QUOTE(RitaRazi @ 2015 02 22, 20:22)
O jūs man geriau parekomenduokit kirstą antakių šepetėlį-kažkaip paskutiniu metu jie man tokie per minkštais šereliais pasitaiko ar kaip čia pasakius
Neparekomenduosiu tokio, nes vieninteli turima is 100% Pure gavau dovanu pirkdama antakiu priemone, tai pradzioj patiko, o dabar daugiau kaip pakaitinis jis man. Antakiams man mylimiausias yra Dior pravedimo sepetelis (
TOKS), kurio pagal paskirti nenaudoju - pirkau senokai su mintim plonai virsutini voka pravest seseliu ar pan, bet realiai to nedarau, tai ilga laika sepetelis gulejo be darbo kol kazkada reikejo tvarkytis antakius, o 100% Pure tebedziuvo.
QUOTE(Amalija2 @ 2015 02 22, 23:21)
Ir rinkinukas akių makiažui:
Man tai nevertas demesio
Du desiniausius ismetus, nes niekur nepritaikiau. Pirma is kaires laikau rankinej kosmetinej ekstra atvejui, jei tektu maskuokli pasitvarkyt (jo forma panasi i Everyday Minerals 'eye kabuki', kuris man nepakeiciamas maskavimui - tik EM zymiai smagesnis uz RT). Antra is kaires naudoju biria pudra uztvirtindama paakiu maskuokli. Na o pats vidurinis tai toks be darbo - kartais koki highlighter'i po antakiu tepu, kartais antakiams paimu, bet nu toks visur po truputi bandomas ir niekur neprilimpantis....