Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(trauktine @ 2015 03 17, 12:32)
Sveikos,
o ERDESA kas sepetelius naudojat? ar buna kokios nuolaidos su visazo,kosmetologu diplomais?

turiu, naudoju skaistalams/bronzeriui tepti.. Toks visai nieko, sakyčiau - per viduriuką.
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2015 03 17, 19:36)
As ir rasiau, kad noriu dar vieno papildomo sepetelio sesliu uzdeimui  mirksiukas.gif Tik mastau kuris is MAC butu geriausias smile.gif

Rasete, kad norite retusavimui ir bendro, kad butu skirtas ir retusavimui ir seseliu uzdejimui, bet turbut busiu nesupratus 4u.gif
Atsakyti
reikia gero krempudros ir bronzanto sepetelio. Ka is lengviau pasiekiamu rekemondetuomet? Is kur dabar siunciates RT? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2015 04 04, 20:22)
reikia gero krempudros ir bronzanto sepetelio. Ka is lengviau pasiekiamu rekemondetuomet? Is kur dabar siunciates RT? 4u.gif

RT iš iherb gera kaina.

O ką su bronzantu veikiat? Pagal tai ir šepetėlį reikia parinkt mirksiukas.gif

Patarkit kokią priemonę gerai išplaunančią kreminius produktus iš šepetėlių. Gali būt ir ne speciali šepetėliams plauti. Sunku maskuoklį išplauti- išbandžiau šampūnus, rankų muilą, veido prausiklį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 04 balandžio 2015 - 20:40
tikrai, pamiršau iherb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 04 04, 21:38)
Patarkit kokią priemonę gerai išplaunančią kreminius produktus iš šepetėlių. Gali būt ir ne speciali šepetėliams plauti. Sunku maskuoklį išplauti- išbandžiau šampūnus, rankų muilą, veido prausiklį...

Indu ploviklis arba ukinis muilas.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 04, 22:36)
Indu ploviklis arba ukinis muilas.

Arba dar yra variantas alyvuogių aliejus + indų ploviklis. Gerai pamirkyti į aliejų, po to perplauti indų plovikliu, gali užtekti vieno ciklo, gali reikėti pakartoti 2-3 kartus.
Čia vienintelės priemonės, kurios man padeda visiškai švariai išplauti beauty blenderį (jų spec. valikliui gaila pinigų). Šepetėliams irgi naudoju, tik šiuos išplauti ir taip daug lengviau.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 04 06, 16:43)
Arba dar yra variantas alyvuogių aliejus + indų ploviklis. Gerai pamirkyti į aliejų, po to perplauti indų plovikliu, gali užtekti vieno ciklo, gali reikėti pakartoti 2-3 kartus.
Čia vienintelės priemonės, kurios man padeda visiškai švariai išplauti beauty blenderį (jų spec. valikliui gaila pinigų). Šepetėliams irgi naudoju, tik šiuos išplauti ir taip daug lengviau.

Bandziau su aliejum ir Dr Bronners skystu muilu (paprastai tik muilu plaunu), tai idomu pabandyt buvo, bet nebuvo kazkokio geresnio isplovimo, o ir darbo daugiau. Dar pabandziau subaigt nerolio alieju (nerolis vynuogiu seklu aliejuj), tai keli sepeteliai gerai issiplove, kelis teko 2-3 kartus perplaut (cia jau po isdziuvimo), nes sulipino serelius. O viena teko mest, nes nusibodo plovinet ir rezultate vistiek 2 kuoksteliai stipriai sulipe...
Atsakyti
Sveikos, turiu šį sigmos šepetėlį
user posted image
senučiukas jis, ir pradėjo plaukus mėtyt. Ieškau pakaitalo mineralinei pudrai, į ką siūlytumėt žvalgytis. Galvoju apie uoga uoga šepetėli, sephoros Classic Multitasker Powder Brush #45, Real Techniques Expert Face Brush
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2015 04 07, 09:48)
Ieškau pakaitalo mineralinei pudrai, į ką siūlytumėt žvalgytis. Galvoju apie uoga uoga šepetėli, sephoros Classic Multitasker Powder Brush #45, Real Techniques Expert Face Brush

Turiu 2 Sephoros (patinkanciu megstu po 2 turet, kad kol vienas isplautas nereiketu bile kokio naudot, o galeciau toki pati) ir Real Techniques. Sephora nenaudoju pudrai, nes man mazokas ir nera labai patogu. RT irgi mazas, bet vistiek gana nemazai didesnis uz Sephora ir aisku zymiai patogesnis. Tai jei is siu 3, rekomenduociau RT.

Dar Sephora #61 turiu - man labai patinka juo mineraline tept. Jis didelis, bet ganetinai standus, tai normaliai itrina pudra i oda. O is kitu dar rekomenduociau Everyday Minerals kabuki (lyg 'flat top kabuki' ir 'long handled kabuki' vadinas) - abu turiu ir abu man labai vienodi pudros naudojime, tai bet kuriuo nenusivilsi.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2015 04 07, 09:48)
Galvoju apie uoga uoga šepetėli, sephoros Classic Multitasker Powder Brush #45, Real Techniques Expert Face Brush

Aš turiu uoga uoga šepetėlį,naudoju jų mineralinei pudrai,man asmeniškai jis labai malonus,švelnus ir patinka.Su kremine pudra nebandžiau,bet mineralinė plaunasi labai gerai,plaukeliai kol kas nekrenta,turiu apie mėnesį laiko.Kitokių šepetėlių nesu turėjusi,palyginti neturiu su kuo,bet aš juo patenkinta ir kitų ieškot neketinu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 07 balandžio 2015 - 18:51
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 06, 21:09)
O viena teko mest, nes nusibodo plovinet ir rezultate vistiek 2 kuoksteliai stipriai sulipe...

Su šepetėliais tai gal kaip su plaukais - rizika yra.biggrin.gif Bet beauty blenderiui tai tikrai geriausias variantas, kokį esu radusi. Tik indų ploviklis tada būtinas, muilai ar prausikliai nebetinka...

Mineralinei pudrai labai patinka Everyday minerals flat top šepetėlis. Švelnus, visai nesišeria, tinkamas didesniam maskavimui, mineralinę pudrą gerai dengia, kartais panaudoju ir kreminei.
Bet (vardan eksperimento) jie absoliučiai niekuo nesiskiria nuo analogiškų šepetėlių, parduodamų kiniškuose puslapiuose (kažkas tokio tipo, tik kad jau labai seniai pirkau). Turiu du EM ir du kiniškus - identiški viskuo, su laiku EM logotipai nusitrynė, tai dabar ir išvis nebeatskirsi, kur kuris.

Atsakyti