QUOTE(moocho @ 2017 05 09, 21:43)
neparaset, apie koki tiksliai eina kalba - pudrai, skaistalam,...? Ir kodel plaunat kasdien? dirbat profesionaliai, ar kodel
Siaip pritariu vedrynui, jog geriausia susirinkti is ivairiu firmu, priklausomai nuo paskirties
Naudoju kelis šepetėlius kasdien veidui (foundation) realiai vieną: iš pradžių skystą pudrą su juo padengiu, skaistalų vos ant šepetėlio galo, ir lengvai tuo pačiu perbraukiu sausa. Dabar turiu Urban Decay, tankus, nedidukas, tikrai visiem trim šiem darbam tinkamas, ir puikiai susitvarko, tik kad plaukeliai pradėjo kristi.
Kitas reikalingas akių šešėliam, geriausia dvipusis, vienas šešėlių sklaidymui, kitas galas prie blakstienų tamsiau pašešėliuot. Dabar irgi Urban Decay, tai nusiskundimų neturiu.
Man daug jų nereikia, nes aš neturiu laiko ryte ieškot kuriuo čia dabar šepetuku piešt:) geriausia max 2-3, su vienu veidą nutept, su kitu akis ir į trasą
Akis spiginu į MAC 2017 akim, jau seniai noris išbandyt nes atrodo jo tokia ideali forma...
Dėl plovimo tai mano veidas linkęs kimštis, ir šiaip, aš kai vienu teptuku viską darau tai man atrodo logiška palaikyt higieną ir kitą rytą su švariu tept, o ne vakarykščiai pudruotu...