QUOTE(autojo @ 2016 02 11, 23:35)
Sveikos šeimininkės,
Sumaniau išsikepti tortuką. Biskvitą, kurį kepsiu išsirinkau. Pertepimui turiu maskarponės tą didesnį indelį ir kondensuoto pieno su kava (pirmą sykį tokį užmačiau ir nusipirkau). Kažin ar skanus gautus pertepimas iš šių dviejų produktų? Ar jis nebus skystas? o gal reikia želatinos šiek tiek įmesti??? patarkit kas nors, nes net neįsivaizduoju kaip čia viskas gali gautis - tortą kepsiu gal kokį 3 kartą tik
Sumaniau išsikepti tortuką. Biskvitą, kurį kepsiu išsirinkau. Pertepimui turiu maskarponės tą didesnį indelį ir kondensuoto pieno su kava (pirmą sykį tokį užmačiau ir nusipirkau). Kažin ar skanus gautus pertepimas iš šių dviejų produktų? Ar jis nebus skystas? o gal reikia želatinos šiek tiek įmesti??? patarkit kas nors, nes net neįsivaizduoju kaip čia viskas gali gautis - tortą kepsiu gal kokį 3 kartą tik
Labas.
Nežinau, kaip pienas su kava ir maskarponė, bet maskarponė plius rududu tikrai skanu. Jei biskvitas labai lengvas, ne šokoladinis, į kremą dar įmaišau plaktos grietinėlės.