o gal kas galetu parekomenduoti geresniu sepeteliu rinkini ( nes po viena nenoriu pirkti) mazdaug uz 50-60 euru. Aciu
gal Zoeva https://www.zoeva-sh...up-pinsel-sets/?
o gal kas galetu parekomenduoti geresniu sepeteliu rinkini ( nes po viena nenoriu pirkti) mazdaug uz 50-60 euru. Aciu
kaip tik laukiu siuntinuko is Zoeva, uzsisaskiau kelis sepeteliu, kaskaip rinkinukai nepatiko
jie turbut tik kartu su rinkiniu Core
Mane irgi domina juos isbandyt, bet kad siustis nelabai apsimoka (turiu omeny man), labai isbrangsta. Bet siaip manau kokybe panasi i Sigma turetu but.
O del rinkiniu, tai irgi man rodos geriau pavienius pirkt - perki tikrai naudojamus, o rinkiniuose vistiek pasitaiko nereikalingu, nebent tikrai daug dazomasi ir daug ivairiu priemoniu naudojama.
O del siuntimo,as per vinted,forume susiradau mergina,kuri ieskojosi ir kad kas kartu pirktu,kad siuntimas pasidalintu
Jei apie Erdesa sepetelius kalbi, tai bent man jie tikrai siurkstus ir nesmagus. Gal kas pasikeite, bet savo laiku bandant, tai n geresniu uz juos buvo.
O jūs man geriau parekomenduokit kirstą antakių šepetėlį-kažkaip paskutiniu metu jie man tokie per minkštais šereliais pasitaiko ar kaip čia pasakius
Ir rinkinukas akių makiažui:
Merginos, pasidalinkite savo nuomonėmis apie šiuos Real Techniques šepetėlius:
Stippling brush