As nemoku piesti graziai tai ir nepiesiu o rubus persiuvineju dukrai is kaikuriu nenesiojamu savo rubu pvz senu dzinsu labai grazus ir orginalus sijonai iseina,arba is seno nemadingo lietpalcio gavosi nebloga plona pavasarine striuke. Kai ismoksiu ikelt ikelsiu ir pasigirsiu.Siam mometui neturiu tokio dalyko kad galeciau sukelti nuotraukas i kompa.
QUOTE(dėja @ 2006 07 19, 23:08)
Kad mes čia ne apie drabužių persiuvimą ar atnaujinimą
QUOTE(LadyStar @ 2006 07 20, 12:45)
Kad mes čia ne apie drabužių persiuvimą ar atnaujinimą
Na sakyčiau kad tik temos pradžia ne apie tai,bet vėliau tema krypsta,kaip pagrąžinti drabužius.O grąžinam ar atnaujinam tikrai tik savo fantazija.Tiesiog buvo minima ne tik nauji sugalvoti modeliai.
Atsiprašau jei ne taip išsireiškiau ,juk nerašiau kad tokios pačios temos,o tik panašios
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 21, 10:24)
nelabaj suprantu uzuomena
O aš kalbu be užuominų
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 21, 13:25)
taj tada visaj noeko nebesuprantu
aš nesuprantu,ką nesuprantamai parašiau.Bet jei jau nesuprantam viena kitos tai kam gilintis į tai
Beja tavo modeliukai gražūs .
Nemoku savo minčių išreikšti ant popieriaus.Pati mėgstu išskirtinius variantus,kartais pavyksta įgyvendinti.
Sveikos, as irgi pries tris metus(dabar susidomejau papuosalu darymu)paisiau modelius ir dabar perskaicius jusu tema isiskasiau is stalciaus susni lapu ir pamaciau, kad kaika galima net pasisiuti
Idedu kelis savo darytus eskizus:
Cia tik labai labai maza dalis is mano eskizu Jei kam patiks galesiu atskanuoti daugiau
Idedu kelis savo darytus eskizus:
Cia tik labai labai maza dalis is mano eskizu Jei kam patiks galesiu atskanuoti daugiau