QUOTE(TomaKa @ 2015 12 29, 14:47)
Na arba pasiulykit koki torta su Mascarpone, kad butu VAU !!! :-)
nenoru jokiu su sausainiu pagrindu ir jogurtu maisoma mascarpone, noriu ka nors idomiau...
Nežinau, ar jums bus waaau, bet man pirma mintis - pavlova su maskarpone vietoj grietinėlės.
http://www.neringa-b...ai/pavlova.html
Į maskarponę dėti citrinos sulčių ir cukraus pudros tiek, kad būtų maloniai salstelėję, bet ne per daug. Nes morengo saldumą turi subalansuoti. Vaisiai, uogos - pagal norus ir galimybes. Nors pavlova atrodo labai vasarinė, bet toooks "dirbtinio sniego" kalnas ant žiemos švenčių stalo irgi maloniai žiūrisi
Ir gana lengvas. Beje, esu dariusi ir su šaldyto kefyro varškytės pertepimu. Irgi labai gerai gavosi.
Hmmm...
visai gundausi rytoj tuo užsiimt, juolab, kad ir pas mane maskarponės indelis nuobodžiauja šaldytuve ir prašyte prašosi būti suvartotas, kol dar laikas
Dar visai spėčiau ir morengiuką šiandien suregzt
Ai - dar visai patogu išsikepti ir valgyti ne vieną morenginį pagrindą, o porcijinio dydžio, kiekvienam, pagal turimus indelius.
SKANIŲ NAUJŲ!