Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(raima.ma @ 2015 10 27, 15:24)
Oką, netyžta?

Dėjau sluoksnį ant biskvito, o ant viršaus- grietinėlės kremo- kažkiek patižo, bet traškumas buvo. Manau, kad jei dėt sviestinį kremą ar kokį ganašą, netižtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2015 10 27, 08:51)
Pirkti jį reikia.
Vienas iš variantų- nusipirkt sausų pusryčių (hellogs, pvz.) ir sumaišyt juos su nutella.

Bandysiu,aciu! o gal zinot kur tokiu "traskuciu "yra pirkt?
Atsakyti
Jau ilgą laiką svaigstu, kaip noriu pati išsikepti Napaleono pyragą. Man tai pyragas numeris 1. Bandysiu pagal Beatos receptą, naudosiu juodųjų serbentų uogienę. Iškepus, papasakosiu, koks rezultatas gavosi 4u.gif
http://www.beatosvir...uve-napoleonas/
Atsakyti
As jau issikepiau brandinta kaledini pyraga, kuri reikia laistyti brendziu:) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 10 30, 13:36)
Jau ilgą laiką svaigstu, kaip noriu pati išsikepti Napaleono pyragą. Man tai pyragas numeris 1. Bandysiu pagal Beatos receptą, naudosiu juodųjų serbentų uogienę. Iškepus, papasakosiu, koks rezultatas gavosi 4u.gif
http://www.beatosvir...uve-napoleonas/

Per daug produktų tame recepte, nebent du tortus darysit. Napoleonas man vienas iš lengviausių ir visada pavykstantis tortas. Tik kremą truputį kitaip darau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes kepejeles mirksiukas.gif Gal kuri esat dariusi "spraktuko"pyraga ? nu taip parupo man,tik vat tie "zalio"kiausinio baltymai mane gazdina i maskarpone...ir idaras nekepamas...nors kiausiniai mamos naminiai...gal kas daret,skonis turetu but geras g.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2015 11 02, 11:32-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2015 11 02, 11:32)
Sveikutes kepejeles mirksiukas.gif Gal kuri esat dariusi "spraktuko"pyraga ? nu taip parupo man,tik vat tie "zalio"kiausinio baltymai mane gazdina i maskarpone...ir idaras nekepamas...nors kiausiniai mamos naminiai...gal kas daret,skonis turetu but geras g.gif

Nėra ko baimintis. Tiesiog naudokite kiaušinius su visiškai nepažeistu kiautu ir švariai nuplaukite su soda ir kempinėle, po to nusausinkite 4u.gif
Atsakyti
Jofky,- aciu kad paprotinot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nepykit už kvaila klausima... Ar tortukas kuris puostas valgoma nuotrauka (is cukraus masės) galima puošt beze kremu? Nes jau nebesusigaudau kaip ten su tais kremais ką kur galima dėt ir kur ne doh.gif Norisi paslept sujungima paveiksliuko ir torto ir dar šonus torto tuo paciu beze kremu padengti..

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2015 11 02, 12:14)
Sveikos,

Nepykit už kvaila klausima... Ar tortukas kuris puostas valgoma nuotrauka (is cukraus masės) galima puošt beze kremu? Nes jau nebesusigaudau kaip ten su tais kremais ką kur galima dėt ir kur ne  doh.gif  Norisi paslept sujungima paveiksliuko ir torto ir dar šonus torto tuo paciu beze kremu padengti..

Dekui  4u.gif

Aš esu darius su vagoma nuotrauka, torto šonus ir sujungimą puošiau bezė, viskas gerai buvo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo punkis: 02 lapkričio 2015 - 13:03
QUOTE(punkis @ 2015 11 02, 13:59)
Aš esu darius su vagoma nuotrauka, torto šonus ir sujungimą puošiau bezė, viskas gerai buvo.

Aciu Jums labai 4u.gif
O kiek laiko gali but puostas beze? Ar galiu vakare padaryti, ir per nakti laikyt saldytuve? Ar per ilgai jau tiek?
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2015 11 02, 14:58)
Aciu Jums labai  4u.gif
O kiek laiko gali but puostas beze? Ar galiu vakare padaryti, ir per nakti laikyt saldytuve? Ar per ilgai jau tiek?

galit ir per naktį
Atsakyti