aisku komplimentas!
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 27, 16:30)
bet jei labaj paieskotum taj turbut rastum,na cia tik mano nuomone
na gal ir rastum nieko nesakau,labai senai buvau prisisvaigus apie audinius zydrai baltai languota ,tiesiog turejau toki minty,ateinu i audiniu salona,kurio savininke labai pasikelus ir manes klausia,kuo galinti padeti,sakau ieskau tokio ir tokio audinio.o ji manes ir klausia,ar maciau kur toki ar sugalvojau,sakau sugalvojau tai ji man naglai ir sako,tai tikriausiai tokio dar neisaude nu kaip su skuduru per galva
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 27, 17:07)
bl bet taj kas per naglumas taj bent butu kanors panasaus parode,o daba...ir poto nori daug pinigu uzdirbt va kaip jei eiktu padaryt
oipamirsau pasakyt,parode ....zydra medziaga su baltais burbuliukais
QUOTE(Katinytis @ 2006 07 11, 12:42)
Turejau omeny , kad truksta kokios nors detales,akcentelio, kuri suteiktu rubui isskirtinumo.
o aš manau kad ten viskas labai gerai, akcentas- pūstos rankovės, prisisegi ryškią vienspalvę gėlę atlapan ir pirmyn. pūstų rankovių neatsisakyk.
čia mano keli eskiziukai mergaitėms, dar studijų laikais daryti. dabar pagalvojau, kad gal reiktų truputuką pakeisti ir savo leliui pasiūti ką nors, bet taip nenoriu vėl to bardako namie, kai siūni tai kažkoks košmaras - dulkės, siūlai ir t.t.
Papildyta:
o čia mano kursinis darbas - mot. švarkas su suknele. ir diplominis - mot. demipaltas
Papildyta:
o čia mano kursinis darbas - mot. švarkas su suknele. ir diplominis - mot. demipaltas
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 30, 19:39)
man labaj grazus tas zalias svarkas ,bet ir visi tavo eskizaj labaj jau
ačiū
šį kostiumą nešioja mano krikšto mama, kai pas ją nuvažiuosiu nufotkinsiu, o paltą nešioja mama - taip pat galėsiu nufotkint ir parodyt kaip gyvai atrodo. o švarkas yra su dviguba apykakle ir dvigubais rankogaliais. jei jau labai patiko galit siūtis, lekalaų padarymas nelabai sudėtingas.