Įkraunama...
Įkraunama...

Dizainerių būrelis

[quote=amity,2006 07 23, 19:06]
Sveikos, as irgi pries tris metus(dabar susidomejau papuosalu darymu)paisiau modelius ir dabar perskaicius jusu tema isiskasiau is stalciaus susni lapu ir pamaciau, kad kaika galima net pasisiuti g.gif biggrin.gif
Idedu kelis savo darytus eskizus:

nagi puikus eskizai. laai grazu. thumbup.gif
Atsakyti
Amity tavo eskizai thumbup.gif thumbup.gif ypac antras ir trecias bigsmile.gif wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyter @ 2006 07 24, 00:34)
Amity tavo eskizai  thumbup.gif  thumbup.gif  ypac  antras ir trecias  bigsmile.gif  wub.gif  smile.gif

Gražūs, jei nori, gali ir kitus parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
labaj grazus ,man ypac 3 patiko,parodyk ir daugiau
Atsakyti
Amity, treciasis modeliukas labai labai... wub.gif
Gal ir kvailas klausimas, bet ar cia viska ranka piesei??? unsure.gif
p.s. Tikrai parodyk ir daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne viskas piesta ranka:4u: Cia daug kas klijuota,bet jokiu budu neiskirpti jau padaryti rubai schmoll.gif
1-tai visas nupiestas, o kiti ir piesti ir klijuoti.Pzv 2 modelio: dryzeliu prisikarpiau ir priklijavau kiekviena atskirai mirksiukas.gif o poto ta dryziuota iskirpau norimos formos is priklijavau ant popieriaus 4u.gif Man taip daug idomiau,nei paisyt ir spalvu daugiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,gal bus ir daugiau eskizų biggrin.gif
Atsakyti
na mano bus ne tokie grazus eskizaj jau pradzioj buvau kelis idejus o cia dar du 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man labai patinka pirma suknele wub.gif Noreciau tokios! bigsmile.gif
Labai grazus ir nenuvertink saves!Turi labai geru ideju ir piesi labai graziai:mirksiukas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amity: 24 liepos 2006 - 18:04
user posted image
user posted image
Mano skaneris oziuotis pradejo verysad.gif Tai sugebejau tik 2 nuskanuot doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
bet pries tavo taj viSaj nublankstA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuvandaa: 24 liepos 2006 - 19:08
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 24, 19:07)
bet pries tavo taj viSaj nublankstA  4u.gif

svarbu idėja,o ne kaip nupiešta mirksiukas.gif

Gražūs darbeliai abiejų bigsmile.gif
Atsakyti