QUOTE(raima.ma @ 2015 10 20, 12:18)
Snikersas pagal skonį yra "sunkus" tortas, pagal svorį taip pat, tad puikiai tinka pirmam aukštui. Juodas miškas tinka tiek pirmam, tiek antram aukštui - priklauso nuo to, koks antras. Jūsų sumanymas man atrodo geras, tačiau antram aukštui galite rinktis ir paprastesnį tortą, pvz.: biskvitus perteptus su grietinėle ir vaisiais. Dabar nėra karšta, tad visi tortai tinka, netgi Jūsų minėtas jogurtinis, tik jį reikia būtinai aptepti storesniu sviestinio kremo sluoksneliu prieš dengiant mase.
Jei Jums reikia torto ypatinga proga ir darbas atsakingas, tai dengimo masę naudokite tokią, kokią esate labiau pratusi - kad nesinervinti ir būti labiau užtikrintai dėl rezultato. Eksperimentus palikite namų kepiniams.
dar kartą milijonas kartų ačiū
Jūs teisi, su mase neeksperimentuosiu, nes žinau, kad ir taip streso turėsiu (kaskart namiškius apšaukiu, kai dengiu, tai kai pasakau, kad dengsiu mase - stengias nesimaišyt po kojomis
)
o dar norėjau paklausti, jei pirma aukštą dzipuočiau beze, o antras būtų mase dengtas - ar "nesusimuš" jie tarpusavyje? nepradės tirpti ar šlapti masė ar beze kristi?
man reikia pirmo aukšto "žolės", antrą bandysiu daryt kaip kelmą.
beje, valgysim šeštadienio vakare, ar nesurūgs tortas (jei su grietinėle ar grietine pertepimus darysiu) iki to vakaro, jei kepsiu ir surinkinėsiu ketvirtadienį? Na ir tikiuosi daugiau nebekamuosiu savo klausimais.
Jei pavyks, įkelsiu foto