Eij,negalvok taip Super darbai mes juk cia nesivarzyt susirinkom
Man labai smagu, kad radau zmoniu, kurie turi panasiu pomegiu ,nes kaip ir neturejau su kuo pasidalinti savo darbais ,nes nedaug kas supranta ka as cia darau
Labas, sakykit, mielosios, kur piešt išmokot? O aš turiu kitą bėdą: moku siūt, bet nemoku piešt. Galiu nupiešt tik pagrindines detales- siūles, klostes ir t.t. Bet tokių mano piešinių eskizais nepavadinsi.
Dar man rūpi vienas klausimas: ar galima įkelti nuotraukas be skanerio ir skaitmeninio fotoaparato pagalbos? Ar yra dar koks nors būdas? Aš turiu skanerį, bet dar neatsirado tas, kuris jį mums suinstaliuotų. Gal kartais žinot žmogų kuris galėtų tai padaryti? (Žinoma, už pinigus).
Dar man rūpi vienas klausimas: ar galima įkelti nuotraukas be skanerio ir skaitmeninio fotoaparato pagalbos? Ar yra dar koks nors būdas? Aš turiu skanerį, bet dar neatsirado tas, kuris jį mums suinstaliuotų. Gal kartais žinot žmogų kuris galėtų tai padaryti? (Žinoma, už pinigus).
As tai niekur nesimokiau piest Nors labai norejau,bet pasirinkau muzika, o ne daile
Hm,jei savo foto ikelti nori tai daigiau budu kaip ir nzn Taigi reik isidet kompakta ir paspaudinet ten kelis mygtukus ir susiinstaliuos.Turi buti prideta instrukcija,o pagal ja jau nesunkiai susiinstaliuoumet
Hm,jei savo foto ikelti nori tai daigiau budu kaip ir nzn Taigi reik isidet kompakta ir paspaudinet ten kelis mygtukus ir susiinstaliuos.Turi buti prideta instrukcija,o pagal ja jau nesunkiai susiinstaliuoumet
na sveikutes,jungiuosi prie jusu.
dirbau sita darba ir turejau nemazai patenkintu klientu,tad jeigu reikes patarimo del siuvimo klauskit,o minciu pacios turit ,ir pas kiekviena matosi savas piesimo stilius ir tas yra abai gerai.as atsimenu jei reikedavo piesti,merginas piesdavau su placiais peciais (zaviuosi sportininkiu figuromis) ir ilgomis kojomis
kadangi dabar gyvenu ne lietuvoj ir siunu visai ne rubus,bet jau pradejau pasiilgti pasisiuti kanors sau.nors vienu metu buvau taip pervargus nuo tu siuviniu,kad nebesugebedavau sau nieko pasidaryt.na toks ten posakys yra kriaucius be batu...ir taip toliau
na ir prirasiau,
dirbau sita darba ir turejau nemazai patenkintu klientu,tad jeigu reikes patarimo del siuvimo klauskit,o minciu pacios turit ,ir pas kiekviena matosi savas piesimo stilius ir tas yra abai gerai.as atsimenu jei reikedavo piesti,merginas piesdavau su placiais peciais (zaviuosi sportininkiu figuromis) ir ilgomis kojomis
kadangi dabar gyvenu ne lietuvoj ir siunu visai ne rubus,bet jau pradejau pasiilgti pasisiuti kanors sau.nors vienu metu buvau taip pervargus nuo tu siuviniu,kad nebesugebedavau sau nieko pasidaryt.na toks ten posakys yra kriaucius be batu...ir taip toliau
na ir prirasiau,
ka pastebejau,kad lietuvoje labai mazai konkursu jauniesiems dizaineriams,tikriausiai esamieji bijo konkurencijos
QUOTE(amity @ 2006 07 24, 19:26)
Nerealus paltukas
Kiek yra realiai galimybių pasisiųt jį Lietuvoj? ta prasme, ar būna Lt pritki tokių medžiagų? ar čia visgi kaip aplikaciją daryt reikėtų? KAs žino? O jeigu dar kas nors pasakys, kad gali pasiūti kažką panašaus (nebūtinai su "burbulais", tai gali būti kažkokios stačiakampės figūros ir pan...) - užsakovą turėsite
na Auges,manau kad nerasi tokio audinio.as daryciau aplikacijas.ir modelis tikrai
nuvandaa wow ,noreciau tokiu rubeliu
sygyta, smagu, kad musu vis daugeja
sygyta, smagu, kad musu vis daugeja