. Ir labai skalsus smile.gif

Biskvitas gavosi labai storas, perpjoviau į tris dalis - dvi tortui, trečią suvalgėm
smile.gif

Tad produktų sekantį kartą imčiau mažiau. Dabar ėmiau: 1,5 st miltų, 1,5 st. cukraus, 1,5 st. grietinės, 1 kiaušinis, 4 tryniai. 1,5 a.š. kepimo miltelių, 2 v.š. kakavos.
Viską sumaišyti, iškepti. Palikti atvėsti.

4 baltymus išplakti su 1,5 st cukraus iki tvirtų putų
Sukapoti 1 st. mėgstamų riešutų (aš ėmiau lazdyno ir žemės riešutus)
1 apvalų vaflių lakštą (viso ėmiau 4) aptepiau 1/4 išplaktų baltymų (palikti neaptepus po 1 cm nuo kraštų) ir apibarsčiau 1/4 riešutų. Kepti ant lėtos ugnies.
Taip pat padaryti su kitais 3 lakštais.
Palikti atvėsti.
Kremas: 2 pak. minkšto sviesto ištrinti iki purumo su 1 ind. Rududu.

Surinkimas:
Biskvitą perpjaunam pusiau. Dedam pirmą biskvito dalį, sulaistom arbata, aptepam 1/5 kremo. Dedam vieną vaflį riešutais į APAČIĄ, aptepam 1/5 kremo. Dedam antrą vaflį riešutais į APAČIĄ, aptepam 1/5 kremo. Dedam antrą biskvito dalį, sulaistom, aptepam 1/5 kremo. Dedam trečią vaflį riešutais į APAČIĄ, aptepam likusiu kremu. Uždedam paskutinį vaflį riešutais į VIRŠŲ.
Valgykit rytoj smile.gif
... Skanaus....

Rėmiausi dviem receptais http://www.stranamam.ru/post/2737757/ ir http://i.ovkuse.ru/....inoe-ozero.html
Atsakyti
wau atrodo nerealiai, skanus baisiai seiles tysta
Atsakyti
kaip suprasti-kepti ant letos ugnies????? keptuvej??? toks keistas parasymas-patikslinkit,prasau ax.gif ax.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad taip išsireiškiau smile.gif Kepti orkaitėj, nustačius nedidelę ugnį. Pas mane tokia "tarybinė" orkaitė, nėra laipsnių nustatymo biggrin.gif Kaip sakoma, iš akies biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, noriu jūsų paklausti, ar gerai bus, jei griliažiniam tortui biskvitus iškepsiu trečiadienį, surinksiu ketvirtadienį, puošiu penktadienį, o valgysim šeštadienį? Ar geriau surinkinėti ir puošti penktadienį? Ačiū patarusioms. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgita: 18 balandžio 2016 - 09:32
QUOTE(Spurgita @ 2016 04 18, 09:31)
Laba diena, noriu jūsų paklausti, ar gerai bus, jei griliažiniam tortui biskvitus iškepsiu trečiadienį, surinksiu ketvirtadienį, puošiu penktadienį, o valgysim šeštadienį? Ar geriau surinkinėti ir puošti penktadienį? Ačiū patarusioms. smile.gif

Daryčiau taip pat smile.gif
Atsakyti