Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(liina:) @ 2015 12 19, 14:59)
Zadu keti turtinga kavos torta,bet norejau pasiklausti,ar galeciau torto lakstus issikepti 52sekmadieni,sutepti treciadieni,valgyti ketvirtad.ar geriau treciad kepti,nes pirmad.ir antrad.neturesiu galimybes,ir bijau,kad nuo sekmad.lakstai nepasentu?

Manau, kad tiems biskvitams nieko neturetu nutikti. Tik kai iskepsit, pilnai juos atvesinkite, o tada gerai suvyniokite i kepimo popieriu ar folija ir dar i maisiuka. Tik pati biskvita nepjaustykite, ji visa suvyniokite, o perpjausite pries pertepant.
Atsakyti
Gal zinot koki torta su sokoladiniu musu( sokoladinis musas)?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 12 19, 17:10)
Manau, kad tiems biskvitams nieko neturetu nutikti. Tik kai iskepsit, pilnai juos atvesinkite, o tada gerai suvyniokite i kepimo popieriu ar folija ir dar i maisiuka. Tik pati biskvita nepjaustykite, ji visa suvyniokite, o perpjausite pries pertepant.

Mergaites gal zinot kurioj temoj cipciuko medutis niekaip nerandu
Atsakyti
QUOTE(Linsta @ 2015 12 21, 16:02)

Yra tema apie medaus tortus.Ten ir cipciuko ir kirbes medutis pagrinde yra
Atsakyti
Gal turit erikiux bananinio torto receptuką? Neatidaro sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linsta @ 2015 12 21, 16:02)

CIA yra Cipciuko ir kitu nariu medaus torto receptai.
Atsakyti
Sveikos merginos,

norejau paklausti gal kas turit recepta panasaus i Alkavos torta, kur virsus kaip pauksciu pieno, o apacia tokia traskanti sokoladine ? nezinau kaip jis vandinasi, bet noriu kazka panasaus pasigaminti aisku jei rasiu tuos traskesius g.gif
Atsakyti
Na arba pasiulykit koki torta su Mascarpone, kad butu VAU !!! :-)
nenoru jokiu su sausainiu pagrindu ir jogurtu maisoma mascarpone, noriu ka nors idomiau...
Dariau snickersini torta, labai patiko tik saldus, tai noriu panasaus lygio su mascarpone, gali buti ir su braskem kokiom, na bet zodziu idomus kad butu...
help :-)
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2015 12 29, 13:47)

Man vienas is idomesniu Daividijos plikytos teslos tortas su braskemis ir mascarpone.
Dar Sonatinos esu gaminusi, taip pat patiko, o ir RiMami taip pat labai vykes. Ir Ules esu kepusi.
Rinkites! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 29 gruodžio 2015 - 19:55
QUOTE(TomaKa @ 2015 12 29, 14:47)
nenoru jokiu su sausainiu pagrindu ir jogurtu maisoma mascarpone, noriu ka nors idomiau...

Nežinau, ar jums bus waaau, bet man pirma mintis - pavlova su maskarpone vietoj grietinėlės.
http://www.neringa-b...ai/pavlova.html
Į maskarponę dėti citrinos sulčių ir cukraus pudros tiek, kad būtų maloniai salstelėję, bet ne per daug. Nes morengo saldumą turi subalansuoti. Vaisiai, uogos - pagal norus ir galimybes. Nors pavlova atrodo labai vasarinė, bet toooks "dirbtinio sniego" kalnas ant žiemos švenčių stalo irgi maloniai žiūrisi bigsmile.gif Ir gana lengvas. Beje, esu dariusi ir su šaldyto kefyro varškytės pertepimu. Irgi labai gerai gavosi.
Hmmm... g.gif visai gundausi rytoj tuo užsiimt, juolab, kad ir pas mane maskarponės indelis nuobodžiauja šaldytuve ir prašyte prašosi būti suvartotas, kol dar laikas blush2.gif Dar visai spėčiau ir morengiuką šiandien suregzt ax.gif Ai - dar visai patogu išsikepti ir valgyti ne vieną morenginį pagrindą, o porcijinio dydžio, kiekvienam, pagal turimus indelius.
SKANIŲ NAUJŲ! santa2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 30 gruodžio 2015 - 19:33
Sveikos, SOS gelbėkit Rafaelo torto biskvitai gaunasi viduje įdubę, kas negerai?!
(5 kiaušiniai, 200 cukraus, 230 miltų, 1a.š kepimo miltelių, )
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2016 01 07, 19:45)
Sveikos, SOS gelbėkit Rafaelo torto biskvitai gaunasi viduje įdubę, kas negerai?!
(5 kiaušiniai, 200 cukraus,  230 miltų,  65 g aliejaus, 15 gr, kepimo miltelių, )

Atsakyti